reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej i ja w koncu mam czas na kawke,Piotrus spi nawet sie nie opieral taki zmeczony :-D
Dzien w biegu rano bylismy w szpitalu matko jak Piotrus plakal sama malo sie nie poplakalam ale ciesze sie ze mamy juz to za soba teraz tylko czekamy na wynik no a potem szybko do pracy kurcze zimno ze nosa sie nie chce na zewnatrz wystawic:szok:
Deveinred to moze zabierzemy sie z wami jak masz chec?
Kasiarka u nas po poludniu to tez nie za bardzo bo Piotrek wstaje ok 16 wiec nam tez lepiej rano.
Witam nowa mamusie:-)
No ja tez w tym roku szybciej przygotuje sie do swiat bo pozniej to ledwo sie wyrabiam,chyba w przyszlym tyg zrobie pierogi i uszka no i w weekend juz planuje zakupy zeby pozniej nie latac i szukac po sklepach jak mi cos zabraknie.

reklama
hey

u na sjakos leci, dzien podobnie mi minal jak u azorek.

alee zimno n=jest az sie nic nie chce!!!

W gorebridge padał dzis snieg, wiec uwaga wiekszy wiatr i unas bedzie bialy puch hihi:-):-)

hejka dziewczyny.jestem mama 11 miesiecznej coreczki.chcialabym sie dowiedziec,czy te grupy na ktore chodzicie sa jakies ograniczone wiekowo co do dzieci???widze jak coreczce brakuje kontaktu z dziecmi a znajomi maja starsze dzieci.pozdrawiam KASIA:-)

Pelasia serdecznie witamy na forum widzę że jesteś z Ediego więc możemy się spotkać i poznać ze sobą dzieciaczki my mieszkamy w większości w okolicy Litha tzn Asiek, Emilia Doveinred, Aga, Justa no i znamy tu jeszcze kilka innych mam z dzieciaczkami Azorek mieszka troszkę dalej i Ola w drugą stronę
Doveinred ma synka 1,5 rocznego, Aga również, Justa ma córeczkę 10 miesięczną Azorek ma córcie ponad roczek no i później są nasze maluchy czyli Emili 9 miesięcy Asi 7 miesięcy mój maluszek 7 miesięcy i Oli 6
Więc myslę że zapewnili by super towarzystwo do zabawy
Dzisiaj z Asią byłyśmy na grupie w Destiny Church było super to jest grupa dla maluchów do roku więc tak na prawdę mogłabyś wybrać sobie grupę bo do obu pasuje :-)
napisz coś więcej o sobie i skąd jesteś z Ediego

tyle nowych mam na forum, ze juz nie moge polapac kto gdzie mieszka. Czy jest ktos z okolic Liberton bo dzisiaj sie dowiedzialam ze bedziemy sie tam przeprowadzac. Wszyscy nasi znajomi sa na Leithie wiec fajnie byloby gdybym znala tam jakas mamusie :)

Czy ktos z Was zna moze jakis dobrych i niedrogich malarzy? Jak tak to prosze o namiary - aha tylko, zeby byli wolni jak najszybciej bo zalezy nam na czasie. Dzieki z gory.

hej,
Witam nowa Mamuske:)
bylysmy dzis u lekarza, bo Asiula ma straszny kaszel( troche kataru i zero goraczki).Dostalysmy antybiotyk i w pon mamy do niego wrocic.cholera...
powiedzial, ze na dzien dzisiejszy nie musimy przekladac wyjazdu do Pl.Zobaczymy w pon.Podobno nie zaraza, ale jak to powiedzial lekarz, jesli gdzies ja wezmiesz a potem ktos bedzie kaszlal, to beda mowili ze to prze nia:D
czyli kwarantanny ciag dalszy...

14/12 w scottish storytelling centre o 10 i 11.30 sa swiateczne opowiesci dla dzieciaczkow 6 m do 3 lat.bilet 5 funtow za pare (rodzic plus dzidzka)

tyle nowych mam na forum, ze juz nie moge polapac kto gdzie mieszka. Czy jest ktos z okolic Liberton bo dzisiaj sie dowiedzialam ze bedziemy sie tam przeprowadzac. Wszyscy nasi znajomi sa na Leithie wiec fajnie byloby gdybym znala tam jakas mamusie :)

Czy ktos z Was zna moze jakis dobrych i niedrogich malarzy? Jak tak to prosze o namiary - aha tylko, zeby byli wolni jak najszybciej bo zalezy nam na czasie. Dzieki z gory.

ojjjjej uciekacie od nas??? co sie stalo?

hej dziewczyny,
Doveinred i Gasiorek to jak juz bede miala wolny poniedzialek to wybiore sie z Wami na grupe. Moze jeszcze jakas mama sie zdecyduje do tego czasu.
Podziwiam Was za przygotowania do Swiat. Ja po pracy i zabawach z niuniem nie mam juz na nic sily. Ja zwykle obudze sie dzien przed Swietami.

reklama
Emilka to duzo zdrowka dla Asiuli,oj szkoda malutkiej ale dobrze ze dostala antybiotyk to szybciej przejdzie bo tak to niewiadomo jak dlugo by sie meczyla:-(
Kasiarka fajnie to daj znac jak bedziesz juz wolna,a co do przygotowan to w tym roku chce sie jakos zorganizowac bo niestety wiem ze samo sie nie zrobi:-D bo ostatnio to wszystko na ostatnia chwile robilam a potem mialam dosc i sie wkurzalam:-D

Do góry