reklama
Cze
[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ść [/FONT][/FONT]wszystkim.
Misialula
współczuje, ale niestety tak to często jest z facetami że tylko dokładają obowiązków, a może twój nie potrafi po prostu poradzić sobie z rolą ojca, czas zachwytu już minął trzeba zacząć normalnie żyć ale jak jeśli w domu pojawił się taki brzdąc, już nic nie jest tak jak było. Na mojego zawsze działa ostra kłotnia.
Anitha
to dobrze że to tylko ząbki, mojej małej jakoś te zęby nie chcą wyjść. Co kilka dni dziąsła spuchnięte a zębów nie widać.
U nas upa[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ł[/FONT][/FONT]y straszne, normalnie nie ma czym oddycha[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ć[/FONT][/FONT], nawet tutaj w lesie i nad wod[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ą [/FONT][/FONT]ci[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ęż[/FONT][/FONT]ko wytrzyma[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ć [/FONT][/FONT]wi[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ę[/FONT][/FONT]c nie wyobra[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ż[/FONT][/FONT]am sobie co jest w mie[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ś[/FONT][/FONT]cie. Kuba pó[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ł [/FONT][/FONT]dnia szaleje w wodzie, Maje bior[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ę [/FONT][/FONT]dopiero popo[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ł[/FONT][/FONT]udniu i te[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ż [/FONT][/FONT]by mog[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ł[/FONT][/FONT]a siedziec nie wiadomo ile. Mam po Kubie takie kó[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ł[/FONT][/FONT]ko z siedziskiem i Maja czuje si[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ę [/FONT][/FONT]w nim jak w chodziku i sama [FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ś[/FONT][/FONT]miga w wodzie. A tak poza tym to nudy tutaj straszne, k[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ą[/FONT][/FONT]pielisko ma[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ł[/FONT][/FONT]e, centrum lasu, zasi[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ę[/FONT][/FONT]g raz jest a za chwil[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ę [/FONT][/FONT]go nie ma, mam wra[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ż[/FONT][/FONT]enie [FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ż[/FONT][/FONT]e jestem ju[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ż [/FONT][/FONT]tutaj ponad tydzie[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]ń
[/FONT][/FONT]
Ja to tak pewnie nie na bierząco będę bo tutaj jest tak kiepsko z zasięgiem że to jakaś masakra, ale wieczorami stram się znalezc chwile i was poczytac. Tutaj pogoda to jakas masakra ponad 40 stopni, nie da sie wytrzymac, dopiero wieczorami robi sie przyjemnie ale w nocy jest ponad 20 jeszcze jak sie w domku nagrzeje to jest z 30. A zopowiadaja zw ma byc jeszcze cieplej, ja nie wiem jak ja to wytrzymam.
Co do tabletek to w uk sa 2 rodzaje, ale ja juz nie pamietam nazwy.
Co do rutyny to my nadal nie mamy, jedynie co robimy w miare w tym samym czasie to spanie i jedzenie
Co do tabletek to w uk sa 2 rodzaje, ale ja juz nie pamietam nazwy.
Co do rutyny to my nadal nie mamy, jedynie co robimy w miare w tym samym czasie to spanie i jedzenie
juz sama nie wiem czy to rzeczywiscie zeby:-( u patryka niby tak to wyglada jeszcze zobacze co bedzie jak mu ten zabek wyjdzie. ale najgorsze jest to ze teraz dominik zaczol mi wymiotowac. wczoraj dwa razy a dzis 5. co zje to po jakims czasie oddaje. a lekarz pytal sie mnie jak bylam z patrykiem czy wymiotuje i czy ktos w domu ma podobne objawy. jutro chyba pojedziemy na pogotowie tam moze dadza cos wiecej, bo maz teraz bedzie pracowal wiec ja bede sama z nimi praktycznie 4 doby i nie chcialabym zadnyc niespodzianek.
isabel ciesz sie slonkiem bo jeszcze za nim zatesknisz:-) u nas co chwile pada wieje i jest 13 stopni
isabel ciesz sie slonkiem bo jeszcze za nim zatesknisz:-) u nas co chwile pada wieje i jest 13 stopni
Hej,
tabletki to cerazette czy jakos takObejrzalam wczoraj ten film, ale jakos bez szalu.Sama nie wiem, moze dlatego, ze wiedzialam co sie bedzie dzialo.Jakos nie moglam sie wkrecic.No i ogladalam z Joasia, wiec m,nie strasznie rozpraszala.Lipa,ze znow trzeba bedzie wieki czekac na nastepna czesc.Moze poczekam az beda wszystkie i zrobilmy maraton?
Asia przekreca sie na boczek,chyba nudno jej tak lezec
tabletki to cerazette czy jakos takObejrzalam wczoraj ten film, ale jakos bez szalu.Sama nie wiem, moze dlatego, ze wiedzialam co sie bedzie dzialo.Jakos nie moglam sie wkrecic.No i ogladalam z Joasia, wiec m,nie strasznie rozpraszala.Lipa,ze znow trzeba bedzie wieki czekac na nastepna czesc.Moze poczekam az beda wszystkie i zrobilmy maraton?
Asia przekreca sie na boczek,chyba nudno jej tak lezec
tez zaczelam go ogladac i mam takie samo wrazenie. mnie sie wydaje ze tez jakosc filmu i te spozniajace napisy duzo daja , bo przez to sie gorzej oglada.
bylam dzis u lekarza z dominikiem i ... dal nam saszetki do picia powiedzial ze mam mu dawac duzo pic a jesc prawie wcale. tylko kiedy bedzie naprawde glodny i to w malyc ilosciach. jesli mu po kilku dniach nie przejdzie to mam wrocic. oprocz tego mam przyniesc probke kupki do zbadania.
bylam dzis u lekarza z dominikiem i ... dal nam saszetki do picia powiedzial ze mam mu dawac duzo pic a jesc prawie wcale. tylko kiedy bedzie naprawde glodny i to w malyc ilosciach. jesli mu po kilku dniach nie przejdzie to mam wrocic. oprocz tego mam przyniesc probke kupki do zbadania.
Ja mam cezette.
Dzis udalo nam sie wyciagnac Asiek i Wiktorie na polskie piosenkiDziala relaksujaco, Wiktoria zasnela juz pod koniec Joasia jak tylko wyszlysmy
Czy ktoras z was stara sie o obywatelstwo?Czy wiecie jak wyglada sprawa z obywatelstwem urodzonych tu dzieci?
Czy podajac zarobki do working tax credit wliczalyscie swoje macierzynskie?
Ps dzis podpie...ylam restauracje Romka.Tydzien temu wysiadla im zmywarka, a area manager jeszcze nie podpisala zlecenia na naprawe.
Misialula ja dalam Romkowi do poczytania artykul z Claudi, z ktorego wynikalo, ze gdy faceci pomagaja w domu to kobiety maja wieksza ochote na sexPodzialalo...
Dzis udalo nam sie wyciagnac Asiek i Wiktorie na polskie piosenkiDziala relaksujaco, Wiktoria zasnela juz pod koniec Joasia jak tylko wyszlysmy
Czy ktoras z was stara sie o obywatelstwo?Czy wiecie jak wyglada sprawa z obywatelstwem urodzonych tu dzieci?
Czy podajac zarobki do working tax credit wliczalyscie swoje macierzynskie?
Ps dzis podpie...ylam restauracje Romka.Tydzien temu wysiadla im zmywarka, a area manager jeszcze nie podpisala zlecenia na naprawe.
Misialula ja dalam Romkowi do poczytania artykul z Claudi, z ktorego wynikalo, ze gdy faceci pomagaja w domu to kobiety maja wieksza ochote na sexPodzialalo...
reklama
Cześć dziewczynki.
Komarów się namnożyło tyle, że już wczoraj wieczorem nie wychodziłam żeby wejść na internet a że tutaj dobry zasięg mam nad samym jeziorem, więc jest tam masakra. Dzisiaj zmusiłam tatę na wyprawę do księgarni, bo przeczytałam książkę i stwierdziłam, że muszę przeczytać kolejny tom. Dla miłośniczek wampirów polecam P.C. Cast + KRISIN CAST cykl Dom Nocy, właśnie czytam 2 część a jest chyba 4, to oczywiście nie to samo, co zmierzch, ale też ciekawe tak samo zresztą jak Nory Roberts bardzo mi się podobało. Kupiłam też najnowszą książkę Stephanie Mayer, zobaczymy czy było warto, bo przez intruza nadal nie przebrnęłam, czy ktoś to przeczytał? Czy później ta książka robi się ciekawsza?
Ja wczoraj pokłóciłam się z moim J, bo mu powiedziałam, że jestem trochę rozczarowana moją mamą, bo wyjechaliśmy na wczasy a ona siedzi pół dnia i pół nocy i przepisuje książkę, no to mój J zaczął robić jazdę, to jak mu powiedziałam żeby przestał, bo to tak naprawdę nie moja sprawa ani tym bardziej nie jego i ze jego rodzice są gorsi to mi powiedział żebym już nie przesadzała, bo tak źle z nimi nie miałam, no myślałam, że mnie coś trafi. W du... był i g... widział i będzie mi mówił, że tak źle nie miałam. Aż nie chcę wiedzieć, co oni mu tam nagadali. A jak sobie pomyślę o kolejnym tyg. spędzonym z nimi to aż mi się wszystkiego odechciewa, będę musiała poumawiać się na ten tydzień ze wszystkim, z kim to tylko możliwe żeby jak najmniej czasu tam spędzić.
Komarów się namnożyło tyle, że już wczoraj wieczorem nie wychodziłam żeby wejść na internet a że tutaj dobry zasięg mam nad samym jeziorem, więc jest tam masakra. Dzisiaj zmusiłam tatę na wyprawę do księgarni, bo przeczytałam książkę i stwierdziłam, że muszę przeczytać kolejny tom. Dla miłośniczek wampirów polecam P.C. Cast + KRISIN CAST cykl Dom Nocy, właśnie czytam 2 część a jest chyba 4, to oczywiście nie to samo, co zmierzch, ale też ciekawe tak samo zresztą jak Nory Roberts bardzo mi się podobało. Kupiłam też najnowszą książkę Stephanie Mayer, zobaczymy czy było warto, bo przez intruza nadal nie przebrnęłam, czy ktoś to przeczytał? Czy później ta książka robi się ciekawsza?
Ja wczoraj pokłóciłam się z moim J, bo mu powiedziałam, że jestem trochę rozczarowana moją mamą, bo wyjechaliśmy na wczasy a ona siedzi pół dnia i pół nocy i przepisuje książkę, no to mój J zaczął robić jazdę, to jak mu powiedziałam żeby przestał, bo to tak naprawdę nie moja sprawa ani tym bardziej nie jego i ze jego rodzice są gorsi to mi powiedział żebym już nie przesadzała, bo tak źle z nimi nie miałam, no myślałam, że mnie coś trafi. W du... był i g... widział i będzie mi mówił, że tak źle nie miałam. Aż nie chcę wiedzieć, co oni mu tam nagadali. A jak sobie pomyślę o kolejnym tyg. spędzonym z nimi to aż mi się wszystkiego odechciewa, będę musiała poumawiać się na ten tydzień ze wszystkim, z kim to tylko możliwe żeby jak najmniej czasu tam spędzić.
Podziel się: