reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Ojaaaa ile mnie ominelo..

hahhaha, z tym terenem to dobre!! hheheeh:)

oja Asia bidulka, przytul od ciotki, moze wyzdrowieje:)

A piotrus to gigant:)

A ja do detysty chodze na portobello, jest tam polska asystentka.
dzis zadzwonilam i w srode mam wizyte:-)

reklama
Witajcie,
targówek pod Asda jest zarowno w sobote jak i w niedziele,ale ostatnio szybko sie zbieraja,bo pogoda nie sprzyja i ludzi nie ma.
Wiecie cos o klubach dla dzieci?Ja mialam zamiar isc dzisiaj do Nortfield Community Club, ale cos moj Arek kaszle wiec dalam sobie spokoj.Moze wybierzemy sie za tydzien, bo pogoda spacerom nie sprzyja:(

Jak narazie najlepsza grupa na ktorej bylysmy to Destiny Church Edinburgh > home w czwartki od 10-12.
We wtorki o 10.30 sa polskie piosenki w bibliotece na mcdonald, w niektore piatki sa angielskie.
Przepraszam ale nie pamietam ile lat ma Arek:( Gasiorek chodzi na grupe dla starszych dzieciaczkow, niedaleko lidla.

witam z rana
wczoraj tak sie paskudnie czulam ze praktycznie nic nie zrobilam a dzisiaj nie wiem w co mam rece wsadzic. Przeziebienie mnie dalej meczy na maksa a jutro juz do pracy trzeba isc

Arek ma prawie 18 miesiecy. W tym klubie na Northfield przyjmuja dzieci niby od 2,5, ale jak dzwonilam to facet powiedzial ze mozemy przyjsc. a gdzie Gasiorek chodzisz?z tego co pamietam to masz dziecko w podobnym wieku.Moze sie wybierzemy z Wami:)
Musze przejrzec Wasze forum od poczatu,bo pewnie juz o tym pisalyscie,ale jakos czasu brak.
Pozdrawiam:)

Hej dziewczyny pogoda dzis nawet fajna poszlam z malym na zakupy ale jak zwykle co wejdziemy do sklepu to Piotrek wyje wiem ze nie chce siedziec w wozku no ale niestety jszcze za maly jest aby zrezygnowac z wozka a zakupy musze zrobic:no:
Kasiarka ja chodze na grupe w czwartki na dole leithu nad lidlem ale z tego co wiem to juz lista jest zamknieta ale jak chcesz to zapytam prowadzacej? sa tam w wiekszosci dzieci ktore skonczyly rok .
Dzwonila dzis do mnie moja gp na czwartek bede miala list i moge jechac do szpitala bo ponoc nie trzeba miec umowionej wizyty tylko przyjmuja w czwartki i piatki od 9-12,super bo juz nastawalam sie ze bede czekala pare tygodni zanim przyjdzie list ze szpitala:-)

reklama
Witam .
Melduje sie ze zyje :)
Ostatno chcialam was nadrobic ale jakos mi czasu zabraklo a dzis jak usiadlam do kompa to chce mi sie spac bo po pracy jestem :)
Brzuszek rosnie juz jest 105 cm duzy..... no i zobaczymy jak dalej.
Samopoczucie jakos jakos tylko te nocki mnie wykanczaja. Ale jeszcze 9 shiftow i macierzynski !!!!!!!!

isabell- jak zdrowko ??
gasiorek- nie pamietam ile czekalam, przyslali mi list ale nie wiem po jakim czasie. Zrob badanie i zobaczymy co i jak sie z Piotrusiem dzieje. W szpitalu sa bardziej odpowiedzialni i pomocni niz sam gp.
kasiarka- to masz synka w podobnym wieku jak i moj :) w poniedzialek od 10:30-12 jest grupa dla starszych dzieci w tym destiny church. sa powyzej roczku do 3 lat wiec dzieci maja fajna zabawe. Jak chcesz zawsze mozemy sie tam umowic albo kolo deli polonia. to i moze wkoncu sie i gasiorek z nami ruszy....:laugh2:

Slyszalam o jeszcze jednej grupie na ktora sie wybieram w czwartek. Jest ona naprzeciwko katedry od 10. Placi sie za wstep jakies 2 f ale daja owoce i takie tam dla dzieci. Ktos sie ze mna wybiera????

Do góry