azorek84
mama Amelii 2009
to i ja sie przylacze hehehe :-) jakos tez sie rzadko odzywam ale czytam codziennie ruszylam z nauka troszke i jestem co wieczor zmasakrowana kiedy ja ostatnio sie uczylam hahahah ostatni raz to do matury bo niestety na studia w pl kasy nie bylo korzystam tez ze mezastego mam juz drugi tydz w domku wiec generalne sprzatanie w szafach wywalanie przekladanie z kata w kat i juz 2 przemeblowania u mlodej w pokoiku zrobilam i jeszcze mi nie pasi wiec chyba jutro znowu poprzestawiam:-) cosik mnie roznosi i moj juz sie pyta czy aby na pewno w ciazy nie jestem choc dopiero co okresik byl;-)
Emilia kazde dziecko chyba przechodzi taki etap ze bije sie w glowe lub wyrywa wlosy...psycholog w pl i lekarz rodzinny mowia ze to odruch dziecka zeby zwrocic na siebie uwage nawet jesli rodzic poswieca wiele uwagi dziecku
ja mialam te same po porodzie ale miesiaczka przez 3 tyg i 4 dni bez i tak przez 3 mce prawie wiec tez odstawilam....a teraz wogole sie nie zabezpieczamy znowu mam torbiela wiec chyba jak by co to bedziemy znowu ze 3 lata walczyc o rodzenstwo dla amelkowny tak jak walczylismy o nia zastrzyki anty brala mpoja kuzynka i tez po 2 zastrzyku krwawila baaaaardzo dlugo i konca nie bylo wiec tez odstawila ja mysle ze tem typ anty nie jest dla kazdej kobiety jednak ehhhhTabletki antykoncepcyjne??Ja bralam cerazette.Jak odstawila Mala od piersi to tez krwawilam prze 3 tyg.Mialam zawroty glowy i sobie odpusilismy.Ginekolog powiedzial, ze to normalne i w koncu by sie ustabilizowalo.Tyle, ze nie mialam juz ochoty czekac...
A my mamy inny problem.Asiula wyrywa sobie wlosy, normalnie calymi garsciami.Czasami tak, jak ja najdzie.Szok, dopiero co jej urosly
Emilia kazde dziecko chyba przechodzi taki etap ze bije sie w glowe lub wyrywa wlosy...psycholog w pl i lekarz rodzinny mowia ze to odruch dziecka zeby zwrocic na siebie uwage nawet jesli rodzic poswieca wiele uwagi dziecku