cytryna u mnie za względu na ciśnienie , krew mam pobierana prawie na każdej wizycie na początku miałam co tydzień. Teraz co miesiąc do tego kupa wizyt z innymi lekarzami, mówili że niby mam mieć więcej usg aby sprawdzać czy dziecko się prawidłowo rozwija ale to się okaże jak będzie. A ty z jakiego miasta jesteś, jesli mogę zapytać?
reklama
gwiazdeczka27
Fanka BB :)
magdziarz absolutnie na dawaj Franiowi paracetamolu
gwiazdeczka27
Fanka BB :)
mysle ze nie jest to nic zlego jesli nie ma jakis innych objawow ktore naprawde cie niepokoja ale jednak wazne by bylo zeby skonsultowac to z lekarzem
Hej laseczki
Jestesmy po szczepienu i polozylam dzieciaczki spac choc narazie oboje cos nie maja zamiaru zasnac ( a to dziwne bo od 7 rano do teraz Mestwin spal tylko godzinke)
Recepte na zelazo Barnima wybralam i teraz tylko trzeba podawac i zabaczyc czy podrosnie.
Dzis znow zlapalam mysz, siedzi sobie w sloiku i czeka na Grzesia.
magdziarz- nie podawaj paracetamolu bo to na podwyzszona temp. Osobiscie nie widze dokladnie problemu w tej temp. ale jak masz zastrzezenia to mozesz zadzwonic do HV czy GP.
Jestesmy po szczepienu i polozylam dzieciaczki spac choc narazie oboje cos nie maja zamiaru zasnac ( a to dziwne bo od 7 rano do teraz Mestwin spal tylko godzinke)
Recepte na zelazo Barnima wybralam i teraz tylko trzeba podawac i zabaczyc czy podrosnie.
Dzis znow zlapalam mysz, siedzi sobie w sloiku i czeka na Grzesia.
magdziarz- nie podawaj paracetamolu bo to na podwyzszona temp. Osobiscie nie widze dokladnie problemu w tej temp. ale jak masz zastrzezenia to mozesz zadzwonic do HV czy GP.
Hej.To przerabialam.Bylismy nawet w szpitalu bo babka z nhs24 nam kazala.Generalnie kazali mi przytulic mala do siebie i nagrzac,Jesli normalnie je i zachowuje jak zwykle to ym sie nie martwila.Dziewczyny, mój grzdyl zawsze miał temperaturę 36.5'/36.7', a teraz ma 35.5' oprócz tego nic, żadnych objawów choroby [oprócz płaczu, rzecz jasna...] do lekarza czy niezawodny paracetamol?
Hej dziewczyny.
Postaram sie nadrobic kiedys zaleglosci.Czas mi ucieka miedzy palcami.Probuje was podczytywac ale tyle sie ostatnio wydarzylo...
Gratuluje nowych dzieciaczkow i mam nadzieje ze beda rosly zdrowo
Azorek specjalostka nie jestem ale jak to alergia na kota to moga byc problemy.Aga mowila, ze alergeny z siersci kota utrzymuja sie w mieszkanie przez dwa lata i zadne remonty nie pomoga.Ona podejrzewala taka alergie u Emilki.
Justa witamy w UK.Udalo ci sie
Dziewczyny przeprowadzamy sie.Dostalismy mieszkanie socjalne, 2 pokoje na calder.W pon je ogladalismy, jutro jedziemy podpisac umowe.Zaczynamy remont a potem przeprowadzka.Tylko lipa bo mamy 2 miesieczne wypowiedzenie na tym.Znackie kogos kto szuka kawalerki do wynajecia???
W lipcu jade do Pl na 19 dni.A po powrocie (jak sie uda) zmianiam prace.Bede pracowac na pelen etat a Romek bedzie opiekowal sie Mala.Zobaczymy...Trzymac kciuki
Aaaa Azorek ciesze sie , ze moglam pomoc
Poniedzialek dla nas tez byl masakryczny.Juz dawno nie mialam tak zlego humoru..
Postaram sie nadrobic kiedys zaleglosci.Czas mi ucieka miedzy palcami.Probuje was podczytywac ale tyle sie ostatnio wydarzylo...
Gratuluje nowych dzieciaczkow i mam nadzieje ze beda rosly zdrowo
Azorek specjalostka nie jestem ale jak to alergia na kota to moga byc problemy.Aga mowila, ze alergeny z siersci kota utrzymuja sie w mieszkanie przez dwa lata i zadne remonty nie pomoga.Ona podejrzewala taka alergie u Emilki.
Justa witamy w UK.Udalo ci sie
Dziewczyny przeprowadzamy sie.Dostalismy mieszkanie socjalne, 2 pokoje na calder.W pon je ogladalismy, jutro jedziemy podpisac umowe.Zaczynamy remont a potem przeprowadzka.Tylko lipa bo mamy 2 miesieczne wypowiedzenie na tym.Znackie kogos kto szuka kawalerki do wynajecia???
W lipcu jade do Pl na 19 dni.A po powrocie (jak sie uda) zmianiam prace.Bede pracowac na pelen etat a Romek bedzie opiekowal sie Mala.Zobaczymy...Trzymac kciuki
Aaaa Azorek ciesze sie , ze moglam pomoc
Poniedzialek dla nas tez byl masakryczny.Juz dawno nie mialam tak zlego humoru..
reklama
menia - do Dunfermline jedzie sie pociagiem ok pol godziny, podobnie autem (pod warunkiem ze nie ma korkow w edi), czyli w miare blisko, pierwsza wieksza miejscowosc za mostem
emilia - gratuluje mieszkanka!!!! super urzadac swoje
emilia - gratuluje mieszkanka!!!! super urzadac swoje
Podziel się: