reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
mniammm Azorek normalnie z ta karkowka to...az mi slinka leci:)
a my oczywiscie zaspalysmy na basen za to zalapalysmy sie na przygotowania rybki po grecku u Asiek:)

Isabell mieszka gdzies pomiedzy Edim i Glasgow.

Hej dziewczynki. W końcu udało mi się połączyć z internetem, masakra jakoś, jestem w samym centrum lasu, nawet w komórce zasięg co chwilę zanika a ja umieram z nudów no bo co tu robić jak tu tylko las i jezioro a ja pływać nie umiem. Chociaż dobrze że są wodne rowerki to z rana można wypożyczyć.
b-eti ja mieszkam w airdie jakieś 16 mil od glasgow
Anitha gratuluję ząbka kolejnego i raczkowania no i współczuję z tym rozwolnieniem, a nie może ci ktoś coś z polski przywieżć? Daj małemu banany, kleik ryżowy i jagody to zazwyczaj pomaga, jeśli byś coś potrzebowała to daj znać ja ewentualnie mogę ci coś kupić.
Jeśli chodzi o komary to zazwyczaj ośrodki we własnym zakresie pryskają i mało tych komarów jest.
Dziewczyny jakie upały to masakra, ten weekend ma być najgorętszy, dobrze że my w lesie jesteśmy, niedaleko jezioro i mnóstwo drzew to aż tak tego nie czuć ale i tak jest masakra.
Co do mojego teścia to za bilet zapłaciłam jego kartą kredytową a za kuriera jemu kazałam zrobić przelew i już dostałam potwierdzenie że jest zapłacone, teraz największy wydatek, auto.
Za 2 tyg weekend z mężem mam już zaplanowany, zarezerwowałam hotel i idziemy imprezować, może na kolejny weekend też się uda bo potem raz że nie będzie co z dziećmi zrobić a dwa że ja będę na weekendy parcować
Dobra dziewczynki do usłyszenia następnym razem jak będę mieć chwilę i uda mi się złapać zasięg

misiula niestety tacy faceci sie zdazaja, ale pociesze cie ze moj jest taki sam a ja mam dwoje dzieci...nauczylam sie radzic sobie sama bo wiem ze nikt mi nie pomoze, kilka razy slyszalam slowa typu to sa twoje dzieci , ty je chcialas... ale ogolnie dominikiem umie sie juz zajac bo wiadomo dziecko starsze wiec jezdza autkami, bawia sie razem... a patrykiem zajmuje sie tylko kiedy ja musze posprzatac czy ide sie kompac..

isabela dziekuje za checi ale narazie jeszcze sie wstrzymuje z czym kolwiem niby wyszedl w badaniach wirus ale... ja od samego poczatku podejrzewalam ze ta biegunka jest od zabkow. zabek zaczol wychodzic wiec mial biegunke, wszystko mu przeszlo i zabek wyszedl. teraz pcha sie kolejny i biegunka znow jest. choc lekarz powiedzial mi ze to nie od zebow mnie sie jednak wydaje ze tak. narazie wiec poczekam jeszcze z tydzien i bede go obserwowac zeby sie upewnic, tymbardziej ze wsumie robi tylko 3-4 kupki dziennie.

:ninja2:misialula....pacnij w łeb! :) moze pomoze....
ale dziewczyny-jak tak czytam wasze wypowiedzi...to chyba zycie codzienne kazdego jest podobne - wiec jesli to pocieszenie - to pocieszam....
ja dzis pokupilam dopiero glupie klapki i koszule do szpitala....probuje jakos to wszystko przygotowac-choc boje sie bo nie wiem jak tutaj jest...ale-wyjdzie pewnie "w praniu"...
pozdrawiam Was mocno :)

B_eti glowa do gory!Dasz rade.Nie jest tak zle.Na oddziale na ktorym ja bylam byly same mile babki, ktore wiedzialy po co tam sa!Nic sie nie martw na zapas:)

Witam w ten piekny dzien:)
Zaraz bede ogladac 3 czes znmierzchu:):):) zobaczymy jak im poszlo...Asia je pluszowa gwiazdke,Romek spi wiec wszyscy zadowoleni.
Dziewczyny jaka rutyne macie dla swoich Dzidziek?Musze wreszcie cos ustalic i szukam pomyslow:)

reklama
Do góry