reklama
Hej dziewczynki:-)
Witam nowa mamusie:-)
Deveinred no wlasnie tak sie zastanawiam,jesli niedlugo nie pojedziemy do pl to pojde do gp i pogadam,narazie zmienilam troche malemu diete i daje witaminy i zobaczymy ale dlugo czekac nie bede.
Wspolczuje z ta polozna i masz racje jak dluzej tak bedzie to moze ja zmien
Co do tego preparatu to znajoma uzywala i chwalila sobie wiec moze warto wyprobowac.
Witam nowa mamusie:-)
Deveinred no wlasnie tak sie zastanawiam,jesli niedlugo nie pojedziemy do pl to pojde do gp i pogadam,narazie zmienilam troche malemu diete i daje witaminy i zobaczymy ale dlugo czekac nie bede.
Wspolczuje z ta polozna i masz racje jak dluzej tak bedzie to moze ja zmien
Co do tego preparatu to znajoma uzywala i chwalila sobie wiec moze warto wyprobowac.
gasiorek- moze ic odrazu , ja zalatwialam tu i w pl a tu to zawsze sie dluzej czeka. Jezeli ma dosc spory niedobor to szybko nie wypelnisz tego z diety. U nas powoli roslo po diecie i tym preparacie wiec moze ic odrazu. Tez humor malemu sie polepszy i samopoczucie a kurcze jest roznica jak sie ma ten niedobor nawet sama nie wiedzialam.
Ostatnia edycja:
my juz po spacerku - po wczorajszym mokrym dniu to rzeczywiscie mila odmiana
gasiorek idz tutaj do GP i pogdaj moze Ci jakis preparat z zelazem przepisze dla malego. Przynajmniej nie bedziesz musiala za to placic ani nic wozic z Polski. Placisz podatki wiec niech sie sluzba zdrowia wykarze
menia26 szkoda ze sie wyprowadzilas z Leith'u bo moglabys z nami umawiac sie na spacerki bo troszke nas tu mieszka
gasiorek idz tutaj do GP i pogdaj moze Ci jakis preparat z zelazem przepisze dla malego. Przynajmniej nie bedziesz musiala za to placic ani nic wozic z Polski. Placisz podatki wiec niech sie sluzba zdrowia wykarze
menia26 szkoda ze sie wyprowadzilas z Leith'u bo moglabys z nami umawiac sie na spacerki bo troszke nas tu mieszka
Menia witaj
Azorek widzę,że pojawił się u Ciebie nowy suwaczek Wytrwałości życzę!!! Ja coś na ten temat wiem,bo po 15 latach życia w nałogu (a poniżej paczki dziennie nie schodziłam),od 21 marca 2009 czyli już ponad 1,5 roku jestem osobą niepalącą! I życie bez nikotyny i "przyjaciela" papieroska też może być ciekawe i pasjonujące i w co najtrudniej mi było uwierzyć-całkowicie możliwe i wykonalne Trzymaj się a ja trzymam kciuki.
Azorek widzę,że pojawił się u Ciebie nowy suwaczek Wytrwałości życzę!!! Ja coś na ten temat wiem,bo po 15 latach życia w nałogu (a poniżej paczki dziennie nie schodziłam),od 21 marca 2009 czyli już ponad 1,5 roku jestem osobą niepalącą! I życie bez nikotyny i "przyjaciela" papieroska też może być ciekawe i pasjonujące i w co najtrudniej mi było uwierzyć-całkowicie możliwe i wykonalne Trzymaj się a ja trzymam kciuki.
to chyba pojde tu,niedoboru duzego nie ma bo wynik 11,1 a powinno byc 12 dlatego w polsce wahala sie czy dac i wkoncu zdecydowala ze narazie bez zelaza no ale martwie sie aby tylko sie nie obnizyl,umowie sie zaraz i zobaczymy co wymysla
Ostatnia edycja:
Ja już po spacerku , Victor nie chciał jeść obiadu więc wyszliśmy za to teraz zjadł wszystko.
Co do spacerków mam trochę znajomych w waszej okolicy więc dla mnie to nie problem się spotkać
I jak tylko nadarzy się okazja to z miłą chęcią się z wami wybiorę
Dziewczynki mam pytanko z innej beczki .
Jak rodzaj suwaczka wklejacie w swój profil i w którym miejscu? Bo trochę się zakręciłam :/
Co do spacerków mam trochę znajomych w waszej okolicy więc dla mnie to nie problem się spotkać
I jak tylko nadarzy się okazja to z miłą chęcią się z wami wybiorę
Dziewczynki mam pytanko z innej beczki .
Jak rodzaj suwaczka wklejacie w swój profil i w którym miejscu? Bo trochę się zakręciłam :/
dobra-najpierw panel kontrolny( na samej gorze stronki) potem edytuj sygnature i wklejasz link.Wejdz na jakikolwiek suwaczek i kliknij to otworzy ci sie stronka z suwaczkami
Witam nowa Mamuke
my juz w trakcie pakowanie, jeszcze bez paniki, ale zamowilam parasolke do wozka z ebuy i dupa jeszcze nie doszla.buuuuuuuuuuuuuu
Witam nowa Mamuke
my juz w trakcie pakowanie, jeszcze bez paniki, ale zamowilam parasolke do wozka z ebuy i dupa jeszcze nie doszla.buuuuuuuuuuuuuu
reklama
Azorek ja stosowalam tylko te krople na poduszke i wode morska, ale zadnego szalu po nich nie bylo.Ps wybierasz sie na opere?
Brawo za papieroski-nie bedziesz mnie kusic
Aisula potrafi sie przeturlac przez caly pokoj i wokol siebie.
Bylam dzois u fryzjera-moje zapuszczanie wlosow nie bardzo mi wychodzi.Znowu scielamA wesele(siostry) juz 23 lipca.aaaaaaaaaaaaaa
To chyba na tyle, do zobaczenia za tydzien
Brawo za papieroski-nie bedziesz mnie kusic
Aisula potrafi sie przeturlac przez caly pokoj i wokol siebie.
Bylam dzois u fryzjera-moje zapuszczanie wlosow nie bardzo mi wychodzi.Znowu scielamA wesele(siostry) juz 23 lipca.aaaaaaaaaaaaaa
To chyba na tyle, do zobaczenia za tydzien
Podziel się: