reklama
Widzę że ja pierwsza dzisiaj. Maja poszła spać więc mam chwilę. Jak jeszcze raz bedę chciała jechać do Polski to niech mnie ktoś kopnie w du... Poszłam wczoraj do apteki, wykupiłam leki które mi lekarka przepisała dla dzieciaków plis to co sie w domu pokończyło i co? 450zł w plecy a i tak jeszcze dzisiaj ide odebrac to czego nie bylo to jakies 50 zl kolejne, dentysta 300 i jeszcze jutro ginekolog. Nic nie kupiłam, nigdzie nie było i 1000 przepadł
Anitha witaj po powrocie, mi też ten czas szybko mija a dzieciaki daja popalić jak nigdy, jak wrócę do domu to chyba się załamię.
Co chwile ktos dzwoni że nie przyjdzie na urodziny i własnie dlatego nie chcialam robić imprezy w restauracji bo płacisz a nigdy nie wiesz ile osób będzie. Najgorzej że część dzieciaków sie pochorowała i ich nie będzie
Co chwile ktos dzwoni że nie przyjdzie na urodziny i własnie dlatego nie chcialam robić imprezy w restauracji bo płacisz a nigdy nie wiesz ile osób będzie. Najgorzej że część dzieciaków sie pochorowała i ich nie będzie
dlatego ja robilam w domu ,nigdy nie wiesz co komu wypadnie tak jak np u mnie mama zadzwonila w dzien imprezy ze bardzo zle sie czuje i czy sie nie obraze jak nie przyjada, pozniej moja siostra napisala ze maz jej nie da auta wiec tez nie przyjechala... urodzinki obchodzilismy z rodzina meza z jego strony wszyscy zaproszeni dopisali
wspolczuje ci tych wydatkow , mnie to tym razem naszczescie ominelo ale i tak kasy poszlo w pieron!!
mam pytanie do tych ktore maja mieszkanie z housingu i ktorym robili remont w domu - czy dawali wam do kuchni lodowke kuchenke i pralke??? pytam bo u nas byl facet sprawdzac cala elektryke itp i powiedzial zebysmy nie kupowali kuchenki bo przy tym remoncie dostaniemy nowa.. teraz nie wiem co robic bo ilez mozna bez kuchenki zyc ale z drugiej strony jak by dali to szkoda kase wydawac w przyszlym tyg . idziemy sie dopytac do housingu ale moze ktoras z was byla w takiej sytuacji i powie mi szybciej??
ja dzis sprzatam rozpakowywuje to czego jeszcze nie zdazylam , piore i konca nie ma tego wszystkiego.. dobrze ze patus mi spi juz 1.5 godziny to jakos mi to nawet idzie sprawnie, ale do konca jeszcze daleko :/
isabell wszystkiego najlepszego dla Maji z okazji roczku pamietam w zeszym roku jak sie zastanawialysmy ktora z nas urodzi pierwsza, cale to wyczekiwanie.. a tu juz rok minol
wspolczuje ci tych wydatkow , mnie to tym razem naszczescie ominelo ale i tak kasy poszlo w pieron!!
mam pytanie do tych ktore maja mieszkanie z housingu i ktorym robili remont w domu - czy dawali wam do kuchni lodowke kuchenke i pralke??? pytam bo u nas byl facet sprawdzac cala elektryke itp i powiedzial zebysmy nie kupowali kuchenki bo przy tym remoncie dostaniemy nowa.. teraz nie wiem co robic bo ilez mozna bez kuchenki zyc ale z drugiej strony jak by dali to szkoda kase wydawac w przyszlym tyg . idziemy sie dopytac do housingu ale moze ktoras z was byla w takiej sytuacji i powie mi szybciej??
ja dzis sprzatam rozpakowywuje to czego jeszcze nie zdazylam , piore i konca nie ma tego wszystkiego.. dobrze ze patus mi spi juz 1.5 godziny to jakos mi to nawet idzie sprawnie, ale do konca jeszcze daleko :/
isabell wszystkiego najlepszego dla Maji z okazji roczku pamietam w zeszym roku jak sie zastanawialysmy ktora z nas urodzi pierwsza, cale to wyczekiwanie.. a tu juz rok minol
Anitha ja też to pamietam i az mi sie wierzyć nie chce, że to już rok minął. Dla twojego też wszystkiego najlepszego, nie było Cię to przegapiłam. Ja też chciałam robić w domu ale mój teściu się uparł że ma być restauracja, poza tym byłoby to u niego w domu więc musiałam się dostować, ale on za to płaci więc tym się nie przejmuję. Co do wydatków to i tak patrząc na to co załatwiłam i ile leków kupiłam to nie jest zle. Tylko czlowiek jedzie do Polski wydaje kase na podróż i jeszcze mnósto na inne rzeczy w tak krótkim czasie. Pewnie i tak bym tyle wydala tylko nie na raz
kasiarka
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie mamy ze Szkocji
Jestem mama 17-miesiecznego Arka. Zgadzam sie, ze dzieci w tym wieku pokazuja rogi. Wszedzie ich pelno i zawsze chca postawic na swoim. Ja wtedy probuje odwrocic jego uwage...czasami pomaga Niestety tylko czasami
doveinred na myszy polecam cos takiego Plug-in Mouse & Rat Repellers, No need for poisons or traps! Pest Control . Wysylam przykladowa strone,moze znajdziesz taniej.Ja uzywam tego od kilku lat w Szkocji i u mnie pomaga. Raz zapomnialam wlaczyc i myszy juz baraszkowaly.
Jestem mama 17-miesiecznego Arka. Zgadzam sie, ze dzieci w tym wieku pokazuja rogi. Wszedzie ich pelno i zawsze chca postawic na swoim. Ja wtedy probuje odwrocic jego uwage...czasami pomaga Niestety tylko czasami
doveinred na myszy polecam cos takiego Plug-in Mouse & Rat Repellers, No need for poisons or traps! Pest Control . Wysylam przykladowa strone,moze znajdziesz taniej.Ja uzywam tego od kilku lat w Szkocji i u mnie pomaga. Raz zapomnialam wlaczyc i myszy juz baraszkowaly.
Wiatm i ja dziewczynki,Piotrus tez juz spi to mam chwile,bylismy dzis na grupie ale maly cos marudny i spiacy byl to musielismy szybciej wracac.
Isabell wszystkiego najlepszego dla Maji z okazji pierwszego roczku,STO LAT,STO LAT!!!:-)
Anitha dla synka rowniez najlepsze zyczenia,troszke spoznione ale szczere:-)
Na prawde ten czas leci ,az tez mi sie nie chce wierzyc ze Piotrus zaraz bedzie mial 1,5 roku
Kasiarka witam na forum,a skad jestes?
Isabell tak to jest w pl ja tylko poszlam do apteki po witaminy dla Piotrusia i 100 zl nie bylo,szok
Isabell wszystkiego najlepszego dla Maji z okazji pierwszego roczku,STO LAT,STO LAT!!!:-)
Anitha dla synka rowniez najlepsze zyczenia,troszke spoznione ale szczere:-)
Na prawde ten czas leci ,az tez mi sie nie chce wierzyc ze Piotrus zaraz bedzie mial 1,5 roku
Kasiarka witam na forum,a skad jestes?
Isabell tak to jest w pl ja tylko poszlam do apteki po witaminy dla Piotrusia i 100 zl nie bylo,szok
azorek84
mama Amelii 2009
Anitha ja mieszkam we flacie z housingu ale my mielismy nowe mieszkanie (bloki mialy dopiero 1,5 roku) wiec remontu nie mielismy. ale ani kuchenki ani pralki czy ;odowki nikt nam nie dalwszystko poczawszy od wykladzin po zyrandole sami musielismy kupic niby mogli nam dowiesc jakies meble czy sprzety ale to mialy byc uzywane i dluuuugasna kolejka ...i podobno o sprzety kuchenne ciezko. kolezanka ma teraz z councilu mieszkanie i oni doplacaja 40Ł do czynszu i za to maja lozka i reszte mebli. niestety jak to dziala w innych councilach to ja nie wiem.
reklama
Podziel się: