reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

oddzwonili.
zaraz oddwonia znowu.Skontaktuja sie z nimi.
Azorek siwietnie, ze sie trzymasz-dasz rade!!!!
Asi idzie drugi zab, w sumie ida oba.

reklama
My to dzisiaj pospacerowaliśmy że hoho najpierw rano sami z Piotrusiem a później w doborowym towarzystwie Gasiorka i Emilii dziękuje dziewczynki dzisiaj mój mąż pracuje do 12 w nocy więc super że mieliśmy towarzystwo do 8 a teraz wykąpałam maluszka i oglądamy TV smutno tak samym wieczorem :(

ja dalam za swoja 20 funtow w tkmaxx-ie
wode nadal mam , za to okazalo sie ze moj landlord jest nie do namierzenia:) i nie jest w rejestrze landlordow:))))

Ale tutaj cisza, normalnie niedowiary:szok:
Ja po pracowitym weekendzie. Oj niezły miałam zapieprz w pracy, brak personelu.:crazy: W sobote robiłam na innym piętrze i nie umiałam się połapać co i jak bo nie znam tych ludzi, dzisiaj już u siebie ale z taką seniorką że lepiej nie mówić, równie dobrze mogłam być sama, bo i tak wszystko musiałam sama robić:wściekła/y: więc zmęczona strasznie jestem. Wczoraj pogoda super więc po pracy siedziałam z dzieciakami na dworze, dzisiaj już niestety nie. Zresztą dzisiaj jak wróciłam to moje dzieciaki w piżamach były, mój mąż też. wyobrażacie sobie?:szok: Godz 15 a oni jeszcze nie ubrani. Jutro też szybki dzień bo mam trochę spraw do załatwienia.
Misialula fajnie że miał kto zająć się dzieckiem, żebyście mogli mieć czas dla siebie, ja tak nie mam niestety. Sukienka śliczna i nie mogę uwierzyć że taka tania, to normalne sukienki tyle kosztują a z drugiej strony super że tak tanio bo w końcu taką kiecke zakłada się tylko raz więc po co wydawać majątek. Ja swoją szyłam i wtedy też wyniosło mnie to 1/3 ceny co w sklepie. Jak tak patrze na takie kiecki to chciałabym jeszcze raz wziąć ślub, jeszcze raz to wszystko przeżyć.

i ja sie witam:-D faktycznie weekendowa cisza:-D my w sobote troszke pospacerkowalismy a niedziele po domowemu spedzalismy:tak: ehhh lato sie nam skonczylo juz:-(
nocka zarwna :no: przez caly dzien Amelkowna szlala,zero goraczki i wesolutka wiec padla nam zaraz po 21...a tu ni z tego ni z owego po 4 nad ranem lament:szok::no: miala tak zapchany nosek ze oddychac nie mogla:szok::no: lukasz ja wzial na rece zeby ululac a mloda chciala ze smokiem zasnac mu na rekach i skonczylo sie wymiotami:wściekła/y:cholipka no juz bylo tak fajnie jak jej ta trojeczka wyszla i znowu to samo:wściekła/y: wiem ze wylazi jej kolejna gorna trojka i ten katar to przez zabki:nerd: no to znowu zarywanie nocek bedzie ehhh

ja dzisiaj smigam podpisac liste w jobcentre choc nadal nie mam odpowiedzi co do jobseeker allowancu:crazy: ehhh a kasy brak...w tym miesiacu nawet pozyczki nie moglismy zaplacic i dostaniemy wezwanie od komornika:szok::wściekła/y:pierwszy raz nie mam kasy na zaplacenie czegos ...normalnie zalamka:zawstydzona/y::frown:

reklama
Azorek niestety tak bywa my też żyliśmy ostatnio z oszczędności bo pracy G nie miał ale mam nadzieje że teraz troszkę się odbijemy, współczuje nieprzespanych nocy to wszystko właśnie przed nami

My wczoraj byliśmy na fajerwerkach było super mały nam spał w wózku tylko raz się obudził bo było na prawde głośno a poza tym to go nie ruszało :)

Do góry