reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej dziewczyny
Ale tutaj cisza. Ja w końcu przeniosłam się do mojej małej klitki i Maja śpi sama a ja sie wysypiam a tak to weekendowo, sprzątanie i wogle tego nie widac, dzisiaj ubierałam choinkę, oj jak ja tego niecierpię, zaraz muszę iśc zapakowac prezent dla Kuby na Mikołaja i spac bo jutro do pracy. u was też drogi w takim fatalnym stanie? Mieli tyle czasu na uporządkowanie dróg i nic nie zrobili a jutro podobno znowu ma padac śnieg

reklama
iza juz masz choinke?? fajnie :) nie boisz sie o maje ze moze ja zwalic?? ja sie wlasnie zastanawiam , bo boje sie wlasnie o patryka..
co do sniegu to mam go juz dosc!!!!!!! od tygodnia ponad nie jezdzily u nas smieci!!! juz mnie ku...bierze bo mam w domu 2 wory z ktorymi nie mam co zrobic a zapowiada sie ze i dzis nie przyjada.
dzieci mi sie rozchorowaly i w dodatku patrykowi wczoraj przebil sie zabek (12 juz) tak ze mam nie za wesolo. probuje sprzatac ale jak nie jeden marudzi to drugi..

Witam... no Isabellk i sypie od rana grrrrrrrrrr:wściekła/y: znowu nie pojechalam do jobcentre :no:
aaaaaaaaa w sobote mezasty na mikolajki zamowil mi masaz :szok::-D:-D:-D:-D jupiiiii masaz relaksacyjny szwedzki czy jakos tak-rewelacja polecam z czystym sumieniem:tak: a ze ja od 17 mcy (pewno jak wiekszosc z was) zero dnia offa od domowych obowiazkow jestem to sie nacierpialam na masazu:szok: ALE WARTO BYLO heheheheh wypoczeta jestem i juz nic nie strzyka i nie boli hahahah teraz to ja tak chce co miesiac :-D:-D:-D
amelce kupilam mate AQUADOODLE rewelacja:tak::-) kredki mi zjadala a teraz mam luzik i pilnowac nie musze:tak: wysysa tylko wode z mazaka ale to nieszkodliwe jest :-D
Buy Tomy Aquadoodle Classic. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

azorek wiem o czym mowisz z tym relaksem po masazu bo ja wlasnie jestem masazystka a moj maz wszystkim sie chwali ze ma prywatna masazystke na kazde wezwanie ;) A mialas tylko plecy czy cale cialo?

Tak sie wczoraj cieszylam ze powoli snieg topnieje i bedziemy mogli spokojnie sie przeprowadzic z tymi ciezszymi rzeczami a jak dzisiaj wstalam i wyjrzalam za okno to mnie cos trafilo... No nic teraz mam nadzieje, ze szybko sie ociepli chociaz o pare stopni i bedzie odwilz.

Justaaa i czemu ja dopiero teraz sie dowiaduje ze ty masazystka jestes??:baffled::confused: masaz mialam gglownie plecow bo ostatnio podzwigalam sie troche i jak cos strzyklo to sie wyprostowac przez 3 dni nie moglam:baffled::crazy: pogadalam z babka i glownie plecki jechala i kark ale stopki tez mam rozmasowane:-p
A nastepnym razem to moze jakos sie do ciebie zgadam na masowanko co?? jesli praktykujesz oczywiscie :tak:

mam stół do masowania i nawet zarejestrowana dzialalnosc ale z braku czasu i miejsca (od kiedy przyszla Natalka to zabrala pokoj do masazu ;) narazie zawiesilam dzialalnosc. Ale jak bedziesz miala ochote to moze jakos uda nam sie zgadac tak zeby moj maz mial wolne to sie zajmie mala. Ale wiesz ze ja teraz nie bede mieszkala juz na Leithie. Ale jezdzi do mnie 7 wiec jest bezposredni bus.

Ewa chyba poleciala wczoraj bo jednak sie nie odezwala. Ale miala farta bo dzisiaj znowu zamkneli lotniko z powodu sniegu...nawet sie nie spodziewalam ze tyle sniegu moze az tak sparalizowac stolice. Ciekawe za co placimy council tax jak nawet nie potrafia sie wziac do roboty i odsniezyc drogi a o chodnikach juz nie wspomne. Snieg to jeszcze jakos da rade zniesc ale jak wszystko jest oblodzone to az strach sie gdzies ruszyc

Ewa pisała do mnie dziś że dotarli cało i zdrowo!

Ciekawe jak wróci Emila, jak się nie mylę to jutro powinna być? Choć opadów śniegu na jutro nie zapowiadali!

Ale wiesz ze ja teraz nie bede mieszkala juz na Leithie. Ale jezdzi do mnie 7 wiec jest bezposredni bus.
heheh Justaa ja na leith mam ok 40 min autobusem hihi wiec luzik.a 7 wcale nie bezposrednia dla mnie heheheheh ja mam 5,16,18,27 i 4 :D chyba ze pada snieg to na piechote musze lazic kawal drogi hihihi
no i moj ma wolne w weekendy wiec ja raczej w takie dni bym sie mogla masowac:D chba ze Twoj z usmiechem na ustach popilnuje dwoch rozrabiakow:D

i ja tez choine ubralam. Amelka chodzi i buja babelki hihihi albo chce kopac jak pilke :S dzien pierwszy--choinka stoi nie znoszczona....ciekawe jak bedzie do swiat :O ubralam szybciej zeby mloda sie oswoila i zebym ja sie nie wsciekala w sama wigilie :D

Moze Emilce sie uda powrot w miare nie opozniony?? niby troche napadalo ale teoretycznie teraz szybciej powinni sie ogrnac. TEORETYCZNIE ehhh

azorek84 to pomylilo mi sie i myslalam, ze tez mieszkasz na Leithie. W takim razie bedziesz miala do mnie blizej - tak mi sie wydaje przynajmniej ;) Moj maz nie ma wszystkich weekendow wolnych ale cos sie wymysli, zeby obu nam pasowalo. Albo tak jak piszesz posiedzi z dwoma - chyba jakos to przezyje hehe:)
Odezwe sie jak wrocimy z Polski w styczniu. No i oczywiscie jak sie juz urzadzimy to zapraszam pozostale mamusie na kawke.

reklama
witam
myslałam, że ze względu na pogodę będę miała co nadrabiać a tu cisza. To co się teraz dzieje to jakaś katastrofa. Ja w poniedziałęk wyszłam z pracy o 14 a do domu dotarłam o 23 a mam tylko 16 mil do domu. No i znowu szkoły zamknięte, drogi nie przejezdne. Masakra. Dzisiaj zadzwoniłam i zrobiłam aferę w przedszkolu bo nie ma się jad do nich dostać, podjazd nie odśnieżony, na ulicy nie da się zaparkować bo wszędzie stoją auta i zwłąy śiegu a ciężkie pieniądze muszę im płacić. Nic mi z tej afery nie wyszło bo oni mają otwarte i muszę im zapłacić. Pociągi nie jeżdżą więc do pracy nie dotarłam, na jutro też wzięłam wolne bo nie wiem co się będzie działo
Wczoraj byłam z Mają godz na sankach, była wniebowzięta i jak wróciliśmy do do domu to ona pokazuje na drzwi i płacz.
Azorek super prezent dostałaś, ja to się wybieram na masaż już kilka miesięcy i jakoś nie mogę się zebrać
Anitha bałam się że mała zaraz mi tą choinkę przewróci albo pościąga wszystko ale jest ok, czasami podejdzie i pobuja babki ale ogolnie malo sie tym interesuje

Do góry