reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Doveinred, jasne że chcę :tak: do nas hv też wagę przytargała, ale akurat byłam w trakcie karmienia jak przyszła i chwilę później Młody zasnął, także doszliśmy do wniosku, że ważenie w takiej sytuacji będzie oszukane ;-) toteż czekamy do poniedziałku :tak:

Doveinred, dziękuję bardzo :):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny.....
magdziarz śliczny synek :)
doveinred ja poproszę e-booka - każde dziecko można nauczyć regół :tak:
u mnie (nas) znów przeprowadzka - tym razem wylądowaliśmy na Grantonie a dokładnie na wardieburn street - czy ktoraś z Was tu mieszka ? dużo tu Polakow i mamusiek z dziećmi......musimy z Kubą ruszyć na zwiady bo jeszcze nic nie wiemy gdzie plac zabaw itd......wydaje się być tu miło chociaż bloczki są stare ale własnie odnawiają i stają sie kolorowe, jest szkoła i podobno przedszkole. Przystanek blisko - dojazd do centrum b.dobry....
Ufff.......stres a teraz zakasane rękawy i szorowanie mieszkania - no bo to juz pozostawia wieeeeeeeleeeeeeeeeee do życzenia......ale 3ba być twardym jak to mówią.....
pozdrawiam wszystkich !!!!
miłego wieczorka!!!!

Doveinred to ja poproszę o tych regułach, może uda mi się przeczytac
A my już po kąpieli, kolacja zjedzona i zaraz małą kładę tylko jeszcze Kube muszę pogonic do jedzenia i kąpania. Mialam dzisiaj straszną migrenę, na szczęście prawie przeszło

magdziarz synek uroczy :)

moje dzieciaki juz spia wiec ja mam chwilke dla siebie :) w ostatnich dniach nie czulam sie najlepiej bo przecholowalam ze spaniem przy otwartym oknie (jak byla ta piekna pogoda) , naszczescie juz mi lepiej.

Witam wszystkie mamuski:-) Nigdy chyba was nie nadrobie bo jakies 100 stron opuscilam a nie bylo mnie zaledwie 3 tygodnie:szok:.Ja juz po urlopie. Wrocilam wczoraj w nocy a dzisiaj juz dzionek w pracy odbebiony. Na szczescie teraz mam 5dni wolnego wiec moze troszke odpoczne. Urlop bardzo zajety ale na szczescie wszystko do wesela zalatwione. Wystarczy kupic tylko alkohol i napoje. Nikola mi sie na urlopie rozchorowala miala grype zoladkowa.. Masakra nikomu nie zycze.. mala zleciala 1,5 kg nic nie chciala jesc ani pic. Byla juz tak odwodniona ze leciala z rak. Poszlam do lekarza... Lekarz powiedzial ze jak dziecko nie zacznie dzisiaj pic to musze jechac do szpitala. Dawalismy jej wiec lekarstwa i herbate ze szczykawki i po kilku dniach doszla do siebie. Teraz spi sobie slodko a ja zaraz mykam sie kapac i do spania.
Magdziarz slicznego masz aniolka:-)

Witam. Mam na imię Basia. Ja też mam termin na październik. Do tej pory jeszcze nie miałam żadnych badań. W środę 06.04.2011 przeprowadzamy sie z narzeczonym do Coatbridge. Mogły byście doradzić gdzie sie zarejestrować do GP i który szpital wybrać? Do tej pory mieszkaliśmy w Belfaście. Wybraliśmy tu szpital jakieś półtora miesiąca temu i do dziś się nikt do nas nie zgłosił :/ Zaczynamy sie martwić. Zdecydujemy sie nawet na prywatne USG ale tu koszt takiego scanu to 170 funi a czytałam, że w Edenburgu za 65 można zrobić. Znacie coś może w Glesgow? Z góry dziękuję.

WITAJ Basiu:) Czym predzej zapisz sie do GP. Dziwi mnie ze w Belfascie nie mialas scanu. Prywatne usg - sa w Edim ale ja nie bylam zadowolona. To bardziej show niz badanie i nie wiem do konca jakie osoba ktora robila usg miala kwalifikacje. Zawsze zostaje wykazd do PL na usg a cena ta sama co prywatne.
Powodzenia.
Ja ledwo zipie, ale dzis bylam w Ogrodzie Rozanym by Adas sie wyszalal a potem jeszcze kolo nas w parku. Szkoda w domu siedziec mimo ze w kazdej chwili moze sie zaczac.
Mieszka ktoras z Was niedaleko Wester Hailes?

reklama
Basienkaa, a który to tydzień ciąży? Szybciutko do GP się zarejestruj, scan na pewno będziesz miała, nie wiem czy warto szaleć z prywatnym :-p Tu po prostu nie przejmują się za bardzo ciążą do któregoś tygodnia, 10 czy 12... :tak:

Do góry