reklama
isabellL wlasnie sama sprawdzalam na stronie Twojego misteczka i rzeczywiscie nie moge znalezc katalogu online. Byc moze nie macie takiej opcji, zeby robic rezerwacje i odnawiac ksiazki przez net. A w ogole mozesz sie zalogowac na stronie biblioteki? Najlepiej jednak idz tam i sie spytaj czy maja jakies polskie ksiazki to bedziesz od razu wiedziala.
Anitha my tez mamy mieszkanie ze spoldzielni. Ale nie robilismy zadnego remontu do tej pory bo jestesmy pierwszymi wlascicielami. Ale chcemy sie przeprowadzic do wiekszego i w tym, ktore nam proponowali gdzie trzeba bylo zrobic remont chcieli nam dac bony do B&Q ale na jakas smieszna sume, ktora i tak nie pokrylaby wszystkich wydatkow.
Anitha my tez mamy mieszkanie ze spoldzielni. Ale nie robilismy zadnego remontu do tej pory bo jestesmy pierwszymi wlascicielami. Ale chcemy sie przeprowadzic do wiekszego i w tym, ktore nam proponowali gdzie trzeba bylo zrobic remont chcieli nam dac bony do B&Q ale na jakas smieszna sume, ktora i tak nie pokrylaby wszystkich wydatkow.
kasiarka
Zaciekawiona BB
Gasiorek,mieszkamy obok Willowbrae Roadzapraszam na spacerek
justa my tez dostalismy bon na 100 f ale do takiego sklepu ze szkoda gadac!! nic przydatnego w nim nie ma same tapety dywany(na ktore czeka sie 10 dni) posciele(paskudne) zaslony i roznego rodzaju wazoniki i ozdobki! jak bym miala ten bon do b&q to bym sie cieszyla bo tam robimy prawie caly czas zakupy. moj maz sie smial ze wolal by te 100 f bona do mcdonalda dostac niz do tego beznadziejnego sklepu. jeszcze z niego nie skorzystalismy nawet a mamy czas do grudnia.
moje dzieciaki juz spia , maz poszedl do pracy wiec ja teraz odpoczywam
moje dzieciaki juz spia , maz poszedl do pracy wiec ja teraz odpoczywam
anitha nam chcieli dac na 80 funtow ale mieszkanie wymagalo generalnego remontu bo bylo tragiczne wiec musielibysmy wydac znacznie wiecej. Poki co zostalismy w naszym i czekamy na kolejne oferty.
A dzisiaj idzie z kolezanka na Baby Opera na 11.30 wiec z tego co widzialam to bede pierwsza na forum, ktora sie na to wybierze wiec zdam relacje czy malej sie podobalo.
Emilia i Ewa jak wakacje sie udaly? Trafilyscie na pogode? Zreszta jakby nie bylo to napewno lepiej niz w szkocji czekam na jakies zdjecia na facebooku
A dzisiaj idzie z kolezanka na Baby Opera na 11.30 wiec z tego co widzialam to bede pierwsza na forum, ktora sie na to wybierze wiec zdam relacje czy malej sie podobalo.
Emilia i Ewa jak wakacje sie udaly? Trafilyscie na pogode? Zreszta jakby nie bylo to napewno lepiej niz w szkocji czekam na jakies zdjecia na facebooku
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Witajcie no jesteśmy z powrotem było rewelacyjnie pogoda opisała tylko jeden dzień nie był fajny to wzieliśmy wtedy autko i zwiedziliśmy wyspę.
Opaleni i zadowoleni jesteśmy w domku. Teraz postaram się Was nadrobić jakoś.
Opaleni i zadowoleni jesteśmy w domku. Teraz postaram się Was nadrobić jakoś.
azorek84
mama Amelii 2009
Justaa i jak bylo?? czekam nadal na relacje i chyba cie wsiaklo na tej operze :-)
a my nie idziemy bo moj sie poumawial na jakies rozmowy i treningi bo on w czwartek ma ostatni dzien pracy w banku i zaczyna w innej firmie wiec musi obgadac szczegoly umowy itd itp tylko czemu akurat na te sobote sie umowil nowa prace zaczyna 1 grudnia to mogl w przyszlym tyg miec to spotkanietlumaczy sie tym ze w nastepny piatek ida opijac jego zmiane pracy i w sobote bedzie niemrawy ehhhh faceci
aaa dziewuszki dzisiaj znowu zamiast 44Ł bylo 230Ł na koncie heheheh wyronali reszte kasy i dostalam list z hr inland revenue ze nalezy mi sie zwrot podatku 288Ł w ciagu 14 dni mam dostac czek hahaha jak nie bylo kasy to nic mi sie nia nalezalo a teraz nagle wszyscy oddaja kase milo bo na swieta sie przyda kasiorka
a my nie idziemy bo moj sie poumawial na jakies rozmowy i treningi bo on w czwartek ma ostatni dzien pracy w banku i zaczyna w innej firmie wiec musi obgadac szczegoly umowy itd itp tylko czemu akurat na te sobote sie umowil nowa prace zaczyna 1 grudnia to mogl w przyszlym tyg miec to spotkanietlumaczy sie tym ze w nastepny piatek ida opijac jego zmiane pracy i w sobote bedzie niemrawy ehhhh faceci
aaa dziewuszki dzisiaj znowu zamiast 44Ł bylo 230Ł na koncie heheheh wyronali reszte kasy i dostalam list z hr inland revenue ze nalezy mi sie zwrot podatku 288Ł w ciagu 14 dni mam dostac czek hahaha jak nie bylo kasy to nic mi sie nia nalezalo a teraz nagle wszyscy oddaja kase milo bo na swieta sie przyda kasiorka
Ostatnia edycja:
Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Azorek super zazdroszczę nam też teraz przydałyby się pieniążki z nieba
Jestesmy
Wakacje super, pogoda tez.Niestety dwa ostatnie dni Asiula miala wysoka goraczke i wyladowalismy w szpitalu(na wyspie).Wyszlo ze zlapala jakiegos wirusa-dogadalismy sie po hiszpansku-angielsku dzis ja wysypalo, doszlysmy do wniosku z Ewa ze to 3-dniowkamamy szlaban na kawki co najmniej do pon no i przepadla nam opera za to Asiek sie ucieszyla z biletow
Witam nowa Mamuske
Wakacje super, pogoda tez.Niestety dwa ostatnie dni Asiula miala wysoka goraczke i wyladowalismy w szpitalu(na wyspie).Wyszlo ze zlapala jakiegos wirusa-dogadalismy sie po hiszpansku-angielsku dzis ja wysypalo, doszlysmy do wniosku z Ewa ze to 3-dniowkamamy szlaban na kawki co najmniej do pon no i przepadla nam opera za to Asiek sie ucieszyla z biletow
Witam nowa Mamuske
reklama
Podziel się: