reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Witam ponownie.
U mnie weekend jek zawsze zajety i spiacy po pracy. Teraz mam dopiero chwilke czasu by usiasc do komputera.
Wczoraj bylismy na zakupach w matalanie i wydalismy.... ho ho ho ... ale przydatne rzeczy. Kupilismy malemu kurtke, buty, kapci e i takie tam inne :)

Ogolnie u mnie dobrze jak narazie zadnych problemow nie mam. W czwartek dzwonilam na Leith do midwife. Trzeba tam sie nagrac na sekretarke a potem oni oddzwonia..... No i tak oddzwonili ze musialam tam dzis isc i sie przypomniec:angry::angry::angry:.
Facetka za lada troche zdziwiona ze nikt nie dzwonil no ale i tak robili problemy by mnie umowic z moja midwife. Zadzwonila do kogos i sie tam wypytuje. Kolo mnie stoja ludzie i sie wkoncu pyta - a moze powiem to przez telefon do tej z ktora rozmawia!! Na to ja powiedzialam ze to jest osobiste i nie bede gadac przez telefon przy ludziach!!! No to tam jaeszcze pogadala z ta kobieto i doszli do wniosku ze moja ma terminy zajete i przekaze jej by do mnie zadzwonila.:no::wściekła/y:
Po pierwsze wydaje mi sie ze powinnamm miec tel do mojej poloznej a ze nie prosic wszystkich swietych by mnie z nia umowili i jeszcze z pretensjami czego chce przeciez mam spodkanie 16 grudnia.:angry::angry::angry:Ach ale mi normalnie cisnienie podniesli. Pewnie sie spodkam z nia i mam gdzies przeniose sie gdzie indziej do innej moze bedzie lepsza.

gasiorek- zadzwon do GP i pogadaj. Wysle cie na badania do Sick children hospital i tam bedzie pod kontrola. Dadza preparat z zelazem. My mielismy to samo.

reklama
Do góry