reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

na forum3.jpgnma forum2.jpgna forum1.jpgna forum 4.jpg

Moj brzusio. Zrobilam zdjecia jakies 2 tyg temu wiec tera pewnie jest wiekszy.
Na poczatku ciazy mialam 67 kg teraz mam 68 :) hi hi hi ( schudlam w miedzy czasie sporo )

reklama
jak ty to robisz ze wciazy chudniesz???:baffled::szok: lol ja w pierwsze 3 miesiace z amelkowna schudlam 5kg ale pozniej odbilam ze spora nawiazka :szok::-D

a tu zdjecia zza okna ddzisiaj (i to po odgarnianiu kilkukrotnym hehehe ja nie wiem co to bedzie ale ponoc do konca grudnia tak ma byc!!)

Załączniki

• DSCF4880.jpg
    DSCF4880.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCF4881.jpg
    DSCF4881.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCF4890.jpg
    DSCF4890.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 21
  • DSCF4879.jpg
    DSCF4879.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 24
  • DSCF4882.jpg
    DSCF4882.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 26
  • DSCF4878.jpg
    DSCF4878.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 19
ahhh i tak patrze na to twoje "mieszkanko" i sie rozmarzylam :D ale jeszcze niet! musze odpoczac troszke a pozniej zawalcze o rodzenstwo dla mlodej:D ladny brzusio masz :))widac ze maluszek sie rozgoscil hihi ja do konca ciazy mialam 117cm w pasie hahahaha nadal nie wiem jak to mozliwe a urodzilam 3 tyg przed terminem :D

No ja wlasnie teraz bede musiala sie przeniesc do takiej malej klitki gdziej jak wstawie lozko i 2 komody to nawet nie ma za bardzo gdzie nogi postawic ale juz dluzej nie chce spac z mala bo sie nie wysypiam, mialam ja tam przeniesc bo narazie to jest jej pokoik do zabawy ale jak do tych wszystkich zabawek tam dostawie lozeczko to juz nie bedzie za duzo miejsc do zabawy a ja tak naprawde potrzebuje miejsce do spania wiec jakos to bedzie

azorek- swietna ta zima u was :) no ja juz teraz mam 105 cm w brzuszku.

Isabell- chyba dobrze nie wiem. Z polozna mialam wizyte w 16 tyg teraz bedzie w 28 tyg. Ogolnie to nie wiem czy mam anemie-krew dobra? Dobre to ze w pracy moge nasiusiac do pojemniczka i sprawdzic paseczkem jaki jest mocz.......
24 grudnia o 9 rano mam wizyte z konsultantem porodowym w zwiazku z cesarka a 13 stycznia usg w zwiazku z tym ze mam lozysko przodujace.

Czesc dziewczyny,pogoda masakryczna juz od poniedzialku siedze w domu wiec chyba zeswiruje:(
Niestety ja z moim wozkiem nie nadaje sie na spacery,a poza tym na mojej ulicy to masakra ledwo sama doszlam do sklepu tak slisko nie mowiac juz ze samochody nie moga wjechac do nas,pewnie na glownych lepiej.
Do pracy w srode nie poszlam wogole to nie za dobrze sie czulam no i musialam przelozyc teraz z piatku na sobote to moj Z zstanie z Piotrkiem a ja bede mogla pojsc,oj juz mam dosyc tej zimy:(
Emila super ze dolecialas i obys tez szczesliwie wrocila.
My chcielismy leciec w styczniu ale na razie sie wstrzymamy z biletami bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie.
Deveinred sliczny brzuszek,dopiero tak zabaczylam ze juz tylko masz 3 miesiace do porodu,ale ten czas leci,zaraz bedziecie miec drugiego dzidziusia:)
U nas Piotrek siada tylko na nocnik aby sobie posiedziec i nic poza tym,dobrze ze wogole chce bo z tego co slyszalam to dzieci szybko moga sie zrazic,a poza tym wczesniej u nas nie bylo sensu maly i tak nie wiedzial o co chodzi a dopiero ok 18 miesiaca dzieci maja kontrole nad zwieraczami i to ma sens ale super jezeli u was sie udalo.
U nas tez listonosza brak czekam na pare rzeczy z ebaya i ciekawa jestem kiedy je dostane,a i ciekawa jestem co z kurierem bo jak w pl odbieral to powiedzial ze nie wie kiedy ja dostarczy a jak chce sprawdzic gdzie jest teraz to nie moge pisze ze blad nie wiem czy zly numer wpisuje czy co?jak wy dziewczyny to sparawdzacie?
Wlasnie chcialam sie pytac Deveinred czy druga to tez cesarka

Ostatnia edycja:
No u nas Barnim wola jak chce kupke. czasami sciemnia albo mu sie wydaje ale juz wlasciwie nie zmieniam pampersow z powodu kupki. Z siusiu troszka gozej zadko mu sie przypomina.

A co do cesarki to nie wiem - moze. Ja jestem nastawiona raczej tak bo nie chce przezyc tego co ostatnio zreszta nie wiem czy to ze szyjka sie nie rozwierala to moj blad genetyczny czy blad ciazy. Teraz juz nie mamy czasu czekac niewiadomo jak dlugo na to by urodzic no i nie moge sobie pozwolic by siedziec w szpitalu kupe czasu bo co z Barnimem. Wiadomo byl by wtedy z Grzesiem ale al sama w szpitalu na wywolaniu i niemial by mi kto wody podawac- nie nie - wole cesarke :)
No i jezeli sie okaze ze ma nadal lozysko przodujace to beda robili cesarke pewnie w okolicy 37 tyg ciazy .

reklama
Do góry