Hej Dziewczynki ;-))
zQo gratuluje serdecznie i z całego serca zdrowego synka!!! Nic nie jest ważniejsze jak zdrowie dziecka!!!!
lucin@ cieszę się ,że jesteś z Motherwell, my teraz się przeprowadziliśmy do Wishaw wiec jesteśmy najbliższymi sąsiadkami na forum ;-) Co powiesz na kawkę lub wspolny spacer z dzieciaczkami? Masz synka czy córeczkę? W jakim wieku?
Magda.uk dziękuje ci za miłe słowa i mam nadzieję, że na prawde troszkę się forum rozrusza, ja teraz wyjeżdzam ale w każdej możliwej chwili będę zaglądać i postaram się pisać do Was;-)
Pisze dość żadko bo strasznie jestem zagoniona a teraz dodatkowo bo szykuje się do wyjazdu do Polski, urlop przyda się całej naszej rodzinie zwłaszcza, że i mój Kubuś już woła do babci;-)
Co do naszych starań to na razie jeszcze nic z nich nie wynika jednak mamy dobre myśli i nadzieję, że niedługo się uda! Uporałam się już z czarnymi myślami i jestem pełna nadziei i wiary w powodzenie. Cały czas jednak pluje sobie w brodę, że po zakończeniu karmienia Kuby zaczęłam brać znowu tabletki, nie przyszło mi nawet do głowy, że to może mieć takie konsekwencje. No nic, trzeba czekać, dziś mija 28 dc więc jeszcze jakieś 11 dni oczekiwania - co się wydarzy. A może wcześniej...teraz to juz ze mna nic nie wiadomo - raz 33 raz 39 dc i tak w kółko ;-)
Tym czasem Kubuś przechodzi samego siebie w dawaniu mi radości, jest takim diabełkiem w owczej skórce!!! Szkoda mi tylko, że nie bardzo ma kontakt z innymi dziećmi. Na przedszkole wciąż czekamy więc pozostają nam częste spacery do parku gdzie na placu zabaw Kuba się bawi z dziećmi, które akurat tam są. Czy możecie mi poradzić czy sa takie miejsca, do ktorego dzieci moga przychodzic bawic sie z innymi dziecmi, które tez nie maja przedszkola?
Pozdrawiam serdecznie i przychylam się do wniosku Magdy o większą aktywność;-))))