reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

anitha moja wazy ok 13 kg ale jest w gornym centylu jesli chodzi o wzrost. Ale mimo wszystko wydaje mi sie ze ten brzuch ma taki wystajacy... A jelsi chodzi o Patryka to wstrzymuje bo pewnie raz mial zatwardzenie i go bolalo i teraz sie boi i kolo sie zamyka. Bo im dluzej wstrzymuje tym bedzie gorzej dla niego. Slyszalam, ze niektore mamy stosowaly czopki glicerynowe ale nie wiem czy mozna je dostac tutaj. To napewno mu pomoze. No i moze daj mu suszone sliwki jesli je lubie albo przemyc je w czyms co lubi

reklama
anitha- ja ma dodatkowe pudelko czopkow jakbys chciala - moge przeslac poczta?

manolka- sorki , wybieralismy okna do domu i musialam posiedziec z mezem i ustalic co i jak. Ja bede ze dwoma bo innego wyboru nie mam.
Moze (jak pogoda dopisze) to spotkamy sie przy HSBC na princes (o ile beda dzieci ktore chca na plac zabaw isc) a jak bedzie tak sobie to moze rano o np 8 zdecydujemy o tym czy John Lewis - kawusia pasuje?

justa to rzeczywiscie masz wysoka corcie :) wiadomo ze jak wysoka to i wage musi miec.. mi sie patryk wogule nie miesci w centylach ani z waga ani z wzrostem.. hv sie smiala ze to nie mozliwe :) a te czopki to nie jest jakis taki wspomagacz jak termometr? chcialabym zeby robil sam normalnie ,zeby sie nie przyzwyczail do pomagania..
sprobuje kupic sliwki dzieki

doveinred jade do pl za niecale 3 tyg wiec jak cos to sobie przywioze :) dziekuje w kazdym razie za chec pomocy :)

Anitha czopki glicerynowe kupiszi tu ja mam wiekszy problem z alanem bo on tez mi wstrzymuje kupke bo chce pampersa jak mu zaloze to biega i robi kupke a jak nie to wstrzymuje i tez ma ciagle zatwardzenie byealo juz tak zr z placzem i okropnym krzykiem robil kupke ehhh jestem bez silna prosze strasze krzycze i nic nie zrobi na kibelek i juz tylko pampers i co m zrobic! ?bo jak mu nie zaloze to trzyma nawet kilka dni potem nie robi wiec wole mu zalozyc zeby zrobil niz skretu kiszek dostal myslicie ze powinnam do gp isc???
Doveinred manolka to ja jednak odpadam bo mi sie nie oplaca bo byla bym kolo 9.30i kolo 11musiala bym na autobus ucieka(((jal cos to mowie jak bedziecie miec kiedys ochoye zapraszam do mnie busy nr7 37 47 31 11 18 ))

Isabell wiesz znalazlam ta resztke lekow ktore mi przepisal lekarz na ta jelitowke.. jesli chcesz moge ci odstapic 3 saszetki orsolitu, opokowanie probiotykow i czopki na wymioty.. jak cos to daj znac bo po co ma mala sie meczyc..

gwiazdeczka tez mialam podobnie z dominikiem , ze jak chcial kkupke to tylko pampers... tez zakladalam bo nie chcialam zeby sie meczyl dopiero jak bylismy w pl i latal z gola dupka i kilka razy sie odparzyl to nauczyl sie wolac i siadac na kibelku :)

Dziewczyny, ja znowu z pytaniem :-) Kiedy Wam sie pojawil okres po porodzie? :confused: U mnie nadal cisza, a przeciez Grzdylka karmilam piersia tylko przez +/- tydzien... Wyczytalam w magicznym internecie, ze 6-8 tyg po porodzie juz sie powinien pojawic. No, to u mnie powinien juz byc.:dry: Jak tam z Wami bylo?

reklama
Do góry