azorek84
mama Amelii 2009
Azorek, o ile kluski wszelkiej maści mnie nie interesują, gulasz potrafię zrobić, to jak wyglądają kotlety szarpane?!? Bo z mięska lubię pichcić, a już mi brakuje weny ;-)
proscizna i wszedzie nazywaja je inaczej piersi z kurczaka drobno w koste, zetrzec ser zolty, zetrzec pieczarki na tarce, wszystko wrzucic do miski,dodac jajako,(cebulke jak ktos lubi tez mozna) i troche maki zeby "ciasto" lalo sie jak na nalesniki mniej wiecej. i tak duza lyzka czy chochelka wylewac na patelnie i smazyc
ZOBENA-pewnie muwisz o jimmi chung uwielbiam ich zarcie ale zawsze wychodze taka....pelna ze szok.normalnie nie umiem sie tam powstrzymac bo smakuje super ich jedzonko:-)
my w walentynki mamy tez rocznice slubu wiec swietujemy podwojnie
lukasz wroci z prazy i ja ide wtedy do pracy. swietowanie i tak zaczynamy jak Amelka juz spi. niestetey wyjscie odpada ale az tak bardzo to mi nie teskno do ealentynkowego tloku w pubach i restauracjach maz wlasnie powiedzial wczoraj ze wezmie z jimmi chunga na wynos ze 3 pudelka hihi ta chinszczyzna juz za mna od miesiaca chodzi i jakos sie tam wybrac nie mozemy...ciagle cos nam wypada albo sie poprostu nie chce tylka ruszyc z domku:-)
macie jakies pomysly na prezet dla mezusia mego?? uff po 11 latach ja juz nie mam pojecia co wymyslac i pytanie kartke kupic walentynkowa czy rocznicowa??no mam dylemat normalnie no