reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

zobena- dzieki , musze sobie zapisc.

U nas Barnim sam nie chcial formuly...jenki plakal wyginal sie a mysmy go na chama zmuszali...potem jak widziaam sie z HV to powiedziala eby sprobowac poprostu czego innego. Ale jak zasmakowal to łaciate......to pil i pil - zimne nie podgrzewane wlane z kartonika. Dziecko sie odrazu zmienilo bo wmuszane bylo te 300 ml formuly dziennie a krowiego zaczol pic prawie 600ml dzienie !!!

reklama
moje dziecie jak skonczylo rok calkowicie mi odrzucilo jakiekolwiek mleko - przez jakis czas dawalam jej jakies twarozki,jogurty itp. pozniej wrocila w laski kaszek - wiec z mleka to ma tyle co zje z kasza lub platkami wlasnie...

Rozumiem ze moze być ci przykro, ale po to jest forum zeby sie dzielic tym co nas trapi.
Własnie otworzyłas moj pamietnik i czujesz sie rozczarowana.

Ostatnia edycja:
Misialula... jeciu..ale mi przykro ze masz takie zdanie o mnie... Chyba za duzo ci mowie rzeczywicie a ty to po swojemu obracasz. Nie bede ci tu nic wiecej pisac, napisze ci prywatnie albo pogadamy:)
A czemu ty sie boisz ze ci kolezanki ukradne??? Chyba kazdy samotny chce zawiazac z kims kontakt... To nie jst twoje prywatne forum. Choc po twoim poscie niezle mnie zjechalas... i chyba dziewczyny juz se wyrobia opinie o mnie:( szkoda... Dzieki ze mi utrudnilas zdobycie nowych znajomosci...

Dziewczynki spokuj.... nie m co sie klucic. Co rodzina co mama to inne wychowanie. I prawda taka ze kazda z nas mogla by na kazda z osobna najechac na cos co jej sie nie podoba. Np. nie kapie Barnima codziennie tyko 2 razy w tyg i co z tego- tak jestesmy wychowani i tak jest dobrze choc inna osoba powie: co ty robisz wyrodna matko!!!
Nie ktozy oszczedzaja bo wyznaja inne zasady i maja co innego na miejscu pierwszym a inni daja wszystko. Nie oszczedzam jezei chodzi o jakies jogurty czy deserki ale nie powiem sa kupowane wtedy jak jest promocja. Nie kupuje malemu czegos specialnego bo napisane ze organic bo uwazam ze jest drogie a przedstaia to samo co inny produkt.
Niektozy dadza dziecku staly pokarm czy inny produkt jakmaja 3 mies-4mies czy 6 mies a niektozy jeszcze nie daja w wieku 9 mies. Ja sie nie wtracam- jak ktos pyta moge doradzic ale nie mnie oceniac.

misialula - osobiscie uwazam ze twoj post moze i mowi to co czujesz i to jak uwazasz i jakie jest twoje zdanie ale przez to jak go napisalas na osobe ktora znasz to w moich oczach troszke tez pokazuje jaka ty jestes.

.....a za pare dni wpieprzasz mi sie na forum, i czytasz archiwum, probujesz ukrasc kolezanki hahah i zdziwiona jestes:wściekła/y::szok:
Tu troche tego nie rozumiem . Forum jest dla wszystkich i po to by sie dzielic informacjami . Nikt nikogo nie kradnie.
Spotykasz sie z kim chcesz sprawa osobista. No chyba ze ktos jest zly ze inne sie spodkaly a mi nie powiedzieli..... albo poszli na grupe a mnie nie wzieli- to troche dziecinne.

Dobrze ze mnie alo ludzi lubi ... nie ma problemow.... hi hi hi

A to czy dziecko spi czy nie spi w nocy nie mui byc obiawem tego ze cos zle zjadlo. Ja po krowim spalam jak aniolek :-D juz od pierwszego miesiaca :-D
A Barnim na cycku nie spal prawie wogole- a zdrowe mleczko z cycusia

Ostatnia edycja:
Juz nic wiecej prywatnego tu nie bede wypychac na forum. Mamy to z misialaula wyjasnione przez fona. Moze nie w najlepszy sposob:) ale poza forum:) Forum mi sie podoba i raczej z niego nie zrezygnuje, no chyba ze mnie wypchacie...
Tak z mojego dnia... Dzis moj maz z delegacji wraca, trzeba porzadny obiadek zrobic:) Bedzie kurczaczek z ziemniaczkami i pycha sosikiem. Nati teraz spi.. to mam chwilke dla siebie.

reklama
Nie no u nas standardowo po piątkowemu bedzie ryba...a dokladnie sledzie w smietanie z cebulka i do tego ziemianki w mundurkach ... moj G przestrzega piatkow.

Ja jeszcze dzis na kawke lece a co do juterka to dam znac pozniej, najpierw musze ustalic co i jak z moim G.

ha ha widze ze ktos poprzerabial to co wczesniej napisal...

Ostatnia edycja:
Do góry