reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

A u nas dzisiaj trochę chłodniej było, aż przyjemnie, wyciągnęłam tatę na rowerek wodny, potem bylam na spacerze. Uczę Maję raczkowania, nawet są jakieś postępy, znowu jej się przypomniało jak mówić mama.
Co do tych tabletek micronor to ja je bralam i czulam sie fatalnie, ale ja wogle zle na te tabletki reaguje, ale sporo o nich czytalam i to podobno sa jakies gorsze tabletki
Misialula gratuluje postepow z mezem
Anitha wspolczuje, moze kup maluchom priobiotyki
A jaki film ogladalyscie dziewczyny?

reklama
Witam dziewczyny!! po raz drugi teoretwcznie, bo wszystko mi sie skasowalo!!:wściekła/y:
Ja to antytalent do kompow jestem!!!

Wiktoria wazy juz 5.330!! Duza z niej dziewczyna!!:-)

Olu, dziekujemy za preyent dla malej! I pyszna kawe!! Zapraszamy teraz do nas!!
A z Dominika to bedzie lamacz kobiecych serc!!
Duzo zdrowia dla Dominika!!! biedaczek!! on jest jeszcze taki maly a juz biedaczek musi poznawac ten swiat od tej gorszej strony!! pilnuj go bo o odwodnienie nie trudno!!

a teraz uciekam mala wola!!

Hey
Asiek, chyba ci sie cos pomylilo, z moim wszystko w pozadku, to nie jemu dokucza wirus.
U nas jak najbardziej ok.

?Nie ma ich w pl, wiec nie wiele w necie o nich jest a sklad tez maja jakis dziwny NORETYSTERON 0350 mg – Micronor

Ostatnia edycja:
misiula nasze dzieciaczki maja tak samo na imie :-) i to moj synal ma wirusa, w zasadzie to oboje go maja, tyle ze jeden ma biegunke a drugi jeszcze wymiotuje. ogólnie po wizycie u lekarza troszke mu przeszlo, jeszcze go ciagnie na wymioty ale daje mu malo jesc , same papki , zupki je razem z patrykiem, na sniadanie tylko chleb z maslem albo pasztetem i widze poprawe:-) jeszcze jak im to sranko przejdzie to bedzie dobrze. najlepsze jest to ze teraz przeszlo na mojego meza , jeszcze tylko ja sie trzymam:-D

misiula film to 3 czesc zmierzchu-zacmienie. obejrzalam caly i pomimo ze wiedzialam czego sie spodziewac to ta scena w namiocie byla zaje.. fajna :happy: juz sie nie moge doczekac ostatniej ale kiedy to bedzie....

isabel nie rozejmoj sie mezem przewaznie kazdy chwali swoich rodzicow, on nie wie co z nimi musialas przejsc moze jak zobaczy na wlasne oczyy to sie przekona

Mała dziś po piosenkach padła! O 4 zasnęła obudziła się o 6 na karmienie i ponownie zasnęła. obudziła się przed 24 zjadła i śpi! :-D a ja za namową męża zaczęłam oglądać film W. i zasnęłam ok 4, i zasnęłam, a teraz mam oczy jak pięć zloty :wściekła/y: :wściekła/y:! jutro bedzie ciężko!

Miłego dnia!!

Ola jaki masz rozmiar miseczki?(mam od kumpeli do oddania 3 biustonosze, jeden naprawdę seksi, hii rozmiar D)

Dobranoc ;-)

Moja Wiktoria też tak miała na początku, w dzień przesypiała 3-4 godzin a w nocy to budziła się co 2 godziny i najchetniej kolejne 2 siedziała by na cycu, bo jak ja odkładałam wcześniej to był płacz. Przez kilka dni byłam wyrodna matka i starałam się ją budzic co 2 godziny. Piszę starałam się bo nie zawsze udało mi się ją wybudzić. Mi pomoglo.

Moja Wiktoria też tak miała na początku, w dzień przesypiała 3-4 godzin a w nocy to budziła się co 2 godziny i najchetniej kolejne 2 siedziała by na cycu, bo jak ja odkładałam wcześniej to był płacz. Przez kilka dni byłam wyrodna matka i starałam się ją budzic co 2 godziny. Piszę starałam się bo nie zawsze udało mi się ją wybudzić. Mi pomoglo.

reklama
Do góry