reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
gwiazdeczka ja tez najczesciej pisze z tel w pracy bo ostatnio w domu jakos malo czasu

dzisiaj zaczelam biegac, ciekawe jak dlugo wytrzymam

gwiazdka - w Dalkeith jest fajny park. Co prawda jest tylko kilka lawek..ale w roslin tez jest malo:) W tym parku jest zaraz obok swietny plac zabaw... sadze ze alan mialby tam niezla zabawe:) Mozna tez tam autem podjechac. Placi sie niestety.. za rodzinke 10funtow za wjazd. Mozna tez grilowac na plazy, tylko mzoe byc wietrznie, polecam Gullane, parking za darmo i 2min do plazy.

To pogoda dzisiaj w kratke a od czwartku zapowiadaja deszcz, ja dzisiaj czuje wszystkie miesnie po wczorajszym bieganiu. Jeszcze godz i zmywam sie do domu. Moj J wczoraj mial wolne i praktycznie nic w domu nie zrobil, oczywiscie wszystko czeka na mnie ale trudno poczeka do czwartku az bede miec wolne

A my właśnie po wizycie hv :-) Co najdziwniejsze-nie zapowiada się następna... Dostaliśmy tylko namiary na miejsce, gdzie mozna zważyć i zmierzyć Franka... Cóż, i tak bywa :baffled: Wy też tak miałyscie? Doveinred, jak to jest u Ciebie z hv?
Paczke znienacka Franek otrzymał z Polski od rodzinki :-D super niespodzianka, super :tak:
Dziewczyny, co tu tak cicho...? :confused: Pamiętam jak zaczynałam pisanie na forum jeszcze w ciąży [nie tak znowu dawno...w styczniu? w lutym?] i żeby nadrobić zaległości z 1 dnia [!] musiałam czytać min 25 minut-a czytam dość żwawo ;-)
W każdym razie pozdrawiam Was, dziewczyny serdecznie :-)

Magdziarz bo pogode kazdy chce wykorzystac heheheh juz od czwartku ma padac w piatek maja byc burze jeszcze tylko juterko bedzie slonka troche :tak::-) wiec cos mi sie zdaje ze czwartek i piatek bedzie bardziej busy na forum:-D
ja zaraz smigam spacerkowac z mloda i nakarmic kaczuszki w bajorku pod blokiem :tak:
amelka chodzi cala podrapana na raczkach hihi mamy kotka kumpeli do pt jeszcze i chyba kociamber ma wreszcie dosyc ciagania za ogon po mieszkaniu:tak: moze wreszcie sie mloda oduczy ze to kot to nie zabawka :-)

reklama
Jak dobrze dzisiaj ostatni dzien pracy a od jutra niby ma padac. Moj J ma jutro urodziny wiec na sobote szykuje sie impreza wiec czeka mnie robota i sprzatanie przed i po imprezie. Mam nadzieje ze nie bedzie padac to zrobimy grila i juz.
Dziewczyny gdzie was wszystkie wywialo?
Anitha kiedy wybierasz sie do pl? Jedziecie autem?

Do góry