mi tez bylo rano ciezko wczoraj jak nigdy patryk spedzil zemna wieczor.. poszlismy spac o 22.30 i myslalam ze pospi dzis a on i tak wstal o 6.20 teraz probuje sprzatac ale ciezko mi z nimi idzie bo jedno posprzatam a oni w tym czasie cos innego narozwalaja..
reklama
ja nie bardzo mam wyjscie bo patryk to moja przylepa wiecznie zemna kolomnie wiec nawet jak moj jest w domu to patryk i tak lazi wszedzie za mna a jak spi to sprzatac nie moge bo on potrzebuje idealna cisze.. wiec ten czas zawsze wykorzystuje na relaksik przed kompem dzis udalo mi sie zrobic pranie ogranac jeden pokoj i wyszorowac lazienke.. a dopiero poludnie minelo a czy to pn czy inny dzien to dla mnie bez roznicy , sprzatam jak mam mozliwosc i checi heh
azorek84
mama Amelii 2009
dziewuszki na 17 lece na interview trzymta za mnie kciuki pleeeeease lece sie zbierac bo przed 16 musze z domku wyruszyc
Ja sprzątam raz w tygodniu-zazwyczaj jest to sobota,jak już Małą położe spać to o 20 się biorę za porządki. TŻ pracuje do później nocy w weekendy więc mam czas i spokój w domu. Na codzień to tylko zmiotką zmiatam jakieś większe śmieci i ogarniam tyle abyśmy się nie potykali o graty i zabawki ;-)
azorek kciuki zaciśnięte
azorek kciuki zaciśnięte
imonmati
Początkująca w BB
Hej Dziewczyny- trochę mnie tu nie było i widzę, ze sporo mnie ominęło)
Co do sprzatania- u mnie podobnie- jedno sprzatam, drugie rozwalają i tak w kółko Porządek wiec zapanuje w moim domu jak odchowam dzieci a poem pewnie wnuki he he he)
Jestem chętna na spotkanie - w sumie oba terminy mi pasują) Co do małych pamiatek ze spotkania- jezeli byłybyście zainteresowane- mogę zobowiazać sie do zrobienia każdemu brzdącowi zdjęcia i kilka grupowych (jak sie uda)- co wy na to?
Co do sprzatania- u mnie podobnie- jedno sprzatam, drugie rozwalają i tak w kółko Porządek wiec zapanuje w moim domu jak odchowam dzieci a poem pewnie wnuki he he he)
Jestem chętna na spotkanie - w sumie oba terminy mi pasują) Co do małych pamiatek ze spotkania- jezeli byłybyście zainteresowane- mogę zobowiazać sie do zrobienia każdemu brzdącowi zdjęcia i kilka grupowych (jak sie uda)- co wy na to?
azorek84
mama Amelii 2009
no i po interview i tak jak myslalam moze byc lipa bo w czwartki mam szkole wieczorem:-( jutro ma pani oddzwonic i da mi znac co powiedzial jej przelozony babka byla zadowolona ze mam tyle doswiadczenia w sprzataniu i ze znam jezyk i wogole ....tylko teraz czy jej manager bedzie milym czlowiekiem i zrozumie potrzebe doksztalacania sie uhhhhh no nic w niepewnosci do jutra wieczora....a szkoda praca easy peasy w banku wieczorem sprzatanie godziny idealne dla mnie kaska tez ok +20 dni hollidaya + overtimy za 1,5 stawki i swieta placone x2 oby sie udalo trafic na menagera ktory zrozumie ze chce sie uczyc,,,przeciez kurs mam tylko do 30 czerwca a nie na wieki
manolka
Fanka BB :)
Jutro mezowi konczy sie ojcowski wiec zostaje sama na placu boju. Najgorzej bedzie rano,,,, musze wstac zapakowac chlopakow do samochodu zawiezc Adasia do przedszkola.Pozniej juz tylko z Igusiem jestem, mam nadzieje ze znajde czas na sprzayanie,bo dotychczas to jakos mnie ktos rozpraszal, maz goscie a w ciazy to zbyt zmeczona juz pod koniec bylam.
Historia sie powtarza. Igorowi tak jak wczesniej Adasiowi pepuszek nie chce sie goic
Historia sie powtarza. Igorowi tak jak wczesniej Adasiowi pepuszek nie chce sie goic
reklama
Azorek trzymam kciuki
dziewczyny czy wiecie gdzie mozna znalezc wakacje z atrakcjami dla dzieci? Chodzi mi o jakies zoorganizowane zajecia. Musze wyslac gdzies tesciow z Kuba a oni nie sa w stanie zajac sie nim dluzej niz 3-4 godz dziennie. Znalazlam ale nad morzem a to troche daleko no i drogo bylo choc nie powiem program fajny
dziewczyny czy wiecie gdzie mozna znalezc wakacje z atrakcjami dla dzieci? Chodzi mi o jakies zoorganizowane zajecia. Musze wyslac gdzies tesciow z Kuba a oni nie sa w stanie zajac sie nim dluzej niz 3-4 godz dziennie. Znalazlam ale nad morzem a to troche daleko no i drogo bylo choc nie powiem program fajny
Podziel się: