reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Gwiazdeczka dla corci. Dzieki. No ja sie boje ze sie odwodni bo malo pije, nawet mleka nie chce, juz ponad 1,5 kg zrzucila, ale w koncu jakis normalny lekarz wiec jutro zawioze probke i zobaczymy. Powiedzial ze jak do piatku nie przejdzie to znowu mam przyjsc a meczy ja od piatku wiec to juz dosc dlugo

reklama
Boze przepraszam dla corecZki. Wiec zycze zdrowka dla Mai.wiesz co wiec mozliwe ze jest troszke odwodniona bo im mlodsze dziecko tym szybciej sie odwadnia. Ehhh w pl z rotawirusem zostawiaja dzieci w szpitalu.podawaj jej co 5 min strzykawka 5ml picia naprawde to jest wazne ja tak robilam alankowi nie chcial ale robilam wszystko zeby pil i z.zegarkiem w reku mu podawalam.

isabel to nie ciekawie masz z maja :( mam nadzieje ze przejdzie jej to szybko bo to nic przyjemnego.. niewiem jak twoj gp ale ja w zeszlym roku tez zanosilam probki kupki patryka jak mial wirusa i robil kupke z krwia i nic.. zadnych wynikow sie nawet nie doczekalam...dostalam wtedy te saszetki i naszczescie pomogly.. mam nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej. zdrowka dla majusi , i dawaj jej pic jak najczesciej.. wiem latwo sie mowi ale musisz probowac chocby po lyczku..

gwiazdeczka niewiem w takim razie co ci powiedziec chyba musisz to przeczekac dlugo juz to trwa? a ty mu wogule zakladasz pieluszke na noc? dziwie sie ze wogule masz pampersy w domu przy 4 latku :)

Isabell to zdecydowanie za dlugo do piatku ja bym nie czekala pojechala do szpitala i nie dala sie zbyc..mialam to go..no wiec wiem co to znaczy a maja naprawde jest malutka jeszcze nie chce cie straszyc ale jak na moje to pewnie juz jest odwodniona szkoda dziecka

no podaje, podaje. Nie wiem jak to bedzie z wynikami, zobczymy. Wazne ze cos sprawdza
gwiazdeczka no wlasnie dlatego dzisiaj poszlam do lekarza i jak mi powiedzial, lekarstwa na to nie ma tylko duzo plynow i odpoczynek. Szczerze to ja juz wysiadam bo Maja jest marudna i naewno glodna

Ostatnia edycja:
Isabell nie martw sie bedzie dobrze.. podawaj tylko te leki co ci dalam i niech Maja jest na diecie (Moja mala jadla tylko chrupki kukurydziane, paluszki i wafle ryzowe) lekarz mowi ze w ten sposob zaladek sie zaklei.. podawalam tez herbate i wode a jak nie chciala pic to ze szczykawki po 5ml byl ryk i krzyk a pozniej z wycieczenia chodzila spac.. trwalo to 2-3dni wiec mam nadzieje ze i Majeczce pomoze..
Jesli chodzi o kupke to moja mala ma czasem problem ze zrobieniem w pampersa.. a 2 razy stalo sie tak ze kupa nie chciala przejsc przez odbyt.. Mala plakala z bolu a ja niewiedzialam co mam robic...

reklama
No cisza, cisza. Myslalam ze po calym dniu bede miala co nadrabiac. Ja dzisiaj zrobilam wielkie prasowanie, sprzatanie, chociaz nie wiem po co jak jutro znowu bede musiala sprzatac. Z Majka juz lepiej tylko rano musialam ja cala przebrac a przez caly dzien nic i zaczela troche jesc.
Jutro zapowiadaja ladna pogode ciekawe czy sie sprawdzi?
Anitha a wy w koncu promem czy samolotem do pl? Bo ostatnio pisalas ze nie macie jeszcze biletow. Ja prom zarezerwowalam ale ten krotki jednak caly czas patrze na bilety na samolot bo Majka nie lubi jezdzic autem i bardzo obawiam sie tej podrozy

Do góry