reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

cytryna u mnie za względu na ciśnienie , krew mam pobierana prawie na każdej wizycie na początku miałam co tydzień. Teraz co miesiąc do tego kupa wizyt z innymi lekarzami, mówili że niby mam mieć więcej usg aby sprawdzać czy dziecko się prawidłowo rozwija ale to się okaże jak będzie. A ty z jakiego miasta jesteś, jesli mogę zapytać?

reklama
Hej laseczki

Jestesmy po szczepienu i polozylam dzieciaczki spac choc narazie oboje cos nie maja zamiaru zasnac ( a to dziwne bo od 7 rano do teraz Mestwin spal tylko godzinke)
Recepte na zelazo Barnima wybralam i teraz tylko trzeba podawac i zabaczyc czy podrosnie.

Dzis znow zlapalam mysz, siedzi sobie w sloiku i czeka na Grzesia.

magdziarz- nie podawaj paracetamolu bo to na podwyzszona temp. Osobiscie nie widze dokladnie problemu w tej temp. ale jak masz zastrzezenia to mozesz zadzwonic do HV czy GP.

Dziewczyny, mój grzdyl zawsze miał temperaturę 36.5'/36.7', a teraz ma 35.5' :szok: oprócz tego nic, żadnych objawów choroby [oprócz płaczu, rzecz jasna...] :dry: do lekarza czy niezawodny paracetamol? :confused:
Hej.To przerabialam.Bylismy nawet w szpitalu bo babka z nhs24 nam kazala.Generalnie kazali mi przytulic mala do siebie i nagrzac,Jesli normalnie je i zachowuje jak zwykle to ym sie nie martwila.

Hej dziewczyny.
Postaram sie nadrobic kiedys zaleglosci.Czas mi ucieka miedzy palcami.Probuje was podczytywac ale tyle sie ostatnio wydarzylo...
Gratuluje nowych dzieciaczkow i mam nadzieje ze beda rosly zdrowo:)
Azorek specjalostka nie jestem ale jak to alergia na kota to moga byc problemy.Aga mowila, ze alergeny z siersci kota utrzymuja sie w mieszkanie przez dwa lata i zadne remonty nie pomoga.Ona podejrzewala taka alergie u Emilki.
Justa witamy w UK.Udalo ci sie:)
Dziewczyny przeprowadzamy sie.Dostalismy mieszkanie socjalne, 2 pokoje na calder.W pon je ogladalismy, jutro jedziemy podpisac umowe.Zaczynamy remont a potem przeprowadzka.Tylko lipa bo mamy 2 miesieczne wypowiedzenie na tym.Znackie kogos kto szuka kawalerki do wynajecia???
W lipcu jade do Pl na 19 dni.A po powrocie (jak sie uda) zmianiam prace.Bede pracowac na pelen etat a Romek bedzie opiekowal sie Mala.Zobaczymy...Trzymac kciuki
Aaaa Azorek ciesze sie , ze moglam pomoc:)
Poniedzialek dla nas tez byl masakryczny.Juz dawno nie mialam tak zlego humoru..

Spotkanie mozemy zorganizowac.Co chcecie????
11-12 czerwca bedzie ten festyn polski na leith.Albo mozemy wynajac salke.Dajcie znac.

reklama
menia - do Dunfermline jedzie sie pociagiem ok pol godziny, podobnie autem (pod warunkiem ze nie ma korkow w edi), czyli w miare blisko, pierwsza wieksza miejscowosc za mostem :)

emilia - gratuluje mieszkanka!!!! super urzadac swoje :)

Do góry