reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hej dziewczynki:-)
Witam nowa mamusie:-)
Deveinred no wlasnie tak sie zastanawiam,jesli niedlugo nie pojedziemy do pl to pojde do gp i pogadam,narazie zmienilam troche malemu diete i daje witaminy i zobaczymy ale dlugo czekac nie bede.
Wspolczuje z ta polozna i masz racje jak dluzej tak bedzie to moze ja zmien:no:
Co do tego preparatu to znajoma uzywala i chwalila sobie wiec moze warto wyprobowac.

gasiorek- moze ic odrazu , ja zalatwialam tu i w pl a tu to zawsze sie dluzej czeka. Jezeli ma dosc spory niedobor to szybko nie wypelnisz tego z diety. U nas powoli roslo po diecie i tym preparacie wiec moze ic odrazu. Tez humor malemu sie polepszy i samopoczucie a kurcze jest roznica jak sie ma ten niedobor nawet sama nie wiedzialam.

Ostatnia edycja:
my juz po spacerku - po wczorajszym mokrym dniu to rzeczywiscie mila odmiana :)
gasiorek idz tutaj do GP i pogdaj moze Ci jakis preparat z zelazem przepisze dla malego. Przynajmniej nie bedziesz musiala za to placic ani nic wozic z Polski. Placisz podatki wiec niech sie sluzba zdrowia wykarze :)
menia26 szkoda ze sie wyprowadzilas z Leith'u bo moglabys z nami umawiac sie na spacerki bo troszke nas tu mieszka :)

Menia witaj:)
Azorek widzę,że pojawił się u Ciebie nowy suwaczek :) Wytrwałości życzę!!! Ja coś na ten temat wiem,bo po 15 latach życia w nałogu (a poniżej paczki dziennie nie schodziłam),od 21 marca 2009 czyli już ponad 1,5 roku jestem osobą niepalącą! I życie bez nikotyny i "przyjaciela" papieroska też może być ciekawe i pasjonujące i w co najtrudniej mi było uwierzyć-całkowicie możliwe i wykonalne:) Trzymaj się a ja trzymam kciuki.

to chyba pojde tu,niedoboru duzego nie ma bo wynik 11,1 a powinno byc 12 dlatego w polsce wahala sie czy dac i wkoncu zdecydowala ze narazie bez zelaza no ale martwie sie aby tylko sie nie obnizyl,umowie sie zaraz i zobaczymy co wymysla

Ostatnia edycja:
Ja już po spacerku , Victor nie chciał jeść obiadu więc wyszliśmy za to teraz zjadł wszystko.
Co do spacerków mam trochę znajomych w waszej okolicy więc dla mnie to nie problem się spotkać :)
I jak tylko nadarzy się okazja to z miłą chęcią się z wami wybiorę :)

Dziewczynki mam pytanko z innej beczki .
Jak rodzaj suwaczka wklejacie w swój profil i w którym miejscu? Bo trochę się zakręciłam :/

dobra-najpierw panel kontrolny( na samej gorze stronki) potem edytuj sygnature i wklejasz link.Wejdz na jakikolwiek suwaczek i kliknij to otworzy ci sie stronka z suwaczkami
Witam nowa Mamuke:)
my juz w trakcie pakowanie, jeszcze bez paniki, ale zamowilam parasolke do wozka z ebuy i dupa jeszcze nie doszla.buuuuuuuuuuuuuu

reklama
Azorek ja stosowalam tylko te krople na poduszke i wode morska, ale zadnego szalu po nich nie bylo.Ps wybierasz sie na opere?
Brawo za papieroski-nie bedziesz mnie kusic:)
Aisula potrafi sie przeturlac przez caly pokoj i wokol siebie:).
Bylam dzois u fryzjera-moje zapuszczanie wlosow nie bardzo mi wychodzi.Znowu scielam:)A wesele(siostry) juz 23 lipca.aaaaaaaaaaaaaa
To chyba na tyle, do zobaczenia za tydzien:)

Do góry