reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy ze Szkocji

ojj.. dzis urodinowo:) Najlepszego dla Barnima i Wiktorii!!!
Gratulacje Foxia!!!
My sie opalamy w ogrodku:) Jak taka pogoda to nie chce sie na kompie siedziec...

reklama
FOXIA GRATULKI I BUZIOLE KOCHANA :D
37105.jpg

A ja mam takie pytanie bo chce kupic dla malej parasolke i zastanawiam sie nad silver cross pop albo cosatto bob lub hula, czy ktoras z was ma i moze wyrzic opinie? Musze jej juz zmienic wozek bo coraz mniej w nim siedzi.

Foxia- Gratulacje !!!

Asia wszystkiego Najlepszego dla Wiktorii z okazji urodzin. I wszystkiego Naj dla Ciebie tez.

U nas juz po urodzinkach, i teraz tylko sprzatanie i zmywanie.

Wow dzisiaj jestem pierwsza, ale ostatnio i tak malo was tutaj. Taka ladna pogoda a ja w pracy az mi sie nic nie chce. Wczoraj pogriliwoalismy ze znajomymi i tak mi sie wakacyjnie zrobilo.

BARMIN WIKTORIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN:-):-) oj tak pogoda jest super kazdy na dworze siedzi az milo. my tez grilowalismy wczoraj caly dzien fajnie tak :-) adzis poniedzilaek i znow prace i czekanie na weekend zeby znow pogrilowac. dziewcdzyny moze znacie inne miejsca na grliowanie oprocz Roslin ktore polecila mi Zobena jest tam super naprawde ale boje sie ze nam sie wkrotce znudzi heheh jak ciagle tam jezdzic bedziemy :-):-):-)

reklama
Gwiazdeczka ja moge ci polecic safari, co prawda trzeba zaplacic za wejscie ale jest sporo atrakcji dla dzieci i miejsce nagrila, daj namiar na to roslin, moze sie tam wybiore

Do góry