reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Zapachniała choinka,
na niej błyszczą gwiazdeczki,
leży biały opłatek,
jak Pan Jezus w żłobeczku.

Wieczór cichy, grudniowy –
wszystkie dzieci się cieszą,
gdy się Chrystus narodzi,
do kościoła pospieszą.

A w kościele stajenka,
pastuszkowie i granie,
aby było przyjemnie
spać Dzieciątku na sianie.

Nasz maleńki Pan Jezus
gdy się ze snu obudzi,
uśmiechnie się serdecznie
do wszystkich na świecie ludzi.

Hej, niech żyje choinka!
Cukierki i jabłuszka.
Niech kochanej Dziecinie
złożą dzieci serduszka.
http://www.klamerka.pl/1-1-boze,narodzenie.html#ixzz18yRggGJ9

reklama
Ja mam wszystko gotowe co zamierzałam, jutro ostatnie szlify :-D. Moja Wikusia dziś miała dużo do powiedzenia... Rozgadała się dziś aż miło, i usłyszałam MAMA!!! Aż się wzruszyłam, i popłakałam jak dziecko a ona biedactwo nie wiedziała co się dzieje! ;-)
Pełza coraz sprawniej!!! A z pchaczem to zaczyna biegać hiii!

Ach jak miło się chwalić:-p!!

Na te święta dla was dziewczyny

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

http://www.klamerka.pl/1-1-boze,narodzenie.html#ixzz18yUifzMb

Dziewczyny:

Wystrojonej choinki,
wesolutkiej minki,
goracego serduszka,
pelniutkiego brzuszka
oraz oplatka bialego
z rodzina lamanego:)
Radosnych Swiat!!!

Asiek - Gratulacje poztepow malutkiej :)

Dzis mialam wizyte z konsultantem porodowym. Ogolnie zdziwil sie ze nie bylo postepu w poprzednim porodzie ale namawial mnie na to iz poczekac tak po terminie bo moze bede normalnie rodzic ale nie byl zabardzo tym przekonany.
Powiedzialam mu moje oczekiwania i to ze nie chce powtorki z rozrywki wiec termin cesarki mam ustalony na 2 marca :)
Zawsze przed tym moge normalnie rodzic jak bedzie wszystko dobrze. Jedyne co wiem nie bedzie dluzej niz 2 marca ......

Dziewczynki moje kochane ja również chciałabym Wam życzyć wszystkiego co najlepsze dla Was i dla Waszych maluchów oczywiście

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

Doveinred no to super że przynajmniej tyle Ci powiedzieli czyli niunio nie później niż 3 marca super to teraz już tylko czekać!!!!!

jenyyyy pisze tego posta juz 3 raz|!!:wściekła/y::wściekła/y:

ja takze zycze wam wszystkim wesolych i spokojnych swiat, i spelnienia marzen

dovneoired fajnie ze sie czegos dowiedzilas, teraz czekac tylko na cesarke.

Ostatnia edycja:
misiula dobrze ze dostalas nutramigen ale nie nastawiaj sie ze 29 grudnia go odbierzesz, bo ja czekam juz 2 tygodnie i dostawa dojsc nie chce... kaza dzwonic co dziennie i sprawdzac czy juz przyszlo i dalej nic. od 2 tyg daje patrykowi aptamil bo nie mam wyjscia i skore ma koszmarna. wysypalo go strasznie a hydrocortizon juz mi sie konczy :(

co do benefitow to gdzies czytalam ze obcinaja od stycznia , pozniej od kwietnia a jeszcze gdzies indziej ze te cale ustawy jeszcze sie nie przyjely czy cos tam i ze wszystko zmieni sie dopiero w 2013! wiec niewiem jak to wkoncu bedzie.
jesli chdzi o zarobki to chyba nie mozesz miec wiecej niz 10 tys a nie 16 tys. ale nie jestem pewna na 100%

reklama
Witam nowa Mamuske:)
Polmetek Swiat i jak narazie rewelka:)Nawet nie zaluje , ze nie pojechalismy do Polski.Obylo sie bez koszmarnego lotu (lecimy czy nie???),jezdzenia po calej Polsce po rodzinie( bo przeciez do wujka tylko 50 km , a jeszcze nie poznal Asi) i nerwowej atmosfery...Chociaz bardzo chcialabym je spedzic z rodzicami:)
Misialula wydaje mi sie ze to 16190 na pare.Jeszcze pogrzebie w dokumentach to ci powiem dokladnie.

Ostatnia edycja:
Do góry