reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Makta - gratuluję narodzin córeczki !!!

U nas wciąż ciepło, w sobotę byliśmy na Dniu z Thomasem niedaleko Edynburga, bo to jeden z Kamisia ulubionych filmów, a poza tym Kamiś bardzo lubi wszelkie lokomotywy i pociągi :tak:

Pozdrowienia!

reklama
WRÓCIŁAM!!!
i melduję dumna, że 9.9.2009 o 10:49 na świat przyszła nasza mała Julka...cala i zdrowa po wywoływaniu porodu ale w baaaaaardzo ekspresowym tempie :)
GRATULACJE:-D.............. ale fajna data:-):-):-). Napisz cos wiecej, jak znajdzesz czas, jak mala sie czuje, a jak Ty???, jaka duza???

U nas tez wciaz cieplo, przynajmniej Kuba poszaleje na dworze a ja mam chwile dla siebie, a ciezko juz mi sie zrobilo strasznie. Makta jak bedziesz miec chwilke to napisz cos wiecej

Ja tez witam:-):-):-)
ale mam dzis lenia....mala spi, w domu bajzel, garow do mycia pelna kuchnia, a ja siedze na kompie i mam to wszystko gdzies;-)..... Ide napic sie kawki, moze pomoze:tak: sie rozkrecic, choc watpie.....
A co u Was slychac?????

a ja dzisaij bylam na plotach, garow tez mam pelno, o prasowaniu nie wspomne ale teraz pije kawke a potem moze zabiore sie za robote. Ja zawsze dostaje energii kolo 15 wiec mam jeszcze czas zeby sie poobijac, ale tak ogolnie to nic mi sie nie chce.

i jak wam minał dzien? Ja pomimo lenia zrobilam obiad, pomylam gary, posprzatalam kuchnie i zrobilam polowe prasowania bo juz mi z szafy wychodzilo, ale ze 3 razy do tego musialam podchodzic bo jednak brzuch mnie ciagnie w dol i ciezko tak wystac przy zelazku a na siedzaco jakos nie umiem. Mam nadzieje ze jutro to skoncze i na jakis czas znowu bedzie spokoj. Moj Kuba nawet grzeczny po powrocie ze szkoly wiec pod tym wzgledem dzien tez udany, gorzej z psem bo zrobila sie strasznie agresywna i juz kilka razy skoczyla z zebami do Kuby a dzisiaj to az sie sama strasznie przestraszylam jak to zobaczylam. Nie wiem co ja zrobie z tym psem. Poza tym ma 1,5 roku a nie da sie jej wychowac a mowia ze labradory to takie madre i przyjazne psy. Moj tylko potrafi wszytsko rozwlac a teraz juz brak mi do niej sil i cierpliwosci

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Co tu taka cisza?
Nikogo nie ma?
Jak mija dzien?
Ja jestem jakos strasznie ociezala dzisiaj, chociaz udalo mi sie skonczyc prasowanie i pewnie przez reszte dnia nic nie bede robic ale co tam.

Do góry