reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hey

isabel , po co chcesz sie zapisac do avon?
Przemysl , bo ja mam same problemy .
trzeba zaplacic dwa razy wpisowe, katalogi platne, probki tez...
Wiec jak chcesz zarobic, to musisz miec z 10 klijentek na kazda kampanie

ja mam tylko z nimi same problemy,np dzis powinnam dostac paczke i niema!!!

Ostatnia edycja:
reklama
oto przepis:
300 g maki
200g masla
100 g cukru
1 jajko
starta skorka cytrynowa
mozna dodac cynamon
Wszystko wrzucic do miski(maslo najlatwiej w kawaleczkach) i zagniesc.Wlozyc do lodowki na ok 45 min.
Rozwalkowac na posypanej maka powierzchnie, wyciac ciasteczka i polozyc na pokrytej papierem do pieczenia blaszce.
175 stopni,ok 15-20 min, do zarumienienia.
Nam wyszlo troche za miekkie wiec dodalysmy wiecej maki.Przepis byl dodany do foremek do ciastek z lidla:)

Emilia dzięki, w sumie bardzo prosty przepis, muszę spróbować
Misialula również dzięki, nie wiedziałam że tutaj są takie problemy, ale w sumie to szkocja więc nie ma się czemu dziwić, to ja jednak wolę od czasu do czasu coś u kogoś zamówić

Melduje sie ze zyje:-D
czytam codziennie ale jakos weny i sil rak na pisanie:baffled:
Amelkownie kolejne zebiska wyszly uffff juz ma prawie wszystkie...dzisiaj nocka zarwana bo znowu jej woda z nosa leci....normalnie gile po kolana wisza:-( wiem ze sie nie przeziebila wiec to na zabki na 100%:nerd: bylysmy sie zwazyc i Amelkowna juz 10.100 kg wazy ufff a moja waga w domu pokazywala prawie 13kg:szok: ale to tak jest wazyc sie z dzieckiem na domowej wadze.
Od wczoraj mloda tylko raz dziennie dostaje butle formulki na noc i spija ok 240-270ml a za dnia raz albo 2x mleko krowie pelnotluste:tak::-) miala bardzo luzne kupki przez ta formulke bo kocha mlesio i spijala prawie litr dziennie:szok: wiec taka duza pucha mlesia szla w 5-6 dni.a teraz to na miesiac chyba starczy heheheh i moze kupki sie poprawia-kakao tez podaje 2-3x w tyg bo na zebiska to wogole ma rozwolnienie i rabie w pampa srednio 6-7x dziennie:szok::zawstydzona/y:
Jak nie pada to chodzimy na piesze spacerki 1-2h:tak::-D
aaaa zrobilam jej dzisiaj zupke dyniowa i mam nadzieje ze polubi( ja nie jadama niestety za dynia nie przepadam wiec mam nadzieje ze sie nie zmarnuje hihi)
MAMUSKI PORADZCIE MI PROSZE GDZIE I JAK MOGE MLODEJ BUTKI NA ZIME KUPIC...KOZACZKI JAKIES CIEPLE...mloda ma wysokie podbicie i ciezko cos na gire jej wcisnac.przelazilam 4h po sklepach i przymierzalam jej mase bucikow ale nie bylo takich zeby na dlugosci mialy np rzepy albo zeby wiazane byly:-:)no: jak ktos cos zauwazy w sklepie to dajcie mi znac gdzie i za ile( rozmiar 5uk) bo mloda w skarpetach zime bedzie przechodzic:szok::baffled:

No to super misialula że już wracasz długo Cie nie było no ale ile spraw załatwionych. Masz szczęście że malutki juz Ci się nie budzi w nocy mój niestety dalej dwa trzy razy zależy od nocy przeważnie 12 i 2 czasem jeszcze 4 no ale co zrobic i tak jest dobrze bo daje mu cyca je na śpiocha i śpi dalej więc nie jest źle mogło być gorzej
Z tego co się orientuje to tylko mój się budzi Emili mała śpi ładnie Asi to samo więc tylko mój myśli że ciągle jest maleńki no ale cóż absolutnie nie \narzekam bo jest bardzo grzeczny

Ewa, tylko ze moj jest juz calkowicie na mleku z puszki.
Ale jak dawalam mu tylko na noc , to juz przesypial cale noce, ogolnie spi mi tak odkad mial 3 i pol miesiaca:-)

Ostatnia edycja:
Isabell, nie ma co sie bac takiego tatuazy, naprawde nie bolalo!!!

Emilka, jak sprawa z waszym kolkiem?

isabbel i stanowczo odradzam avon, wiecej z tego klopotu niz zysku!
jak chcesz to ci wiecej na priv napisze.

Ostatnia edycja:
reklama
hej nie dam rady was nadrobic bo dzieci nie pozwalaja na to ale teraz bede juz na bierzaco czytac :)

my sie pomalu urzadzamy ale do konca jeszcze daleka droga tymbradziej ze teraz do polski jedziemy...
patus chodzi juz ladnie kolejne zeby mu ida i juz nie mam sily na nic.. spi bardzo zle i w dzien i w nocy zrywa sie z placzem i nic nie mozna zrobic.. jedynie po calpolu jakos jest lepszy.

Do góry