reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Ta godz a ja pierwsz tu dzisiaj? Spicie czy co? Ja nie umialam sie podniesc z lozka i 3 razy kawe sobie robilam taka nieprzytomna bylam

reklama
no cisza tu straszna dziasiaj.. dziwne bo pogoda nie najlepsza... ja bylam dzis w pracy i okazalo sie ze taka najgorsza menagerka odeszla :) alez sie ciesze hehe a teraz siedze z dziecmi bo maz tak sie zmeczyl zajmowaniem nimi przez pol dnia ze poszedl na drzemke...

a ja siedze w nerwach i czekam na telefon w sprawie tej pracy .....

Edit: nadal czekam...... no trafi mnie zaraz ehhhh a jak nie zadzwoni to mam domniemac ze nic z tego czy jak??? qzwa a taka fajna robota no idealna jak dla mnie teraz....buuuuuuuu

Edit: nadal telefonu nie bylo :(((( qrcze no.....buuuuuuuuuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Azorek wspolczuje czekania.Szlag moze czlowieka trafic.A oni maja czas...
Pogoda dzis masakryczna.W pracy nuuuudy straszne.Za to kupilam Asiuli butki w debenhams za 5 funtow:)Takie do biegania.

Witam i ja po wyczerpujacym dniu.. Nikola dala troche popalic.. ostatnio zrobila sie strasznym piszczkiem. Czasami az mi glowa wysiada.. jesli chodzi o sprzatanie to robie porzadne raz w tyg a tak tylko uprzatuje codziennie jak mala idzie spac w poludnie..
Azorek trzymam kciuki moze jeszcze jutro zadzwonia..
Isabell a gdzie chodzisz na ta zumbe i na ktora godz??

Doty jeszcze nie chodze bo samej to jakos nie mam motywacji jest duzo w airdrie praktycznie codziennie w godz wieczornych tak ze jest w czym wybierac
Ja tez mialam ciezki dzien kuba wychodzi z przeziebienia a teraz chyba majka sie zarazila wczoraj strasznie kichala i z nosa jej lecialo, dostala na noc leki i zinaczymy co bedzie dzisiaj ale wczoraj byla strasznie marudna, nic jej nie pasowalo

Isabell no i jak Majeczka sie czuje lepiej troche?? Ja bym tez poszla na ta zumbe tylko napisz jakie dni ci najlepiej odpowiadaja i dokladniej w jakich godz to jest a pozniej bede musiala ugadac sie z arkiem bo on czasami zaczyna wczesniej prace czy jemu bedzie pasowac..
Pogada dzisiaj do bani.. Bylam na spacerku w miescie z mala. W drodze powrotnej zasnela wiec lecialam szybko do domu.. w polowie drogi deszcz mnie jeszcze zlapal a jak przyszlam do domu mala sie obudzila.. Drzemka jej trwala zaledwie 30min i nie chce zasnac wiec juz widze jaka bedzie dzisiaj marudna...

Doty byloby fajnie bo mi samej sie nie chce chodzic dam ci znac jak wroce do domu bo w pracy jestem. Maja byla w strasznym humorze rano ale goraczki nie miala tylko katar troche wiec zobaczymy co bedzie jak ja z przedszkola odbiore mam nadzieje ze nie bedzie tak marudna jak wczoraj bo ja dzisiaj nieprzytomna chodze. Dobrze ze jeszcze godz i zbieram sie do domu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry