reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Helloł!

Witam nowa mamuske, ale dzis nadziergalyscie stron:):-)

Emila, ja mam parasolke, jak chcesz moge ci pozyczyc!!!

Azorek, ja nie na wsi tylko w miescie, bo to jednak miastoo, no ale na zadupiu:-D:-D
no ale miasto:-):-)

Azorek, trzymam kciukasy!!

Witaj misiula :-)

Widzę że cichutko się zrobiło, ja niedługo szykuję kąpiel dla małego i spać a potem chwila spokoju dla siebie ;-)
Na 6 rano do pracy mam i aż jak sobie pomyślę to mnie ciarki przechodzą:szok:
dopiero poniedziałek i wtorek mam wolny więc weekend przechlapany :wściekła/y:

dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow...mam nadzieje ze nie zawiode przede wszystkim samej siebie z rzucaniem nalogu:tak::dry:ehh powiem wam ze ciezko...znowu dzisiaj mnie ciagnelo strasznie do fajek ehhh latwo zaczac a tak trudno rzucic(palilam 11 lat:szok:)
Azorek widzę,że pojawił się u Ciebie nowy suwaczek :) Wytrwałości życzę!!! Ja coś na ten temat wiem,bo po 15 latach życia w nałogu (a poniżej paczki dziennie nie schodziłam),od 21 marca 2009 czyli już ponad 1,5 roku jestem osobą niepalącą! I życie bez nikotyny i "przyjaciela" papieroska też może być ciekawe i pasjonujące i w co najtrudniej mi było uwierzyć-całkowicie możliwe i wykonalne:) Trzymaj się a ja trzymam kciuki.
rany jak fajnie.. powialo optymizmem:tak::-) ja wlasnie nie potrafie na razie wyobrazic sobie siebie bez papierosa:zawstydzona/y::baffled:

Azorek ja stosowalam tylko te krople na poduszke i wode morska, ale zadnego szalu po nich nie bylo.Ps wybierasz sie na opere?
Brawo za papieroski-nie bedziesz mnie kusic:)
No ja te krople na poduszke tez mam i takie do noska - euphorbium czy jakos tak z polski tez mam i nawilzam jej powietrze w pokoju, w miare mozliwosci wietrze mieszkanie ale z tym gorzej przy ostatnich wichurach:baffled:
Helloł!
Emila, ja mam parasolke, jak chcesz moge ci pozyczyc!!!
Azorek, ja nie na wsi tylko w miescie, bo to jednak miastoo, no ale na zadupiu:-D:-D
no ale miasto:-):-)
Azorek, trzymam kciukasy!!
Olu to jak mozesz to porzycz te parasolke emilii bo ja mam jej parasolke i nie wiem kiedy oddam:zawstydzona/y::sorry2:

i nie mpisz mi tu ze nie na wsi mieszkasz bo jednak na wsi-ciezko sie tam dostac z mojej wiochy hihi aaa i Ty tez marudzisz na dojazdy jak masz mnie odwiedzic;-):-D

Edit: ten suwaczek chyba sie cos zacina..mam ten sam na pulpicie kompa i powinien juz dzisiaj pokazywac 7 dni:nerd::confused: no nic sprawdze jutro czy sie zmienia jak nie to go wywale i zastapie nowym:-D
ale wogole dzisiaj nic mi sie nie zgadza-nawet stan konta:szok: wg moich obliczen powinnam miec 60Ł a mam 240!!:szok::confused: no i co teraz?? nie mam online banking wiec dupka...dzwonilam ale za chiny nie pamietam swoich ostatnich transakcji na tym koncie:zawstydzona/y:jutro wezme mini statement z bankomatu albo najlepiej zaloze wreszcie online banking:tak::sorry2:

Ostatnia edycja:
Azorek ja na myśl o tutejszych bankach dostaję nerwicy :angry:
Ale jak mówisz że na koncie masz więcej niż powinnaś to chyba dobrze, co ??? ;-)

A jak wasze pociechy śpią już ? Bo mój od paru minut już śpi i chwila ciszy dla mnie :-)

Nasza padla w wozku, jakies pol godz temu.Wracalysmy od Ewy z ostatnikch konsultacji przedwakacyjnych:)pewnie zaraz wstanie...
Azorek parasolka do wozka:D a ta moja trzymaj mam jeszcze jedna.Co do kasy, to moze dostalas ten zasilek , ktory ci przyznali ale nie wyplacali???
Menia moge zapytac gdzie pracujesz?

reklama
hehehe no ja sie zastanawiam bo jak mam nadmiar i sie okaze ze przez pomylke czy cos takiego a wydam to lipa bedzie ;-):-D Emila mi placa ten zasilek juz od 2 mieisecy:tak: jednak sie dopatrzyli ze od wrzesnia mi sie nalezy i doplacaja:tak:
z housing i council benefitu tez nie przyslali kasy bo znowu jakiesc dokumenty braklo:angry:ja mam ich dosc normalnie! za kazdym razem sie upewniam i pytam czy na 100% juz wszystkie dokumenty i czy moze cos jeszcze im doslac ...za kazdym razem mowia ze jest ok i maja wszystko. a po 2-3 tyg przysylaja pismo ze mam 7 dni na dostarczenie czegos tam:wściekła/y:

Moja Amelkowna jeszcze smiga:-) kladziemy ja ok 21 codziennie. no ja kapiel ma to czasem po 21:tak: strasznie ciezko ja z wanny wyjac hihi chyba ze jest zmeczona i marudzi to sama wyciaga rece zeby ja wyjac:-D

Do góry