reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia - bedziemy sasiadkami,mieszkam niedaleko.
Spotkanie podczas festiwalu to moim zdaniem nie jest dobry pomysl, za duze zamieszanie. Lepej wezmy naszych facetow na festiwal by pomogli sie przez te tlumy przekopac spedzmy je kazdy w swoim rodzinym gronie.A spotkajmy sie w jakims spokojnym miejscu i terminie.

reklama
To super.Mam tam jedna kolezanke, ale im nas wiecej tym weselej!!!!
Moze i masz racje z tym festiwalem.Jaki termin wam odpowiada dziewczyny???

Emilia gratuluje. A nie mozecie juz teraz dac wypowiedzenia i zanim skonczycie remont i sie przeprowadzicie to troszke czasu minie.
Ja jakos ostatnio nie mam natchnienia do pisania. Wczoraj napisala do mnie babka ze chce kupic wozek po Majce. Najlepsze jest to ze na ogloszenie po polsku pisze do mnie po angielsku i popmimo ze po polsku jej odpisalam to ona dalej do mnie po angielsku. Babka jest z Kanady a chce zebym wozek wyslala do Nigeri i chce mi z niego zaplacic 450 euro. Co za paranoja, jak chce ludzi naciagac

:-)Emilia gratuluje mieszkania :-):-) mnie pasuje kazdy termin w weekend :-)
ale pogoda strasznie zimno normalnie ogezewanie musilam w domu wlaczyc bo tak zimno jest brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a teraz do rzeczy dziewczyny wiem ze to ju bylo ale nie chcce mi sie teraz kopac i szukac jak wyrobic ta karte ubezpieczeniowa dziecku na jakiej stronie i co wpisac w nr ubezpieczenia insurance meza??? a ja jak mam ta karte ale mam na panienskie nazwisko musze zmieniac?? i jeszcze jedno czy jak zaaplikuje teraz o ta karte przyjdzie na koniec czerwca??? 8 lipca jedziemy na 3 tyg do hiszpanii wiec przydala by sie tak karta bardzo prosze o pomoc jest to dlka mnie bardzo wazne dziekuje

strone mam nie wiem tylko co wpisac w nr in ?? i dla siebie tez wyrobie nowa tylko jak ja nie pracuje to mam wpisac swoj nr nin czy tez meza???

juz nie trzeba aplikacje wyslane justaa pomogla przez telefon :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny:-) Będę miała ciężko Was nadrobić. Tyle się tutaj dzieje. Może na początek to dla Wszystkich polskich mam w UK wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta:-).
Troszkę poczytałam wstecz i muszę pogratulować Emilii mieszkania a Izabell świetnych wyników Kuby- naprawdę masz powody do dumy:-). Gratuluje dziewczyny.
U mnie taki meksyk, że masakra. Nie mam na nic czasu. Jakiś czas temu wzięłam się za nauke siusiania do nocnika. Sukcesy są. Ale chwili spokoju nie ma:-D. Mam wrażenie, że moim synom się chce siusiu zawsze wtedy jak mama siada przy komputerze.:-D A tak poważnie to serio ostatnio na niczym innym nie mogłam się skupić bo z każdej strony wołanie o siusiu. Ale to dobrze. No i jeszcze się za to prawko wzięłam, podania do cellegy poskładałam ciągle jeżdżę na jakieś rozmowy. A ostatnio nas choroba rozłożyła. Właśnie dochodzimy do siebie. Z Krystianem to musiałam do szpitala jechać bo w nocy dostał takiego ataku kaszlu, tchu nie mógł złapać. Dopiero jak usiadł zaczynał normalnie oddychać a wtedy płakał bo się wystraszył. W szpitalu okazało się, że ma ostre zapalenie krtani. No masakra nie życzę nikomu:-(.

hej dziewczyny:) jejku nie nadrobię zaległości...ale co zabierałam sie do napisania to zawsze ktoś mi przeszkodził...
a więc ja jestem w 20 tyg., juz po 2 scanie i dobrze trafiliśmy - czekamy na chlopczyka:) tak się cieszę...:)))
czekam tez na wyniki z badań krwi juz jakies 3 tyg ale nic nie wiem...wiec chyba dobrze...nastepna wizyte z polozna mam dopiero 29 czerwca po powrocie z PL
no i zyje jeszcze wyjazdem do Pl - lece 3 czerwca:) na jakies 3 tyg. wracam z mama:) niestety mama tylko na jakies 10 dni:/zadomowilam sie juz w tym Coatbridge:))) jeszcze jakby pogoda była lepsza to juz wszystko byloby superrr
pozdr Was wszystkie i obiecuje, że postaram sie częściiej tu zaglądac

reklama
Bzyczek to masz zabawe na wlasne zyczenie, ja tez musze Majke w koncu zaczac uczyc na nocnik
Basienkaaa fajnie ze sie zadomowilas i gratulacje synka, dobra intuicje mialas

Ja wlasnie wypelniam aplikaje o nowa prace i sie pogubilam, musze isc do sasiadki zeby mi pomogla bo pracuje tam wiec powinna wiedziec co i jak. Juz mnie moja robota wykonczyla i chyba wogle jakals depresje zalapalam bo nic mi sie nie chce. Chyba przez ta pogode. Maja wczoraj po przedszkolu byla grzeczna, jak nie ona w porownaniu do ostatnich 3 tyg a dzisiaj znowu pokazuje swoje. Przestala sie bawic swoimi zabawkami i tylko lalki ja interesuja i troche ksiazki przeglada ale robi to ekspresowo

Do góry