reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

pelasia- jak pisalam wczesniej na odpowiedz na twoj post :)

przekopiuje :)
Jedna grupa jest w Destiny church przy leith walk. W poniedzialki o 10:30-12 dla dzieci od 0-3 lat, czwartek te same godziny od 0-1 lat.

St Paul's and St George's Church- grupa dla mlaych dzieci i wiekszych. Placi sie za wstep 2 f.
http://www.pandgchurch.org.uk/Groups.../Children.aspx

Grupa nad Lidlem na leith walk- polska grupa ale sa zapisy wczesniej wiec teraz to chyba nic z tego- gasiorek o tym wiecej wie.

Piosenki polskie w Bibliotece na leith walk we wtorki od 10:30

Na grupy chodza mamy z dziecmi w roznym wieku. Dzieci sie bawia a mamy kawkuja :)

reklama
Emilia dostalismy nowa propozycje ze spoldzielni. To jest domek z ogrodkiem z tym ze bedziemy mieszkac na gorze a na dole ktos inny (ale wejscia oddzielne i ogrodki tez :) Moje mieszkanie bylo dobre jak nie bylo jeszcze Natalki a teraz nie mozemy sie z niczym pomiescic - zreszta bylyscie u mnie to wiecie.
Ale jak sie uzadzimy to zapraszam na kawke. Mam nadzieje, ze o mnie nie zapomnicie :(

Justa a patrzylas ogloszenia na emito?? ja w pon zapytam bo kolega ma swoja firme i moze da rade wziasc zlecenie...choc wiem ze maja teraz mase roboty-ale zapytam tylkonapisz dokladnie co to tam ma byc zrobione ile scian i mniej wiecej ile metrow kw mieszkanie ma.

Olu patrze na twoj suwaczek dietowy fiuu ffiuuu :D normalnie chyba cie nie poznam jak sie wreszcie spotkamy :D ja w sumie od dnia zaczecia diety schudlam 8,5 kg :D nawet po zakonczeniu dietki nadal chudlam:D wiec wytrwalosci zycze:D

ja zostalam sama z amelkowna bo malz sie dzisiaj piwkuje na wlasnym pozegnaniu z pracy:D jakos dziwnie sie czol dzisiaj jak nie musial do pracy wstawac hihi i chyba bedzie tesknil za towarzystwem w nowej pracy bo bedzie sam w biurze siedzial :( no ale cos kosztem czegos prawda?
czekam na moje zamowienie z lasenzy (moj pre\zent na mikolaja;]) i zakupy z asdy bo nie usmiechalo nam sie targac wszystkiego autobusem z asdy:/

justa gratuluje domku :)

ja dzis nie moge ruszac glowa w lewa strone,boli mnie cala szyja :( niewiem czy zle spalam czy gdzies mnie zawialo, w kazdym razie bol okropny i jaki wkurzajacy!!!

Witam wszystkich
Oj długi i męczący ten tydzień był.
Doveinred dzięki, trochę lepiej ale płuca nadal wypluwam, natomiast dziecim prawie przeszlo więc jest ok. Dobrze że już malo tych zmian Ci zostało, będziesz miała szansę trochę odpocząc chociaz od pracy
Azorek widzę że ostro się wzięłaś za robotę, ja jeszcze o świętach nawet nie myśle, nawet pomysłu na prezenty nie mam, jakoś nie jestem w świątecznym nastroju
Justa dokładnie napisz co i jak bo mój mąż się tym zajmował przez rok i zna trochę ludzi, no i gratuluję mieszkania

jestem i ja.Asiula padla, ciekawe tylko na jak dlugo_Ostatnio robi sobie drzemke ok 19-20 a potem wstaje i szaleje do 11.Wydaje mi sie,ze juz z nia lepiej.nie ma juz takiego swiszczacego oddechu.bylysmy dzis na krotkim spacerku do polskiego sklepu po chlebek a poza tym w domku.nuuuuuuda
Justa normalnie zazdroszcze:)jak bedzie dobry dojazd to sie nas nie pozbedziesz:) ( z ogrodka oczywiscie)
u nas tez nie bedzie specjalnych przygotowan do swiat.na nasza trojke duzo nie potrzeba.

reklama
hehe misiula dobre :D
my tez nie robimy niczego specjalnego na swieta, zreszta byc moze nie spedzimy ich nawet w domu wiec nie musze sie tym martwic :p

co do prezentow to tez nie mam pojecia co tym dziciom kupic, maja tyle zabawek ze juz nie wiem gdzie mam je upychac wiec jak pomysle o kolejnych autach czy samolotach to mam dosc...

Do góry