reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emilcia super że dotarłaś bo ja naprawdę marnie widzę nasz wylot w niedzielę tutaj cały czas sypie i już na prawdę jest dużo śniegu. Jejku szkoda mi Asi znowu antybiotyk?? Masakra ale chociaż flegaminę dostała, a przepraszam o co chodzi z tym mlekiem bo nie załapałam masz ja przestawić na mleko (jakie) i odstawić produkty mleczne?? Coś mi się tu nie zgadza??
Co do wizyty u teściowej to chyba dasz radę :) (Pani nie poznała bo Asia pewnie była w ubranku tygryska??)

Justa super że już tak wyuczyłaś małą na prawdę super GRatuluje Tobie i oczywiście Natalce

Piotruś już się przekłada do raczkowania z siedzenia ale blokuje go jedna noga i normalnie paść można jak próbuje skakać na siedząco żeby ją wydostać spod siebie pamiętam że tak samo robił Barnim Gosi dokładnie pamiętam jak byli u mnie w tamtym roku ja byłam w ciąży a on zaczynał kombinować

reklama
Właśnie sprawdziłam lotnisko i jest zamknięte do 12 dzisiaj więc coraz to dalej do mojego odlotu - MASAKRA
Jeżeli chodzi o pocztę to ja czekam na komputer który zamówiliśmy i miał byc w poniedziałek i jak się domyślacie nikt go nie widział do dzisiaj :no: a normalna poczta była tu ostatnio w piątek, chodniki w stanie tragicznym oczywiście nie odśnieżone a mieszkam Olu na Easter więc się nie przejmuj że u Was nie są skoro oni centrum nie odśnieżyli

Witam się i ja
Ju zdoszlam do tego jak tutaj sie wstawia fotki, niestety moj laptop cos fiksuje i dlatego nie moglam tego wczoraj zrobic, musze go w koncu oddac do naprawy ale to chyba dopiero jak ta zima sie skonczy. Wiec pozniej wstawie wam fotki jak to u mnie wyglada.
Emila super ze do tarłaś, co prawda z problemami ale udało się. Ja nawet nie wiedziałam że na lotnisku można kupic słoiczki dla dzieci. A z tym mlekiem kochana to tutaj nie ma ha tylko pepti. Ja mam aptamil pepti i nawet nie jest taki zly w smaku natomiast nutramigen jest ohydny i starsze dzieci nie chca sie na nie przestawic

Mi odwolali grupe w poniedzialek, dzisjechalam na grupie w innym kosciele i tez odwolana......... wiec zrobilam zakupy.
No nie jest tak zle pchac malego po sniegu - da sie przezyc- wiec nie siedzcie w domach :)

isabell- ja mam wlasnie ten topek Buy Fisher-Price My Froggy Potty. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . chwale sobie go bardzo. Dobre jest to ze dziecko jak zrobi to do mycia nie bierze sie calego nocnika tylko ta nakladke niebieska :) minus jego jest taki ze jest dosc wysoki wiec jak sadzalam Barnima jak mial 6 mies to nie siegal nogami.

Co do kombinowanych nocnikow to jak dziewczyny nie ma co choc z ta zabawa to jest do czasu. Jak Barnim nie chodzil to taz siedzial i sie mu klaskalo- od kad chodzi to sam przynosi sobie zabawki czy ksiazki i siada na nocnik wiec Justyna poczekaj jak Ci zacznie znosic wszystko :)

Emilia- dobrze ze udalo Ci sie dojechac. No a przez nasze Bory to niewiadomo jak sie dojedzie :) pewnie zasypane.
Ewa- poprostu jednym slowem - zalamka .........

Zobacz załącznik 305713Zobacz załącznik 305712 DSCF0204.jpgDSCF0208.jpgZobacz załącznik 305711

A to my i zima na Leith Walk-u :-D:-)

a przepraszam o co chodzi z tym mlekiem bo nie załapałam masz ja przestawić na mleko (jakie) i odstawić produkty mleczne?? Coś mi się tu nie zgadza??

Ewa HA oznacza hypoalergiczne taki produkt mlekozastepczy wlasciwie :) to podaje sie jak dzidzia ma alergie na laktoze ktora jest w mleku zawarta.

Gosia no slicznie w tym sniezku ale ten snieg na leithwalku to jakas drobna namiastka tego co ja ma na chodniku za oknem wiec u mnie wozka nie popchniesz:baffled::-D
ja nawet mialam problem zeby sie do sklepu (normalnie minutka spacerku) przeprawic hihi z klatki jak wychodze to jest odgarniete na tyle zeby drzwi sie jako tako otworzyly a krok dalej sniegu do kolana:-D:-D ja tam czekam na sanki z polski zanim na spacer mloda wezme hehe:sorry2::-D:dry:

reklama
azorek- no na pewno. Tu to sie nie rowna z tym co u was. Zdjecia zrobione 3 dni temu wiec sniegu tez przybylo. Jak wychodze do sklepu niedaleko to maly idzie pieszo- nawet nie myslalam o sankach......chos teraz by byly przydatne w moim stanie :)

Do góry