reklama
azorek84
mama Amelii 2009
witam dzis pierwsza ale nas zasypalo hehehehe a ja chce sanki dla mlodej bo ja w ten snieg z wozkiem nie ide
Emilia w tym roku wyjazd za edi odpada przy tej pogodzie hihi a edynburski zamek to juz nam sie znudzil hihi;-):-)
uciekam podac malej drugie sniadanko
zycze milego dzionka papap
Emilia w tym roku wyjazd za edi odpada przy tej pogodzie hihi a edynburski zamek to juz nam sie znudzil hihi;-):-)
uciekam podac malej drugie sniadanko
zycze milego dzionka papap
daj znac jak bedziesz juz cos wiedziala, bo i mi przydaly by sie sanki tylko mi by pasowaly takie podwojne Sanki dla bliźniąt lub rodzeństwa firmy Tako
Ostatnia edycja:
no azorek mi pasuje, moge sie zgadac z dziewczynami, ale one chyba jakosc tera do polski leca.
ewa, to i ja sie pisze na jakos rozmowe do justyy w sparwie tych mieszkan.
azorek z aromaterapia to dałaś hahah
ewa, to i ja sie pisze na jakos rozmowe do justyy w sparwie tych mieszkan.
azorek z aromaterapia to dałaś hahah
Ostatnia edycja:
azorek84
mama Amelii 2009
sanki w tesco w polandzie kosztuja 39.99zl i jak to sie nie zezloscic??!! ehhh ja tutaj kupie o takie plastykowe bo czasem jak sniegu jest malo to te drewniane sie nienadaj bo ciagna sie po asfalcie Eda Baby Luge Sledge in Blue no cena troche zabija ale coz...zakup na 2 lata niby tylko pewnosci nie ma ze snieg bedzie dlugo lezal...Dziewczyny ja juz dzwonilam do mojego kuriera, ma mi dac znac ile wezmie za przesylke bo wlasnie tez patrzylam na cene sanek i jest przerazajaca a w polsce porzadne z oparciem i materacem 65zl
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Dziewczyny z mojego wyjazdu do Polski dzisiaj nie wyszło nic oprócz jednej wielkiej tragedii:-( więc
O godzinie 5.45 pojechaliśmy na lotnisko bo po przebudzeniu i zobaczeniu ilości sniegu z mężem zadecydowaliśmy że lepiej szybciej się tam wybrać więc o godz mniej więcej 15 po 6 rano stawiliśmy się z Piotrusiem na lotnisko do odprawy kolejka ale to nic oddałam wózek od razu bo nie usmiecha mi się z nim jeszcze użerać wszystko załatwione poszliśmy na górę odprawa osobista wszystko ok na drodze do bramki kupiłam jeszcze wodę dla Piotrusia do herbatki bo już nie można jej wziąć ze sobą po ostatnich atakach
Wszystko było ok czekaliśmy na załogę wszyscy przyszli weszliśmy na pokład pani pokazuje te wszystkie wyjścia wejścia itp po czym wychodzi kapitan i mówi że obsługa lotniska nie radzi sobie ze śniegiem jest masakra i czekamy pół godz po pół godz wychodzi i mówi że jeszcze 1h potem jeszcze jedna i jeszcze jedna po czym stwierdzają że musimy wyjść z samolotu na lotnisko więc wszystkie bambetle po posiedzeniu 4 i pół w samolocie ze sobą na lotnisko i na lotnisku posiedzenie 5 godzinne i w końcu zamknęli lotnisko na amen
Po czym po zejściu na dół po bagaże czeski film walizki ze wszystkich lotów na wszystkich 6 taśmach kazałam moim już wtedy koleżankom wypatrywać mojego wózka z wielkimi kołami aby się kapnąć gdzie będą szły nasze bagaze wypatrzyły wózek walizki po 1 h odzyskane wychodzimy aby dostać się do punktu easyjeta i pytać co dalej z biletami itp i widzimy kolejkę jak po darmowe auta miała chyba z kilometr podchodzę do osoby najbliżej lady i pytam ile stoją a ona na to 5 h i prawie padłam. Nasz lot odwołali prawie na końcu wcześniej odwołali ludziom chyba ze 20 lotów a na końcu zamknęli lotnisko na dobre
Wyobraźcie sobie że bylam tam 11 godzin bez wózka z małym na rękach głodna wykończona dziecko styrane, rodzice w Krakowie nie doczekali się nas jednym słowem załamałam się
W domu byłam o 17.30
Oczywiście niestałam tam w kolejce tylko przebukuje sobie przez internet tam stali ludzie którzy nie mieli gdzie spać o po prostu nie mieszkaja w Edinburghu KOSZMAR
Ponoć ma sypać cały tydzień i jestem załamana bo teraz niewiadomo co dalej z lotami ale wiem już że trzeba się przygotować na taką ewentuaność
Piotruś był cudowny taki grzeczny bawił się z dziećmi śmiał się a teraz go wykąpałam i śpi aniołek mój
Przeprazam za tą epopeje ale musiałam się wyżalić
O godzinie 5.45 pojechaliśmy na lotnisko bo po przebudzeniu i zobaczeniu ilości sniegu z mężem zadecydowaliśmy że lepiej szybciej się tam wybrać więc o godz mniej więcej 15 po 6 rano stawiliśmy się z Piotrusiem na lotnisko do odprawy kolejka ale to nic oddałam wózek od razu bo nie usmiecha mi się z nim jeszcze użerać wszystko załatwione poszliśmy na górę odprawa osobista wszystko ok na drodze do bramki kupiłam jeszcze wodę dla Piotrusia do herbatki bo już nie można jej wziąć ze sobą po ostatnich atakach
Wszystko było ok czekaliśmy na załogę wszyscy przyszli weszliśmy na pokład pani pokazuje te wszystkie wyjścia wejścia itp po czym wychodzi kapitan i mówi że obsługa lotniska nie radzi sobie ze śniegiem jest masakra i czekamy pół godz po pół godz wychodzi i mówi że jeszcze 1h potem jeszcze jedna i jeszcze jedna po czym stwierdzają że musimy wyjść z samolotu na lotnisko więc wszystkie bambetle po posiedzeniu 4 i pół w samolocie ze sobą na lotnisko i na lotnisku posiedzenie 5 godzinne i w końcu zamknęli lotnisko na amen
Po czym po zejściu na dół po bagaże czeski film walizki ze wszystkich lotów na wszystkich 6 taśmach kazałam moim już wtedy koleżankom wypatrywać mojego wózka z wielkimi kołami aby się kapnąć gdzie będą szły nasze bagaze wypatrzyły wózek walizki po 1 h odzyskane wychodzimy aby dostać się do punktu easyjeta i pytać co dalej z biletami itp i widzimy kolejkę jak po darmowe auta miała chyba z kilometr podchodzę do osoby najbliżej lady i pytam ile stoją a ona na to 5 h i prawie padłam. Nasz lot odwołali prawie na końcu wcześniej odwołali ludziom chyba ze 20 lotów a na końcu zamknęli lotnisko na dobre
Wyobraźcie sobie że bylam tam 11 godzin bez wózka z małym na rękach głodna wykończona dziecko styrane, rodzice w Krakowie nie doczekali się nas jednym słowem załamałam się
W domu byłam o 17.30
Oczywiście niestałam tam w kolejce tylko przebukuje sobie przez internet tam stali ludzie którzy nie mieli gdzie spać o po prostu nie mieszkaja w Edinburghu KOSZMAR
Ponoć ma sypać cały tydzień i jestem załamana bo teraz niewiadomo co dalej z lotami ale wiem już że trzeba się przygotować na taką ewentuaność
Piotruś był cudowny taki grzeczny bawił się z dziećmi śmiał się a teraz go wykąpałam i śpi aniołek mój
Przeprazam za tą epopeje ale musiałam się wyżalić
Hey
Boze EWa, wspołczucia!!!
MAsakra tyle godz z piotrkiem na rekach!!
obys tylko nie staracila pieniedzy za bilet!!
no ja wlasnie weszlam ze pogodzinnym odsniezaniu, moge wyjsc z domu
Pozdrawiam sniegowo!
Boze EWa, wspołczucia!!!
MAsakra tyle godz z piotrkiem na rekach!!
obys tylko nie staracila pieniedzy za bilet!!
no ja wlasnie weszlam ze pogodzinnym odsniezaniu, moge wyjsc z domu
Pozdrawiam sniegowo!
Ostatnia edycja:
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Lotnisko znowu zamknęli a ja zmieniłam już dzisiaj rezerwację na następną niedziele na szczęście zmienili mi też powrót bez żadnych problemów bo myślałam że każą mi zapłacić za zmianę powrotu ale na szczęście nie.
Szkoda gadać doszłam już do siebie i jak dzisiaj zmieniłam rezerwacje to już dalej mogę się uśmiechać że pojadę do rodziców.
Zapytałam sie pani czy jak mi znowu odwołają to czy mogę znowu zmieniać i powiedziała że tak tyle razy ile odwołają bo patrząc a okno to nie zapowiada się że szybko otworzą.
Wczoraj ludzie w tej kolejce stali 5h że zmienić bilet na dzisiaj i już widziałam że odwołali lot więc serdecznie współczuje a już w ogóle jak ktoś nie ma gdzie się zatrzymać - MASAKRA
Szkoda gadać doszłam już do siebie i jak dzisiaj zmieniłam rezerwacje to już dalej mogę się uśmiechać że pojadę do rodziców.
Zapytałam sie pani czy jak mi znowu odwołają to czy mogę znowu zmieniać i powiedziała że tak tyle razy ile odwołają bo patrząc a okno to nie zapowiada się że szybko otworzą.
Wczoraj ludzie w tej kolejce stali 5h że zmienić bilet na dzisiaj i już widziałam że odwołali lot więc serdecznie współczuje a już w ogóle jak ktoś nie ma gdzie się zatrzymać - MASAKRA
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
hejka. no fakt zala szkocja sie zablokowala bo spadlo 20cm sniegu grrrrrrrrrrrrrrr z wizyta u mnie poczekacie az snieg zniknie bo na oxgangs nie ma autobusow-ZADNYCH!!!! nic a nic nie jezdzi!! mialam byc dzisiaj w jobcentre (co tyg spotkanie-jak sie nie zjawisz to zabieraj azasilek) czas czekania na taxi 2,5h aaaa i to tylko jedna jedyna firma w edku ktora jeszcze brala zamowienia!!!! ale zadzwonilam i jest wsio ok jak do przyszlego pon tak bedzie ze bez komunikacji wogole to mam sie zjawic na 13 grudnia ale ja sobie nie wyobrazam zeby przez 2 tyg nie bylo zadnego autobusu i musze dzisiaj z balkonu snieg zebrac do wora bo sie boej ze deski nie wytrzymaja a sniegu mam po kolana na balkonie 2 tyg temu wyslalam paczke do babci mojej (jezdzi juz na wozku i nie miala butkow na zime wiec kupilam i wyslalam) a paczki nadal niet i dzisiaj tesciowie kurierem wysylaja dla nas paczke swiateczna od nich i mojej mamy i chyba do swiat ta paczke nie dojdzie jak tak dalej bedzie na drogach w szkocji
Podziel się: