reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Emilia gratuluję ząbka
Azorek współczuję, pocieszę Cię że ja mam to samo, myślałam że mnie coś dzisiaj trafi, już było dobrze a wieczorem młoda nos tak zapchany że masakra, albo leje się jak z kranu a ja podnięta po pracy i noc zarwana. Też jej zęby idą, 2 na górze. A co do kasy to wiem co czujesz, ja już się cieszyłąm że mam trochę oszczędności a tu po powrocie z polski trzeba było auto kupić, potem moje padło i tzreba było wymienić a potem to kupione padło i tzreba było kase władować, no i po oszczędnosciach a myśłałam że kredyt uda mi się wcześniej spłacić

reklama
Dzieki:)
Wiecie jak to jest nieszczescia chodza parami.A kasa to juz w ogole przeplywa miedzy palcami.
Moja siostra sie zareczyla:-):-)Moze teraz bede miala wieksza motywacje, zeby schudnac:-D

Na szczescie Asiula przechodzi zabki dobrze(odpukac).Gdyby nie ugryzla mnie ta szpila w palec to bym nie wiedziala:-)

A moj Piotrek ma tez taki katar ze szok i sama nie wiem czy to po tej szczepionce w 13 miesiacu ale chyba troche za dlugo albo zeby albo przeziebienie, w nocy masakra oddychac nie moze daje mu krople i probuje czyscic nosek ale maly nie za bardzo sobie daje,sprobuje dzis na noc powiescic pieluszke nasaczona wickiem moze to cos da i dzis siedzimy w domu.
Emila gratulacje dla siostry:-)

Gasiorek ja małą smaruje vickiem a oprócz tego daje kilka kropel kropli do inhalacji na poduszkę.
Moja Maja od kilku dni już nie płacze w żłobku, normalnie zostaje, do tej pory jak tylko ją brali na ręce to płakała a od kilku dni jest dobrze

hej... dziewczyny - mam pytanie...bo mój Klaudi od dwóch dni ma jakby biegunke...czy znacie cos na to tutejszego? robi kupki jakos ze 3 razy na dzien-ale raczej zadkie...ale brzuszek nie boli..nic innego wydaje sie mu nie dokuczac...
a w czwartek mamy do szczepienia..i nie wiem czy go szczepic...poradzcie..

b-eti w każdej aptece kupisz coś na d... chyba dioralyte. Nie wiem czy biegunka ma coś wspólnego ze szczepieniem ale jeśłi robi tylko 3 razy dziennie to raczej nic strasznego sie nie dzieje

A ja właśnie siedzę i wybieram zaproszenia urodzinowe dla moich dzieciaczków. Tutaj jest taki wybór że masakra i taniutkie są, nie to co w polsce

reklama
Tak, rodzina mojego J jest tak porypana, że trzeba ich odpowiednio i odpowiednio wcześnie zaprosić a ja mam w du... dzwonienie do każdego odpowiednio wcześnie, więc zamówiłam zaproszenia, wyśle miesiąc wcześniej i już. Już przy chrzcinach się nasłuchałam więc teraz już mi się nie chce.

Do góry