reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam z rana. MAja ostatnio budzi mi się o 6, jeszcze z pół godz uda mi się ją przetrzymać w łóżku ale już moim no i trzeba wstawać, no ale przynajmniej zaczęła przesypiać noce. Zobaczymy jak będzie dzisiaj bo do tej pory odkąd zaczęłam prace to ona co weekend daje mi popalić w nocy.
Azorek a nie możesz ustalić sobie na koncie ovedrafta? Ja tak zrobiłam właśnie na taki wszelki wypadek i bardzo się przydaje. Ja za to dostałam dofinansowanie do przedszkola, pieniądze we wtorek były na koncie a decyzji nie ma i nie wiem ile dokładnie mi przyznali.
Dobrze że dzisiaj piątek bo ja mam już dość siedzenia samej z dziećmi i nawet sobie nie odpocznę bo jutro do pracy.

reklama
Isabell ja juz mam overdraft...:zawstydzona/y::-( i nie ppytaj na ile:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
no ale doprosilam sie i mam wyplate:-D i jednak dalo rade w godzine zeby kasa byla na koncie heheheh :-D dodzwonilam sie do tych od child taxu i juz mam wszystko wyjasnione i szok: ODEBRALI PO 19 MIN CZEKANIA A NIE PO PONAD 30:szok::-D
i od razu humor lepszy heheheh tylko wiszenie na telefonach mnie wykancza:no:

Azorek to dobrze, że się udało
Mi też udało sie dzisiaj dogadać w przedszkolu, że Maja dłużej będzie chodziła tylko na part time, bo narazie nie potrzebuje full time i bez sensu za to płacić, niby nie duża różnica ale zawsze to 55 tygodniowo w kieszeni

emila, jak bylo na ledy boys of bangkok???

ewa, doczytalam ze w sprawie child tax creditu mozna pojechac tam na haymarket i rozmawiac, kiedys tam byalam ale rozmowialam o podatkach.
nie wiedzialam ze o tym tez mozna.

azorek widzialam zdjecia z grilka, amelka jaka fajowa, musialo sie jej podobac\

Ostatnia edycja:
misialula a nie masz zadnej kolezanki, ktora mowi dobrze po angielsku i zadzwoni tam za Ciebie? Zawsze chyba bedzie latwiej i szybciej. Jakbys potrzebowala pomocy to nie ma sprawy bo z tego co widze to tez mieszkasz w Edynburgu? Ja juz z kolezankami chodzilam do lekarzy jako tlumacz i dzwonilam po urzedach za kilka osob ;)
A tak przy okazji drogi byl taki szybkowar i jaka ma pojemność?

Misialula właśnie o tym Ci pisałam że można jechać na haymarket i tam się dzwoni bo ja na początku dzwoniłam z domu z komórki i po 2 tygodniach nie dodzwaniania się nigdzie Emilia mi powiedziała żebym tam pojechała i tak zrobiłam po czym po 1 sygnale się dodzwoniłam i już inaczej nie robie szybciej tam kurde dojdę niż się dodzwonie a ile zdrowia zjem przy tym. Kurcze koleżanka wzięła od Ciebie 15 za telefon ?? To niezła koleżanka trzeba było wcześniej napisać że nie dasz rady sama to byśmy dzwoniły albo jakieś dokumenty Ci trzeba to przyjedź zmóżdżymy razem za free, a Twój mąż tez nie gada??

A co tu się dzisiaj dzieje?? Pustka
Wczoraj nie mogłam otworzyć naszego forum nie wiem co się stało czy to mój internet czy coś tutaj było źle??
Dzisiaj jesteśmy już po sunday markecie kupiliśmy ubranka i kubusia puchatka z przyjaciółmi na ścianę:)
Było sporo wózków i ciuszków dla chłopców co dziwne bo przeważnie to wszystko dla dziewczynek jest
Dzisiaj może jakiś spacerek i do kościoła się wybieramy więc zajrzę tu później może ktoś się odezwie

reklama
nooo...jakos nic dziewczynki nie piszecie :)
ja dzis gości mam..koleżanka ma termin na 5 wrzesnia-i beda pic (nie ona-ino mężuś :)) mojej Kamilki pępkowe...a ja mam ciągle ochote na słodki ;/ chodzę tylko i grzebie za czyms..jakas gastrofaza ;/ bratowa pojechała-t omialam na dietke przejsc-zdrowotna (bo jak ona byla to sobie folgowalismy) a tu jeszcze gorzej ;/

Do góry