reklama
My zareczylismy sie w andrzejki(ale przez przypadek
Walentynek nie obchodzimy.Romek uwaza, ze ma mi pokazywac codzien, ze mnie kochaCzasami dostale badyle bez okazji albo romantyczna kolacje wiec specjalnie mi to nie przeszkadza.Nie musze na sile czegos szukac ma prezent.
Izabell ja bym zeswirowala przez 6 tyg, ale wierze w ciebie, masz wieksza praktyke.
U mnie jest inny problem.Romek pracuje 9-12/14(3 dni) a potem 18-23/24(5 dni) w restauracji.I poweim wam , ze najgorsze sa te wieczory.Dzien zawsze jakos zagospodaruje-grupy, kawa, zakupy,obiad ale wieczory...lipa, wszyscy siedza w domku z rodzina(noo Azorek w pracy) i nie ma do kogo isc, zreszta to juz pozno i wszyscy klada maluch spac(no ja tez, o 21).Powiedzialam Romkowi, ze jak sie zdecydujemy na druga dzidzke to bedzie musial zmienic prace, bo ja sie zalamie wieczorem z dwojka do kapania i karmienia.
Jak ty sobie radzisz Izabell?
Walentynek nie obchodzimy.Romek uwaza, ze ma mi pokazywac codzien, ze mnie kochaCzasami dostale badyle bez okazji albo romantyczna kolacje wiec specjalnie mi to nie przeszkadza.Nie musze na sile czegos szukac ma prezent.
Izabell ja bym zeswirowala przez 6 tyg, ale wierze w ciebie, masz wieksza praktyke.
U mnie jest inny problem.Romek pracuje 9-12/14(3 dni) a potem 18-23/24(5 dni) w restauracji.I poweim wam , ze najgorsze sa te wieczory.Dzien zawsze jakos zagospodaruje-grupy, kawa, zakupy,obiad ale wieczory...lipa, wszyscy siedza w domku z rodzina(noo Azorek w pracy) i nie ma do kogo isc, zreszta to juz pozno i wszyscy klada maluch spac(no ja tez, o 21).Powiedzialam Romkowi, ze jak sie zdecydujemy na druga dzidzke to bedzie musial zmienic prace, bo ja sie zalamie wieczorem z dwojka do kapania i karmienia.
Jak ty sobie radzisz Izabell?
azorek84
mama Amelii 2009
kupuje polska make ale jak nie mam albo do sklepu nie zajde to tutejsza ta plainAzorek Ja też podziwiam, bo ja ogólnie to codziennie sprzątam no i wiadomo obiad muszę zrobić ale zabieram się za to jak pies do jeża. A powiedz mi jakiej mąki używasz do tych leniwych i klusek?
Emilia ja nie szukam na sile prezentu tylko dla meza na rocznice sile mam i juz mi wiecej nie potrzeba hihi pomysly jakies???help!!
isabel wspolczuje ci 6 tyg to troche dlugo , ale musisz dac rade jak bedzie ci smutno to wpadaj na kawe albo ja przyjade dotrzymac ci towarzystwa
emilia do samotnych wieczorow mozna sie przyzwyczaic, moj pracuje juz 2 lata na nocki, wychodzi o 19.30 a ja zostaje z dziecmi... kapie ich ok 18 a o 20-20.30 ida spac pozniej mam wieczor dla siebie nie jest tak zle naprawde..
emilia do samotnych wieczorow mozna sie przyzwyczaic, moj pracuje juz 2 lata na nocki, wychodzi o 19.30 a ja zostaje z dziecmi... kapie ich ok 18 a o 20-20.30 ida spac pozniej mam wieczor dla siebie nie jest tak zle naprawde..
AAAAAAAAAAAAAAA AZOREK ja nie o tobie!!!Ja poprostu uwielbiam kupywac prezenty, ale tylko jak wiem co.A ze jest tyle okazji to poprostu kazda nastepna to meczarnia DLA MNIE|!!!!
cholera,nie zabrzmialo tak jak powinno!!!
cholera,nie zabrzmialo tak jak powinno!!!
Emilia pomysl - CALE wyrko dla CIEBIE !!!!!!!! jaka wygoda
to jest nas dwie z tymi walentynkami....... spokoj cisza...
Moj G kiedys pracowal na nocki jeszcze jak w magazynie byl. Mi wieczorki samej nie przeszkadzaja. Choc to ja bylam ta co pracowala na nocki ostatnio wiect to Grzes mial wyrko dla siebie ....
Co do bufetu jak nede jeszcze 2w1 to tez chetna jestem
to jest nas dwie z tymi walentynkami....... spokoj cisza...
Moj G kiedys pracowal na nocki jeszcze jak w magazynie byl. Mi wieczorki samej nie przeszkadzaja. Choc to ja bylam ta co pracowala na nocki ostatnio wiect to Grzes mial wyrko dla siebie ....
Co do bufetu jak nede jeszcze 2w1 to tez chetna jestem
reklama
Anitha Romek pracuje tak juz piec lat, a ja nie moge sie przyzwyczaic.Wczesniej mi to nie przeszkadzalo-pracowalam, wychodzilam wieczorami (bez Romka) albo chodzilam na taniec brzucha(hahahahah zajebista sprawa).Ale teraz poprostu widze jak Aska sie ciesz jak on ja kapie, jak fajnie jest usiasc i poprostu odpoczac wieczorkiem bo oni siedza i sie bawia.Tak jakos jest inaczej jak on jest w domku.
Podziel się: