reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Heheh:) nie martw sie isabellL, ja podobnie jak ty za wszystko zabieram sie jutro,moj mAz pomoze wiec damy rade:) i tez w tym roku chodzimy po znajomych wiec duzo nie robie-nie ma sie co wyglupiac... ale tak to juz przewaznie jest-czlowiek sie narobi przed swietami, aby w swieta odpoczywac:)

reklama
w tym roku przychodza 2 kolezanki na wigilie do nas. i ze ja ryb wogole nie jadam to przynosza sobie same:)moj tylko karpia zamowil i sam go oporzadza i przyzadza. aja tam lubie przed swietami gotowac:D marudze jak kazda baba ze sie nastac trzeba w kuchni ale jesc pozniej lubie hihi

Ja tez lubie gotowac:) ale od kiedy pamietam atmosfera w domu zawsze byla nerwowa.Babcia Irenka zawsze duzo gotuje i piecze wiec byl szal zeby z wszystkim zdazyc, pracowala i przygotowywala wszystko w nocy.Ooo bez kija nie podchodz!!Zawszw byly nerwy, az w koncu wszyscy zestresowani siadali przy stole.Teraz staram sie podchodzic do tego bardziej na luzie.Nie zdaze??hmm trudnio to nie bedzie zrobione.

dziewuszki kichane jutro moge miec czas limitowany niestety i na bb nie wiejde. zyczenia postanowilam zlozyc Wam juz teraz. wybralm cytat ktory wg mnie oddaje wszystko co trzeba :tak:

boze_narodzenie13.jpg

Piekne slowa azorek. Dzieki za zyczenia swiateczne. I ja rowniez juz teraz pragne Wam mamusie zlozyc Spokojnych i Szczesliwych Swiat,choc czesto spedzane przez nas w towarzystwie przyjaciol a nie bliskiej rodziny (z tego wzgledu ze my tutaj oni tam) to chcialabym, aby kazda z nas przezyla te Swieta pieknie...bedac sercem i myslalmi z nimi... (albo na skypie:)) jak ja np. dziele sie oplatkiem z moja rodzinka przez kamere;) no to jeszcze raz HO HO HO Merry Christmas !!! xxx

Hej dziewczyny ja tez tylko na chwilke bo szybko chyba z kuchni nie wyjde:-D
Mam juz makowiec,dzieki Emila i Gosia za przepis:-),warzywa na slatke tez juz ugotowane wiec lece robic dalej.
Emila u nas bylo to samo,rodzice do kuchni nas nie wpuszczali i siedzieli do 3 w nocy i pichcili:-D
Nie wiem kiedy zajrze bo moj Z ma teraz urlop no i jeszcze tyle do zrobienia wiec
Dziewczynki z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wam:
Aby Swieta byly wyjatkowymi dniami w roku,
by choinka w kazdych oczach zalsnila blaskiem.
By kolacja wigilijna wniosla w serca spokoj,
a radosc pojawiala sie z kazdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyly kazde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoila zlosc.
By Sylwester zapewnil szampanska zabawe,
a koledowych spiewow nie bylo dosc!

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

U mnie zawsze też wszystko było robione dzień przed i w wigilię i szczerze nie cierpiałam tego. 2 lata temu mieliśmy tutaj wigilie i wszystko przygotowaliśmy wcześniej żeby było spokojnie a w tym roku jakoś tak mi się nie chciało.

reklama
Do góry