reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Ja jestem, na chwilke:-):-):-). Zaraz biore sie za porzadki:-(, poki mala spi, a potem mykamy na miasto na zakupki;-).
Dzis zapowiada sie ciezki dzien, bo mam zamiar zaczac diete.... Trzeba w koncu zrzucic troche cialka:zawstydzona/y:. Sprobuje polaczyc Kopenchaska z Soutch Beach. Rano na sniadanie tylko kawka z odrobina cukru, bo inaczej nie przezyje poranka, a potem juz jak na SB. Poza tym skakanka.....Mam nadzieje ze sie jakos uda cos zrzucic:baffled::baffled::baffled:. Chyba ze sie zlamie juz pierwszego dnia:confused:, bo silnej woli to ja niestety nie mam:no:.

isabellL- ale przechlapane bedzie: 2 dzieci i piesek....:-p Ale chyba macie duzy ogrod, zeby sie piesek wybiegal? Moja Martyna tez chciala psa, ale mamy nie ogrodzony dom (tylko zywoplot), wiec ciagle by uciekal na ulice. Na razie ma tylko rybki;-).

reklama
Mamy ogrod, ale mojego psa to ie powstrzymuje, to wykopie dziure pod plotem, to deski przegryzie. Szczerze to zaluje ze kupilismy tego psa bo tylko klopot mam a labradory to niby takie wspaniale pieski, niestety nie moj. A teraz jeszcze zrobil sie strasznie agresywny. Wiec ogolnie zaluje ze nie kupilam rybek albo chomika

Hej dziwczyny :-)

ale zmordowana dzis jestem... pol dnia dzis malowalam plot, a po co ??? Bo w sobote Kubie wyprawiamy urodzinki, a ze pogoda ladna no to w ogrodzie pewnie bedzie i z mezem doszlismy do wniosku ze wstyd ze u nas tak po zarastane wszystko. Padam z nog a juz dzis 3 kawy pilam.

brown.kate - moj szef jest na diecie gdzie wogole sie nie je weglowodanow i powiem Ci ze po 3 tygodniach widac duza roznice. Do tej pory to on taki okraglutki byl, a teraz zaczyna figure miec - jak nigdy hihihihi Twoja mala chce psa, a moj Kuba to raczki za kotem sasiadow wyciaga i co do ogrodu wychodzi to do bramki leci i patrzy czy u nich na parapecie w kuchni siedzi.

Hej dziewczyny
brown.kate ja jakos nigdy na żadnej diecie nie wytrzymalam, nie mam silnej woli, jak juz mi sie udalo kilka dni to potem jadlam wszystko co popadnie. jedyne co mi wychodzi to po prostu zdrowe gotowanie, cwiczenia i zastapienie kolacji owocami i warzywami. Kilka razy juz zapisywalam sie na fitness i nie chodzilam, niestety moj blad bo zawse wybieralam sobie klub daleko od domu i nie chcialo mi sie tak daleko dojezdzac, w koncu kupilam orbiteka i cwiczylam w domu jednak to nie to samo. Ja ogolnie odkad jestem w skocji to przytylam i jakos ciezko mi to zrzucic. Co prawda nie przytylam az tak duzo bo jakies 6-7kg ale mimo wszystko. Zobaczymy jak to po ciazy bedzie. Mam nadzieje ze uda mi sie szybko zrzucic zbedne kilogramy i utrzymac wage. Z jednej strony przy dwojce dzieci, pracy i domu na glowie nie powinno byc ciezko, z drugiej taka sytuacja sprzyja niezdrowemu jedeniu. Ale tym sie bede martwic jakis czas po porodzie. Po Kubie szybko schudlam, wiec mam nadzieje ze tez tak bedzie. A za Ciebie trzymam kciuki.

Magda.uk udanej imprezki zycze. Ja niestety mam grudniowe diecko, drugie tez ma byc zimowe wiec mi takie imprezki odpadaja a szkoda
Pozostaje mi jak narazie cieszyc sie ladna pogoda ktora jak na Szkocje utrzymuje sie juz dosc dlugo, oby tak dalej.

url=http://www.maluchy.pl]
ci-36022.png
[/url]

magda.uk - my tez urodzinki patrycji robimy w sobote:-):-):-).

A dla Kubusia najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!
beertje_met_ballon.jpg

U nas na ogrodzie trzeba bedzie jeszcze trawe skosic, ale to juz moj A sie tym zajmie:-D, ja za to zapuscilam troche mieszkanko....i teraz musze sie za nie wziasc....A czasu jest nie wiele. Dzis po szkole do martyny przychodzi kolezanka, wiec przy nich za wiele pewnie nie zrobie. A jutro Martyna chce isc ze mna do kina na "alliens in the attic".

dziewczyny jak tu sie wkleja suwaczki i zdjecia, bo jak do tej pory za kazdym razem wklejam link a mozna zrobic tak zeby to automatycznie sie pokazywalo?

dziewczyny jak tu sie wkleja suwaczki i zdjecia, bo jak do tej pory za kazdym razem wklejam link a mozna zrobic tak zeby to automatycznie sie pokazywalo?
Pewnie,ze mozna:tak:. Suwaczki - wchodzisz w ustawienia na gorze ekranu, potem w edytuj sygnature na panelu kontrolnym, tam wklejasz i zapisujesz. Jak to zrobic ze zdjeciem to juz nie pamietam,poszukam pozniej, bo na razie Mala mi nie daje za bardzo posiedziec przy kompie:sorry2:. Ale zawsze mozna dodac zdjecie jak piszesz wiadomosc, jako zalacznik, tylko trzeba kiliknac w spinacza na gorze.... mam nadzieje ze pomoglam, uciekam bo Mala znow rozwala mi wszystkie plyty:angry::angry::angry:

reklama
Hejka
Mieszkam w Edynburgu milo was poznac :-)- Jest jeszcze jeden blog z mamami w szkocji. serdecznie was pozdrawiam
gosia

Ostatnia edycja:
Do góry