reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Hej cos tu cisza dzisiaj,Piotrek spi ja juz po pracy,obiad zrobiony to chwila dla siebie:-)
Deveinred dobrze ze juz duzo ci nie zostalo i bedziesz mogla troche odpoczac pewnie nie tak jak powinnas ale chociaz nie bedziesz musiala do pracy isc
Jutro jedziemy do szpitala mam tylko nadzieje ze wczesniej list bedzie gotowy,dzieki za odp no i bardzo chetnie sie z wami wybierzemy na grupe w pon bo cos ciezko ostatnio bylo nam sie zgadac:zawstydzona/y:a idziesz w ten poniedzialek?

reklama
gasiorek- ja ide w poniedzialek... no chyba ze jakies niezalezne odemnie okolicznosci spowoduja to ze niebede mogla.
Kasiarka- wu mnie znowu problem jezeli chodzi o ta godzine.... maly spi do 15 potem tak okolo 16 daje obiad wiec u mnie zawsze tylko godziny poranne wchodza w rachube :)

no naprawde cisza tu jakas nastala.......

witam
Asiula nadal ma kaszel.Idziemy jutro do GP.Moze dadza jej jakis syrop, bo strasznie jej sie odrywa.Dzis zaliczylysmy maly spacerek.Kwarantanna nadal obowiazuje.Szkodaaa.Dziczeje tu sama w domu...

No widzę że cisza cisza nastała
Doveinred super że maluszek ma się dobrze niech zdrowo rośnie duży chłopczyk!!!
Mój Piotruś dzisiaj prawie w dzień nie spał więc o godz 19.30 padł a ja wzięłam się za sprzątanie prasowanie pranie bo niestety znowu czeka mnie pakowanie cieszę się że jadę do Polski ale jak pomyśle że mam znowu spakować siebie i małego to normalnie mi ręce opadają - MASAKRA

Witam was mamuski z ediego.czy mozecie mi powiedziec co to za grupy i gdzie sie odbywaja???ja mam 11 miesieczna coreczke i widze jak brakuje jej kontaktu z dziecmi a niestety nie mam znajomych ktorzy maja dzieci w podobnym wieku tylko duzo starsze.czekam na odp.pozdrawiam KASIA

Jedna grupa jest w Destiny church przy leith walk. W poniedzialki o 10:30-12 dla dzieci od 0-3 lat, czwartek te same godziny od 0-1 lat.

St Paul's and St George's Church- grupa dla mlaych dzieci i wiekszych. Placi sie za wstep 2 f.
http://www.pandgchurch.org.uk/Groups/107152/St_Pauls_and/Under_18s/Children/Children.aspx

Grupa nad Lidlem na leith walk- polska grupa ale sa zapisy wczesniej wiec teraz to chyba nic z tego- gasiorek o tym wiecej wie.

Piosenki polskie w Bibliotece na leith walk we wtorki od 10:30

Na grupy chodza mamy z dziecmi w roznym wieku. Dzieci sie bawia a mamy kawkuja :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie w ten mrozny dzionek:tak::-D na rozgrzewke ogarnelam sypialnie,kuchnie,posprzatalam lazienke,zrobilam obiad i poodkurzalam w domu:szok: amelka nakarmiona,wymeczona moja krzatanina spi smacznie:-D wiec mam wreszcie chwile na kawusie uffff
aaaa bigos na swieta juz mam zamrozony hehehe farsz do pierogow tez mam wiec w sobote biore sie za lepienie i mrozenie:tak::-D w tym roku zrobie wszystko wczesniej bo co rok to ja latam z jezorem na pietach na ostatnia chwile:no::dry: i moze wreszcie jakas prace znajde...tak juz chce wyjsc z domu bez mlodej bez meza i jeszcze kase za to dostac:tak::-D normalnie mam juz dosyc bezrobocia:crazy:
mezasty dzis ostatni dzien pracy w banku ma i 5 dni wolnego:-) wiec zdaze pierogow nalepic,okna pomyc i ogarnac balagan w schowkach bo juz sie wszystko na glowe sypie hihi;-)

Do góry