Emilia na wymioty raczej nic Ci nie poradze. Z synem wogle nie mialam a teraz mialam przez jakis miesiac ale poradzilam sobie, najgorzej bylo rano wiec niestety wc moj najlepszy przyjaciela potem unikalam zapachow i duzo wody pilam. W parcy mi mowili ze zanim wstane z lozka to powinnam zjesc kilka herbatanikow i napic sie gorzkiej herbaty a jakby mnie za bardzo meczylo to podobno w tych ziolowych sklapach mozna cos kupic dla ciezarnych na mdlosci.
Ewa ja przed pierwszym skanem tez sie balam, to chyba normalne ale najwazniejsze to pozytywne myslenie, dostaniesz zdjecia ze skanu a nagrywanie tel raczej ci nie wyjdzie, moj tez ze mna nie byl wiec byl skazany tylko na zdjecia. Za to potem jak w polsce bylismy i mielismy dvd w 3d to ogladal kilka razy.
Ja chyba dzisiaj wielkie prasowanie zrobie bo sterta rzeczy rosnie.
Dziewczyny czy wiecie jaki wplyw ma ananas i herbata z lisci malin na porod? Bo ja slyszlam ze od 36 tyg mozna pic i to niby przyspiesza ale dokladnie to juz nie pamietam.
Ewa ja przed pierwszym skanem tez sie balam, to chyba normalne ale najwazniejsze to pozytywne myslenie, dostaniesz zdjecia ze skanu a nagrywanie tel raczej ci nie wyjdzie, moj tez ze mna nie byl wiec byl skazany tylko na zdjecia. Za to potem jak w polsce bylismy i mielismy dvd w 3d to ogladal kilka razy.
Ja chyba dzisiaj wielkie prasowanie zrobie bo sterta rzeczy rosnie.
Dziewczyny czy wiecie jaki wplyw ma ananas i herbata z lisci malin na porod? Bo ja slyszlam ze od 36 tyg mozna pic i to niby przyspiesza ale dokladnie to juz nie pamietam.