reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

Witam i ja po wyczerpujacym dniu pracy..:-( cos mnie chorupsko znow rozklada (2 raz w tym miesiacu:wściekła/y:) wiec biore szybko polopirynke, rutinoskorbin i do lozeczka.. miejmy nadzieje ze jutro wstane jak nowo narodzona:-)
Lullaby wszystkiego nalepszego dla Dorotki:-) (moja imienniczka).. jesli chodzi o prace to ja pracuje 2dni w tyg od 13-21(kazdy piatek i sobote) a moj A na full time na nocke.. w weekendy kiedy ja ide do pracy on siedzi z mala i tak sie wymieniamy.. za to jak ma 2 dni wolne to spedzamy je razem wiec warto..
Misiulala Wszystkiego najlepszego dla Domisia:-) zycze fajnej imprezki jutro:-)
Emilia ciesze sie ze udalo wam sie wynajac wasze mieszkanko:-) teraz tylko wyprowadzka, remont i meblowanie nowego mieszkanka was czeka.. warto:-) tez przez to przechodzilam jak nikola miala zaledwie 3miesiace..
ok mykam na dol po polopiryne i spac.. dobranoc kobitki:-)

reklama
ANITHA ja jak mialam jakies 3-4 latka to u cioci bawilismy sie w chowanego na podworku i wpadlam za krzaczory ....a tam pokrzywy do pasa hahaha bable mialam na stopach nawet :) plakalam troche (no wiedomo ze szok i pieczenie) ale po 15 min zapomnialam co to bable i latalam dalej. aaa i w te pokrzywy to ja w samych gaciach wlecialam :D zdrowo raz na jakis czas sie pokrzywa obkladac hahahah

Emilia gratki :D vzyli wyprowadzka szybciej bedzie:D jupiiii pisze sie juz na parapetowke---poczekam nawet do grudnia jak trzeba :D
Misialula no no na wesele jak ci braknie towarzystwa to daj cynka ja sie chetnie wyszaleje :D i widze ze grono chetnych rosnie heheheh jak by ci sie bb zjechalo to nie miala bys juz "skromnej" imprezki tylko meeeega weselicho :D

Wiatajcie:-) Moje chłopaki to jednak kochają mamusie. Dali mi dziś pospać bo wstali przed 8. :-). Oj jak fajnie byłoby jak by wstawali tak codziennie...
IzabellL dzięki za wczoraj. Musimy tak częściej. Co do zumby to poważnie się piszę. Znajoma mi kiedyś mówiła, że w Time Capsule jest ale w jakich godzinach, kiedy i ile to kosztuje to nie mam pojęcia. Jak znajdziesz czas to daj znać możemy kiedyć podjechać i popytać.

Emilia super, że znaleźliście kogoś na mieszkanko. Świetnie wam się to poukładało. Oby tak dalej;-). A jak idą zakupy do nowego mieszkanka?

Misialula 100 latek dla Dominisia. Zdrówka i wszelkiej pomyślności:-). U nas też za nie długo świętować będziemy. Już 3 latka Boże kiedy to zleciało:szok:

Dziś postanowiłam nic nie robić. Nie chce mi się idę dziś do pracy i też mi się nie chce. Bobkowy tatuś wstaje dziś wcześniej bo ma wolne to się Bobkami zajmie. A ja zamierzam odpocząć:-D

witam i ja. Co za dzien, dziec d samego rana nie w humorach a co za tym idzie my tez, bo ile mozna sluchac wrzaskow i marudzenia.
Bzyczek ja tez dziekuje, nastepnym razem spotkamy sie z czyms mocniejszym. A co do zumby to jest w taime capsule, mam dni i godz jest tez tutaj u nas w lc i jest tez w roznych szkolach koszt od 3 do 4.50 wiec musimy sie dogadac jakie dni i godz i isc. W time capsule i lc trzeba sie zapisywac okolo tydz wczesniej bo maja dosc oblegane te zajecia a w szkolach p prostu przychodzisz

dziendobry wklejam amelkowny fotke i mykam sie szykowac na urodziny dominika :D

Załączniki

• amelka120110605-001.jpg
    amelka120110605-001.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 69
IzabellL to może chodźmy już na pierwsze zajęcia w tym tyg. Bo jak znam życie to będziemy się zbierać umawiać następne pół roku i nic z tego nie wyjdzie. A co tam jak spontan to spontan. Ponieważ pracujesz do środy to domyślam się, że bardziej by Ci pasowało od czwartku mnie też. Tylko jakie godz bo ja mogę albo jak Boby są w przedszkolu albo po 14 jak Bobkowy tata wstanie... To przemyśl to i daj znać:-) Czwartki byłby fajne bo może i Dorka by się dołączyła...

Azorek Amelka jest urocza:-) Życzę udanej imprezki:-)

Dziewczyny mam takie pytanie... Czy możliwe jest, żeby 3 latkowi zęby jeszcze wychodziły? Mój Aleksik ma już pełne uzębienie. Ale zauważyłam, że od jakiegoś czasu trzyma namiętnie rączki w buźce. A dziś ma podwyższoną temperaturę i brak apetytu. I oczywiście ręce trzyma w buzi. Zaglądałam ale nie widzę i nie czuję, żeby coś wychodziło. Może te ząbki, które ma nie wyszły jeszcze w całości??? Jak któraś coś wie na ten temat będę wdzięczna za info. :tak:

Bzyczek nie ma problemu, zaraz podesle ci godz na priw kiedy i gdzie jest zumba. Nie ma sprawy ja bardzo chetnie zaczne juz tylko trzeba bedzie tam zadzwonic i zapytac sie czy maja miejsca na dany termin i rezerwowac od razu kolejne a im nas wiecej tym weselej
Misialula wszystkiego najlepszego dla szkraba

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny.. przez to chorupsko nic mi sie nie chce.. Moj A wzial wlasnie mala na spacer wiec ja leze na sofie i wypoczywam.. Musze sie pochwalic moja mala kruszynka. Wczoraj moj A wzial mala na karuzele i mala nic sie nie bala sama jechala.. ja sobie nie wyobrazalam ze z niej juz taka mala pannica...
Azorek sliczna krolewna:-) ja rozwniez zycze udanej zabawy:-)

reklama
Mój mąż pracuje od poniedziałku do czwartku od 14 do 22 a w piątki od 13 do 20. Weekendy ma wolne. Mnie by pasowała praca rano do południa żeby zdążyć go zmienić. Albo w weekendy... Nie wiem w jakiej branży szukać, pewnie znowu skończy się na sprzątaniu :-(

Do góry