reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Tak na prawdę miałam termin na 27 kwietnia ale wywołali mi wcześniej poród o 3 tygodnie.
Ale na kwiecień się jeszcze załapał twój synek :)

No ze mna czekali i cvzekali na wywolanie. Wywolywali 3 dni i klapa.
No my sie staralismy , niestety w kwietniu poronilam a teraz zmow jestem w ciazy i wszystko idzie pomyslnie , wiadomo z nastepnym troche latwiej a zarazem trudniej bo jeszcze jest to pierwsze. U nas bedzie 2 latka roznicy bo to mam na 8 marca.

doveinred to ogromne gratulacje :)
I dużo zdrówka dla was :)
Mam nadzieję że i nam sie wkrótce uda :)
I jaki termin masz fajny :)

Ostatnia edycja:
Dziendoberek:-D I ja sie witam...czytam was codzienne ale jakos sil mi brak i weny na pisanie:zawstydzona/y:
Menia26 Witam :-) Nas tu wiekszosc z Edka jest:tak: i oczywiscie wszystkie mieszkaja przy leith walku hihi tylko ja na wygwizdowie- Oxgangs:dry:aaa i Misialula tez na wsi hihi z daleka od centrum stolicy;-):-D
Dzisiaj mialam nocke zarwana...poszlam spac przed 4 rano:baffled: Amelkowne mezasty zarazil ,dostala katarku i w nocy oddychac nie mogla a jak jej dydka zabralam to placz bo bez niego nie zasnie:no::dry: chyba niebawem zaczne jej obcinac smoka zeby sama odstawila:tak:
mam pytanie czy ktoras z was uzywala te cuda co to do kontaktu sie podpina i niby ma pomagac jak dzidzia przeziebiona?? troche drogie i nie wiem czy pomaga wiec wole zapytac czy ktos juz testowal:tak:

menia- mam nadzieje ze sie uda, trzymam kciuki.

azorek ja tez o tym myslalam , mialam tylko kropelki z tej firmy na skrapianie na chusteczke, nie wiem czy pomagaly , moze. Bylismy w Pl u pediatry i powiedziala zeby nie stosowac takich wywarow bo sa za mocne i dzidzia sie moze udusic. Miby to jest od 3 mies ale nie wiem.... nam tylko kazala smarowac mascia pulmex.

Witam azorek84 :)
jeśli chodzi o katarek to w sumie tylko używam aspirator, maść majerankową i kropelki ale i tak rzadko bo mały mi praktycznie nie choruje . A tak jakiś innych rzeczy nie stosowałam.
I szybkiego powrotu do zdrówka dla Amelki :)

reklama
Do góry