reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczyny, jak tam weekend minął? U mnie w sumie leniwie, nic takiego nie robiłam a jakoś dni minęły. Czuję się jak stara ciężarówka która ledwo toczy się na miejsce, ale co ja biedna mogę z tym zrobić? Nic!!!!!!!!!!! Tylko czekać:-(

reklama
brown.kate - mam nadzieje ze przyjecie urodzinowe Patrycji sie udalo :-)

Wszystkiego najlepszego z okazji 1-szych urodzin!!!
"Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi,
co Twoje życie w sen piękny zmieni,
co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze,
śnij sny przepiękne i najciekawsze."

moz-screenshot.jpg
ist-birthday-card-for-web.jpg

A u nas tez pada. Poki co to nosa z domu nie wystawilam bo mokro i zimno - brrrrrr.

Tak ogólnie to nie mam na co narzekać, bo czuję się dobrze. Wiadomo jest mi ciężko, mam zgagi, nie wysypiam się bo mój pęcherz już dużo nie wytrzymuje, od jakiegoś czasu puchnę i odliczam dni. Już się nie mogę doczekać. Jak z Kuba panicznie się tego bałam i chciałam to przeciągnąć jak najdłużej tak teraz każdy sygnał obserwuje i mam nadzieję że to już. Wiem że to jeszcze za wcześnie ale i tak mam nadzieję że urodzę przed czasem, oczywiście jeśli maleństwo będzie na to gotowe.

isabellL milo slyszec ze sie dobrze czujesz, a co do nadzieji ze sie szybciej urodzi to tez miałam, ale sie przeliczylam ha ha :-D:-D:-D Maly niechcial wyjsc nawet z 15 dniowym opoznieniem.....

reklama
Do góry