reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
misiula jeszcze wrocisz do swojego rozmiaru ja kiedys nosilam 36, po pierwszej ciazy 44! a w tej chwili juz 38 :) (tutaj 10)

jak wyglada ten szybkowar? my kiedys kupilismy tez w lidlu za ok 20 f taki 3 poziomowy ale ogolnie nie jest dobry.. ziemniaki twarde caly czas a mieso takie hmm jak gotowane? pozniej kupilismy sobie halogen oven w argosie. cena wsumie 50 f ale jest za... bisty :) mozna w nim nawet zupy robic i ciasta piec podobno.

ja mam dzis zly dzien, wszystko mnie drazni , nic mi sie nie chce najchetniej poszla bym spac :/ patryk w dupe daje, zabek nie chce mu sie przebic juz tydzien i mam dosc.

witam:-) mam mega kaca:zawstydzona/y:glowa napiernicza po ilosci spozytych procentow i mieszaniu trunkow:zawstydzona/y::sorry2:kolezanka miala urodziny i jako temat przewodni imprezy bylo: alfonsi i ...panienki lekkich obyczajow:huh: wiec bylo wesolo :tak::-D Amelka ma goraczke lukasz powoli dochodzi do zdrowka a ja jakos sie podkurowalam i teraz tylko kac mnie zabija:dry:
Misialula--u nas to jakos tak jak po sznurku poszlo...najpierw amelka pozniej mezasty no i ja tez sie troche rozlozylam:dry:nie chce myslec jak to jest miec 3-4 dzieci w domu i niech choc jedno zachoruje:baffled:
oki uciekam bo ledwo moge pisac ehhhh stukanie klawiatury przyprawia mnie o mega bol glowy:baffled::sorry2:

Dziewczyny a jak wy dzwonicie do tego child tax creditu, to tam mozna pytac o polskiego tlumacza???

Bo ja jechałam do kolezanki, ona ma polskie biuro pomocy, no i ostro ze mnie zdarla 15 funtow za telefon!!!!!. A wczesniej pisala mi ten list odwolajacy za 10 L.
Wiec pytam na przyszlosc, bo moj brak jezyka sporo mnie kosztuje

hej do tax creditu można iść do biura raweniu i tam są telefony z których można dzwonić za darmo i też można prosić tłumacza przez komórkę to rzeczywiście zżera kase

aaaa to mnie sie pomylilo my kiedys kupilismy parowar :D
Parowar Adler AD634 INOX - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje nie polecam nikomu tylko miejsce zajmuje :)
a ja mam parowar i sobie chwale-mamy tefala i pojemniki sa tak zrobione ze chowasz jeden w drugi i nie zajmuje tyle miejsca:-) i przydaje ni sie teraz do robienia amelkowych obiadkow ale nie powiem-opcja szybkowaru mnie kusi i ten grill cos tam(chyba ten co go w tv reklamuja) tez mi sie podoba i musze sie namyslic co kupic:tak::-)

HHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aga, moja kolezanka znana niekorym dziewczynom (baaardzo birdactwo opuchnieta,itd...) dzis urodzila Emilke:))))))
O 5 zaczely sie bole, w samochodzie parte a o 7 Malenstwo pojawilo sie na na swiecie!!!!!!!!56 cm i 3670 kg.
GRATULUJE!!!!!!!

dolanczam sie do gratulacji dla kolezanki , szybko jej poszlo :)

azorek ja mam dokladnie taki jak na zdjeciu pojemniki tez sa jeden na drugim ale jako ze teraz stoi nieuzywany to mi miescje na szawce zajmuje :p
a halogen oven (ten co reklamuja) polecila mi moja mama , kupila sobie go rok temu i bardzo go chwalila. ja tez jestem z niego bardzo zadowolona robie w nim mieso, sosy, roznego rodzaju zapiekanki.. ciast nie umiem robic wiec sobie daruje ale kto wie moze sie kiedys skusze :)

ps. powiedzcie mi jak wy wstawiacie obrazki usmieszki itp. mi sie cos porobilo i nie mam opcji zeby wstawic buzki

reklama
Anitha jak dajesz odpowiedz na ten temat to wyświetla Ci się okno a pod nim dwa przyciski wyślij odpowiedź a zaawansowana edycja jak klikniesz to drugie to masz tam wszystko oni to pozmieniali bo przedtem od razu tak było

Emilia to w końcu mamy taką co urodziła bardzo szybko i bez komplikacji:-) Zazdroszczę porodu ale nie zazdroszcze ciąży tragedie przeszła:no:

Misialula ja byłam dzisiaj wcześnie gdzies ok 9 i bardzo możliwe bo byłam z mężem i z małym:-)

Do góry