reklama
Misiulala współczuję, nie ma nic gorszego niż grzyb ale niestety tutaj to często występuję. Co do sanek ja kupiłam za 35 całe drewniane z oparciem. Nie umiem wstawić zdjęcia coś mi nie działa ale to są te
SANKI DREWNIANE WYSOKIEJ JAKOŚCI--- POLECAM!!!! (1327943913) - Aukcje internetowe Allegro
SANKI DREWNIANE WYSOKIEJ JAKOŚCI--- POLECAM!!!! (1327943913) - Aukcje internetowe Allegro
azorek84
mama Amelii 2009
Hey
masakra grzyb gigant ukryty za komoda i sciana mokra normalnie woda za łozkiem!!
w łazience to juz od tyg widziałam grzyba.
Olu rob zdjecia jak najdokladniejsze mozesz ! dolacz do listu do councilu i zglos landlordowi!! jek landlord sie nie wykaze to council zalatwi i przyspieszy was na liscie oczekujacych!! my tak mielismy tyle ze warunki jeszcze gorsze(brak ogrzewania i cieplej wody) wiec dostalismy status bezdomnych i przyspieszylo ale council niewiele pomoze jesli landlord nie bedzie poinformowany o grzybie.
EDIT: nie wiem ja u was ale u mnie wlasnie strasznie mocno sypie snieg ehhh a 4 panow dizisiaj tak dzielnie walczylo lopatami ...od 3 dni autka swoje mieli na parkingu nie ruszone i dzis postanowili je odkopac hehehe niestety w tym celu trzeba bylo odsniezyc ponad pol ulicy heheh a teraz po 10 min sniegoej zamieci juz wcale nie widac efektow ich pracy :O
Ostatnia edycja:
Witam w ten zimny ziomowy poranek. Mój J wczoraj zanim dojechał do domu to musiał odśnieżyć ponad pół ulicy bo się zakopał a idioci szkoci że było sporo śniegu na chodnikach przed ich domami to zamiast to sobie odśnieżyć i samochód dać na podjazd to pozostawiali na ulicy, więc jak mój J wczoraj się zakopał i mało nie rozwalił jednego auta stojącego na drodze to razem z 4 innymi odkopywali pół ulicy a dzisiaj po pracy ma plan żeby zwołać wszystkich do odśnieżania i namówić ich żeby powstawiali auta na podjazdy. A na głównej drodze co? Ludzie bali się jechac więc pozostawiali auta na jednym pasie dwupasmowej drogi i tylko jeden pas jest czynny na dodatek nie odśnieżony. No co za debilizm. Ronada podobnie, przy wjezdzie na rondo 2 pasy zrobione a na samym rondzie już tylko jeden, juz wczoraj 2 wypadki widzielismy i tak naprawde z winy drogowcow.
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Jak patrzę przez okno to normalnie myśle że chyba nigdzie nie polecę w tą niedziele
Emilia miała 7 godzinne opóźnienie samolotu miała wylecieć o 6. 40 rano a poleciała o 15 w Gdańsku była ok 18 właśnie dostałam smsa dobrze że ja pierwsza tam siedziałam tyle bo ostrzegłam dziewczyny i pojechały na lotnisko z zapasem mleka dla maluszków my nie mamy takie problemu bo Piotruś dalej na cycusiu śmiga oczywiście je wszystko inne ale cycuś też jest ważny no i byłam tam właśnie z dziewczyną z 2 miesięczną córeczką która miała mleko tylko na podróż a jak nas zamknęli w tym samolocie to lipa bo nigdzie nie kupisz mleka dopiero jak nas wypuścili na lotnisko to kupiła - MASAKRA
Właśnie patrze za okno a tam normalnie biało tak sypie - prawdziwa zima w Edinburghu
Aha i zamknęli dzisiaj lotnisko już do 18 czyli zaprzestali już co godzine mówić że może za godzinę otworzą
Emilia miała 7 godzinne opóźnienie samolotu miała wylecieć o 6. 40 rano a poleciała o 15 w Gdańsku była ok 18 właśnie dostałam smsa dobrze że ja pierwsza tam siedziałam tyle bo ostrzegłam dziewczyny i pojechały na lotnisko z zapasem mleka dla maluszków my nie mamy takie problemu bo Piotruś dalej na cycusiu śmiga oczywiście je wszystko inne ale cycuś też jest ważny no i byłam tam właśnie z dziewczyną z 2 miesięczną córeczką która miała mleko tylko na podróż a jak nas zamknęli w tym samolocie to lipa bo nigdzie nie kupisz mleka dopiero jak nas wypuścili na lotnisko to kupiła - MASAKRA
Właśnie patrze za okno a tam normalnie biało tak sypie - prawdziwa zima w Edinburghu
Aha i zamknęli dzisiaj lotnisko już do 18 czyli zaprzestali już co godzine mówić że może za godzinę otworzą
azorek84
mama Amelii 2009
dziweczynki bedzie gorzej maja byc mrozy do -20 w tymm tyg w samym edku z bbc weather podaja ze do -14 rany taka zima to zawsze w polsce byla heheheh tutaj pewno zimno bardziej odczujemy bo znajac zycie bedzie wialo
No ja też o tych mrozach słyszałam i podobno w weekend mają być jeszcze większe opady śniegu. Na ten tydzień urlop sobie wzięłam bo szkoły zamknięte, mam nadzieję że w przyszłym tyg otworzą bo do pracy już muszę iść a nie uśmiecha mi się płacić opiekunce za ponad 10 godz bo połowę dniówki będę jej musiała oddać a mój J od 22 grudnia do 10 stycznia ma wolne a zapłacone będzie miał tylko za jeden tydzień. Nie wiem może dogadam się z szefem że wtedy odrobię te godz, chociaż u nas to ciężko bo tygodniowo godz muszą się zgadzać.
Dziewczyny poradzcie mi z nocnikiem. Bo już najwyższy czas zacząć małą przyzwyczajać i muszę jakiś kupić
Buy Fisher-Price My Froggy Potty. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Buy Fisher-Price Ducky Fun Potty & Step Stool. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Dziewczyny poradzcie mi z nocnikiem. Bo już najwyższy czas zacząć małą przyzwyczajać i muszę jakiś kupić
Buy Fisher-Price My Froggy Potty. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Buy Fisher-Price Ducky Fun Potty & Step Stool. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
azorek84
mama Amelii 2009
heheh isabell ja wlasnie wczoraj z kolezanka prowadzilam dyskusje o nocnikach
ja bym sie skusila na ten z zabka nocnik ma slozyc do jednego...czyli siusiu i kupka a nie zabawa. ja mysle ze takie bajery typu nocnik ze spluczka i podajnikiem na papier to sobie mozna odpuscic. napedzanie rynku za kupe kasiory my jakos robilismy na zwylke nocniki i bez problemu kazdy potrafil sie zalatwic no nie?
ja myslalm amelce taki z fiszera wlasnie kupic ze spluczka i innymi bajerami ale to jest bezsensu dla mniekupilam zwylky nocnik w asda za 0.99p i jestem zadowolona a amelka jeszcze musi poczekac na nocnik bo jednak za wczesnie dla niej i z oswajania wyszla dupka jak robila kupke do nocnika a siusiu obok tak teraz wogole na nocnik nie chce i wrzeszczy jak chce ja posadzic wiec odczekam ze 3-4 miesiace i znowu bede z nia cwiczyc. nic na sile bo pozniej bede ja do 10 roku zycia od pampow odzwyczajac;-)
ja bym sie skusila na ten z zabka nocnik ma slozyc do jednego...czyli siusiu i kupka a nie zabawa. ja mysle ze takie bajery typu nocnik ze spluczka i podajnikiem na papier to sobie mozna odpuscic. napedzanie rynku za kupe kasiory my jakos robilismy na zwylke nocniki i bez problemu kazdy potrafil sie zalatwic no nie?
ja myslalm amelce taki z fiszera wlasnie kupic ze spluczka i innymi bajerami ale to jest bezsensu dla mniekupilam zwylky nocnik w asda za 0.99p i jestem zadowolona a amelka jeszcze musi poczekac na nocnik bo jednak za wczesnie dla niej i z oswajania wyszla dupka jak robila kupke do nocnika a siusiu obok tak teraz wogole na nocnik nie chce i wrzeszczy jak chce ja posadzic wiec odczekam ze 3-4 miesiace i znowu bede z nia cwiczyc. nic na sile bo pozniej bede ja do 10 roku zycia od pampow odzwyczajac;-)
reklama
no ja się zastanawiam nad tą kaczką bo Maja uwielbia jak jej gra i zawsze jak coś zrobi to czeka kiedy zacznie jej cos grać lub przynajmniej trzeba brawo bić. Zobaczymy jak u nas pójdzie nauka na nocniku.
A tak odnośnie lotów to ja zawsze jestem przygotowana, mam zapas conajmnie 2 porcji mleka, 2 słoiczki, jakieś chrupki i ciasteczka, całą butle herbatki plus soczek i kanapki bo Maja też je je. Mój J zawsze do mnie mówi że przesadzam, przecież lot trwa tylko 2,5 godz a ja mu mówię że do tego trzeba jeszcze doliczyć 1-1,5 godz drogi na lotnisko, 1-1,5 godz na lotnisku i ok 1.5 godz z lotniska a niech się cos stanie to trzeba dodać kolejne godz
A tak odnośnie lotów to ja zawsze jestem przygotowana, mam zapas conajmnie 2 porcji mleka, 2 słoiczki, jakieś chrupki i ciasteczka, całą butle herbatki plus soczek i kanapki bo Maja też je je. Mój J zawsze do mnie mówi że przesadzam, przecież lot trwa tylko 2,5 godz a ja mu mówię że do tego trzeba jeszcze doliczyć 1-1,5 godz drogi na lotnisko, 1-1,5 godz na lotnisku i ok 1.5 godz z lotniska a niech się cos stanie to trzeba dodać kolejne godz
Podziel się: