reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

azorek wspolczuje z ta safa, wiem jak ciezko domyc bo tez mialam kiedys biala skurzana... teraz na szczescie mam czarna wiec nic nie widac :)

ja znow od 6 na nogach , kiedy ten patryk zacznie spac dluzej???? przez to ze wstaje wczesniej , drzemki ma ok 11 (choc dzis juz nie daje rady) wstaje ok 13 i 19 juz jest szal... nie zawsze umie dotrzymac do 20stej..

reklama
Witam kobiety :)

Ja wam w pomysłach na spotkanie raczej nie pomogę, bo nigdy nie miałam głowy do takich rzeczy :sorry: Ale gdyby coś było trzeba przygotować- to chętnie

Doveinred, no powiem ci, że wygląda to nieładnie :no: Mojej dziumdzi też się krostki na buzi pojawiły brzydkie i ma podobnie chropowatą do twojego Barnima- tylko tyle, że jej nie czerwienieje...

My się ostatnio ważyłyśmy i mierzyłyśmy- gucia ma już 70cm :szok: i warzy 8kg :szok:. Dziś wstała bez ropy w oczach i modlę się, żeby tak zostało, bo póki co wciąż czekam na termin wizyty...
I ja sama też muszę iść do GP na badania jakieś, bo wczoraj doszłam do wniosku, że jestem wiecznie zmęczona i na wszystko brakuje mi energii. Fakt, leniwa jestem z natury, ale stwierdziłam, że to nie jest normalne. Wstaję przykładowo o 8.00 i o 11.00 już chodzę na rzęsach... :-( W dodatku przy takiej pogodzie jak jest teraz wszystko się nasila i nie mam siły totalnie na nic...

niektore z nas (tak jak ja ) sa mamami 2 urwisow. Mysle widzac po sobie ze z 2 dzieci to najlepiej na jakms terenie zamknietym byc, ogrodzonym. Nie bylabym w stanie upilnowac begajacego Adasia zajmujac sie Igusiem w wozku. Igora w domu nie zostawie bo karmie, a Adaska tez nie bo szkoda jakby go taka zabawa ominela Najlepiej wiec jakas sala albo plac ogrodzony.

witam niedzielnie :) wogule sie dzis nie wyspalam,pati budzil sie co chwile, wiercil sie i krecil..pozniej pobudka 6.30 :/ pogoda nie zacheca do niczego wiec nadal w lozku lezymy heh polezalabym tak caly dzien najchetniej :)

doveinred i jak tam buzka barmina?
milej niedzieli zycze

I ja sie witam, wyspana
dziewczyny mam do sprzedania krzeselko chicco polly magic przeznaczone dla dzieci od urodzenia, praktycznie nie zniszczone, ja bylam super zadowolone ale Majka juz nie chce w nim siedziec

Dziewczyny malowane koszulki to jeszcze lepszy pomysł niż drukowane, czy haftowane, ale tak uczciwie.... czy wobrażacie sobie Dove malujacą koszulki i zajmującą sie jednocześnie 2 brzdąców? Kiepsko to widzę, bo ja np. pomimo dobrej organizacji to czasem mam problem ze zrobieniem obiadu, kiedy oboje nie spią.

oj akurat spotkanko jak mnie nie ma..;( smuteczek...
w polandii od wczorej pada.... ale zdazyla sie ciut wygrzac wczesniej.
Co do egzemy.. moj natus walczyl z nia od stycznia.. i powiem ze tutaj krem dostalam od dermatologa Protopic..i bez sciemy po dniu juz jest poprawa. Do tego jeszcze jakas masc robiona za 5zl i maly juz prawie czysciutki a mial powazne plame duza na calym karku co czasem wygladalo jka poparzenie. Podobno jest tez na wyspach..oby..bo bede ja kupowac. Sprobujcie jak mozecie. Hydrocortizon te sterydy u nas nie zadzialalo.
Ja sie relaksuje troche w polsce, babcia bawi malego popoludniami:) fajnie mi tu... jeszcze niecaly miesiac...
Tak dllugo szukalam kiecki na wesele a tu poszlam na targowisko i znalazlam ladna z bolerkiem za 75zl!!! taniocha hiihiih
No to pozdrawiam.. zdrowia zycze... wpadne moze zas za jakis czas.

aaa... no i jeszcze Zyrtec krople dla uczuleniowcow daje natusiowi... to odnosnie egzemy

Cześć kobietki

Ja tak na szybko.
Nie dawno wróciłam z pogotowia dentystycznego bo ząb który mi pękł pa tygodni temu zaczął wczoraj w nocy nie miłosiernie boleć, paracetamol tez nie działał.
Więc na razie mam antybiotyk zaaplikowany i oby ten ząb troche wytrzymał bo jak nie to go wyrywam, :wściekła/y:
Jutro mam wizytę z nerkami więc trzymajcie kobietki mocno kciuki aby się wyjaśniła sprawa z moim ciśnieniem :-( bo ile można się faszerować lekami .
Teraz zmykam bo juz padam , jutro się odezwę kochane.
Trzymajcie się cieplutko ;-)
Dobranoc.

reklama
Witam wszystkich. Oj nie moglam sie dzisiaj podniesc rano. Maja kilka razy wstawala w nocy i nie wiem dlaczego. Moze dlatego ze przestawilam jej troche lozeczko a wlasciwie tylko obrocilam. Kupilismy jej wczoraj domek na ogrod ale narazie stoi i niej w pokoju bo ryczala caly czas ze chce do domku wiec musialam przestawic troche jej lozeczko pewnie dzisiaj bede musiala troche poprzestawiac w jej pokoju zeby bylo troche miejsca.
Dziewczyny mam do sprzedania zabawki fisher price lusterko muzyczne i tablice muzyczna z magnesami oraz fotelik do karmienia chicco polly magic jakby ktoras byla chetna

Do góry