reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

doveinred moze zjadl cos co go uczulilo? ja zawsze daje moim calcium i zaraz przechodzi :)

isabel my wlasnie nie mamy auta w pl , wszyscy tramwajami jezdza dlatego u nas tylko podroz autem wchodz w gre.. prawda jest taka ze ceny biletow na samolot moze i sa drogie ale jak by policzyc paliwo bilet na prom/tunel, i jedzenie na 24 godz to wsumie wyszlo by na to samo prawie.

pati zrobil mi dzis popudke o 6.10 chyba pomyslal ze zaspalam do pracy :)

reklama
anitha- moze? ciezko powiedziec, chce jeszcze by mu wkoncu dal skierowanie na powtorne badanie poziomu zelaza bo ostatnio odmuwili bo powiedzieli ze jak kiedys wrocilo do normy to powinno byc spoko. A skad masz calcium- jakie?

Emilia jua tez jestem chetna niedziela pasuje jak najbardziej trzeb ajakos umowic sie ile konkretnie kasy potrzeb aile osob i zrobic zrzute a i oczywiscie do jedzonka tez cos przygotuje :-)

doveinred ja mam akurat calcium z polski ale mysle ze tu tez mozna dostac , powodzenia u lekarza oby sie udalo dostac to skierowanie.

Witam i ja:-) Jesli chodzi o to spotkanie w edim to ja jestem za i niedziela mi pasuje:-) Rowniez moge cosik zrobic tylkko dajcie znac kiedy to bedzie dokladniej:-) Nie dawno co wrocilysmy z dworku.. pogoda zradliwa.. Niby swieci sloneczko ale zimno i wieje strasznie..
Doveinred moze faktycznie to tylko uczulenie na cos.. miejmy nadzieje ze to nic powaznego...
Dziewczyny powiedzcie jak sobie radziecie z 2 dzieci?? starszy nie zaczepia mlodszego?? nie jest zazdrosny?? ok ja uciekam sie szykowac do pracy! pierwszy raz od niepamietnych czasow mam sobote wolna:-) idziemy na urodzinki do kolezanki syna:-) milego dnia zycze!

doty z dziecmi jak to z dziecmi sa momety ze potrafia sie ladnie razem bawic a sa chwile ze sie bija skacza popychaja.. u mnie zazdrosci juz jako takiej nie ma ze strony dominika bo jest juz wiekszy za to patryk to cycus mamusi :) najgorzej jest isc z nimi na pole.. jeden w jedna strone a drugi w druga.. ciezko ich upilnowac jak ide z nimi sama.

Czesc dziewczyny,ja co prawda na forum ostatnio sie nie udzielam,ale chetnie spotkam sie z Wami w realu. 22 maja w niedziele pracuje,ale w pozostale mam wolne.Dajcie znac co i jak:)

Sala jest wolna 21/05 w sobote i 29/05 w niedziele.
Koszt wynajecia salo 40 funtow.
Kto jest chetny i na ktory termin???
Wiem, ze napewno mozna wynajac sale w godzinach 2-4, ale jesli wam nie apsuje moge zapytac o inne.
Mi pasuja oba terminy.

Hejka.
Bylismy u Gp i jak by sie mozna bylo spodziewac stwierdzila ze to egzema :sorry2: co do malych swedzacych kropeczek to powiedziala ze nie wie :confused: . Jedyne co dobrze zalatwila to mam dokumety n badanie zelaza tylko musze to zrobic sama w Sick Kids Hospital.
To zaczerwienienie jest chropowate i cieple.
A tak to wyglada:
pencil.png
pencil.png

Załączniki

• IMAG0175.jpg
    IMAG0175.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 50
  • IMAG0178.jpg
    IMAG0178.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 43
  • IMAG0181.jpg
    IMAG0181.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 42
reklama
kurcze doveinred faktycznie wyglada nieladnie :/ amelka jak dostala uczulenia to miala tez takie slady pod kolanem i w zgieciach rak....i raz za uszkami takie chropowate lekko zaczerwienione a ja do tej pory nie mam pojecia co to bylo i po czym. masz hydrocortizon???? moze troszke przygasnie jak posmarujesz choc naciskala bym ile wlezie na testy alergologiczne. tutaj to tak zawsze najprosciej ze egzema....szlag by ich trafil z diagnozami ehhhh

Do góry