reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
isabela mam zawsze ten sam problem.. przedewszystkim staramy sie kupic cos i schowac tak zeby tego nie widzieli az do podrozy (zawsze chociaz chwile jest ekscytacja nowa zabawka) a takto biore troche kolckow grzechotek jakiegos miska samochody... wszystkiego po troche zawsze mam cala siatke :)

ja w podroz biore ksiazeczki, w ktorych sie cos przesuwa, otwiera czy inne takie bajery a poza tym chrupki :) moja moglaby caly dzien cos jesc i wtedy nastaje spokoj. Ale generalnie nie lubi podrozowac autem i chyba bym sie nie odwazyla jechac do Polski. Tym bardziej zycze powodzenia i cierpliwosci :)

Chwale sie:
Franek wazy 4,64 kg :-D:-D:-D wczoraj bylismy na wazeniu :tak:
ale to jeszcze nic-chwale sie dalej: przespal dzisiaj cala noc :szok: Zasnal po kapieli o 21:00 a obudzil sie o 6:10 rano :-):-):-)

No to gratulacje dla Franka :)

U nas niestety kapiel o 5-6 potem idzie spac o 7 wieczorkem i budzi sie co 3 godz na jedzenie i wstaje tak o 6 rano :sorry2: i to na formule.... wiec czesto je o 10:30 , 01:30 i okolo 4:30

Ostatnia edycja:
To gratulacje dla Franka:-) Moja przespala pierwsza cala noc chyba jakos w 7 miesiacu. Pozniej przebudzala sie bo zgubila smoczka a teraz odpukac ostatnie dni tez przesypia wiec chodze bardziej dospana:-)
Jesli chodzi o wyjazd do Polski samochodem to przeszlo nam to przez mysl.. Szybko jednak zrezygnowalismy bo mala nie lubi jezdzic w dlugie trasy.. Ogolnie jak ledwo co wsiadzie do samochodu to krzyczy ze chce jesc.. Zabawki szybko jej sie nudza.. wiec niewiem jak ona i ja znioslybysmy taka podroz.. Jednak wszystkie mamy jadace do PL podziwiam i zycze wytrawalosci:-)
Nikolce temperatura spadla.. Wczoraj juz dobrze sie czula wiec chyba faktycznie to byly na szczescie zeby..

witajcie dziewczyny ale dzis pogoda ciagle pada przestanie i znow ehhh
menia26 dostalismy dzis list ze jutro mamy spotkanie z ortopeda wiec nareszcie sie doczekalismy napisze jutro co nam powiedzieli :-):-)

Manolka moze isc sam tatus zarejestrowac dziecko. My przy Patrycji dzwonilismy, a teraz maz poszedl wczesniej nie dzwoniac i bez problemu zarejestrowal.
Dziewczyny widze, ze piszecie o ortopedach. Moja Mala bardzo krzywi duze palce u stop, zaciska je tak do srodka jak chodzi. Wyglada to tak jakby w zaciasnych butach chodzila. Nie wiem czy samo jej to przejdzie czy isc lepiej do lekarza?

Ostatnia edycja:
reklama
wlasnie dzwonla polozna ze przyjdzie jeszze raz zrobic test genetyczny pobranie krwi ze stopek). Dzwonili z laboratorium ze za wczesnie zrobili Igusiowi ten test w szpitalu (chyba w 3 albo 4 dobie) parametry odczytu sie nie zgadzaja., Martwie sie czy oby wszystkojest ok :(

Do góry