reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

hey

je

Isabel, to fajnie ze Maja sobie radzi w zlobku, ja takze jestem juz po zaproszeniach, bo oczywiscie jak tej choloty odpowiednio nie zaprosisz to nie przyjda... zenada, taka rodzinka na ;pokaz...

ALe mamy pogode , juz jesien:)

Ostatnia edycja:
reklama
witam.pogoda do bani...ja nic dzisiaj nie spalam:zawstydzona/y::-( Amelka cala noc budzila sie co 15 min i tylko raz zasnela na ok 3h...ma temperature(pozarla termometr to nie wiem jaka dokladnie) tak na oko 38:no: teraz lezy i wyje bo ma problem z oddychaniem przez zapchany nos
kaszel straszny i charczy a ja nie wiem co robic:wściekła/y::no:

Azorek współczuję, u nas narazie zaczyna się i kończy się na katarze. Ja mogę Ci tylko polecić oscillococilum czy jakoś tak, niestey tutaj niedostępne, podaje się dziecku jedno na tydz i dziala wzmacniająco.
Mojej małej przechodzi za to mnie coś zaczęło brać, masakra. Pogoda do bani a już zaczęłam przyzwyczajać się do słonecznych dnich.

azorek wspolczuje, jesli to reczywiscie efekt szczepionki to powinien minac do 3 dni..

isabela- niestety ale takie rodziny sie zdazaja , sama mam podobnie ale mam to gleboko w dupie :D kazdy zawsze wie kiedy przyjezdzamy itp. jak mamy jakas impeze chrzciny czy urodzinki teraz to mowie tylko kto chce niech przyjdzie a jak nie to trudno... oczywiscie sa takie osoby jak moj chrzestny ktory jest wielce obrazony ale jakos mnie to nie interesuje...

zycze zdrowka wszystkich chorowitkom tym malym i tym wiekszym :) pogoda straszna , ja tez sie zaczelam przyzwyczajac do slonecznych dni spedzonych na polu a tu znowu siedzenie w domu...

anitha mnie też to nie interesowało i nie interesuje nadal ale z moją rodziną to rodzice muszą się użerać i wszystko znosić więc wolę im tego oszczędzić, a jeśli chodzi o rodzine mojego j to pozniej nasłucham się od teściów i jak nie zrobie wszystkiego jak należy to za bardzo zaczynają się wtrącać i mieszać więc już wolę zrobić oficjalnie, na papierze i z głowy. Na szczęście dużo to nie kosztuje.
azorek to tym bardziej współczuje, mam nadzieję że po tych 3 dniach przejdzie. Ja nie będę szczepić małej na mmr, można prywatnie załatwić osobne szcepionki i tak będę robić. Czytałam że ta szcepionka jest bardzo niebezpieczna i dzieci ją zle znoszą, a że moja mała wogle zle znosi szczepienia to wolę tego uniknąć

ja szczepilam dominika na wszystkie po koleji. teraz czeka nas szczepienie dopiero w wieku 4-5 lat. kazda szczepionke znosil tak samo, temperaturka czy marudzenie i przy tej tez nie bylo inaczej... patryka tez bede szczepic.

NO ZESZ TY **RWA MAC!!! aplikowalam o jobseeker allowance...dzwoni do mnie dzisiaj facet i mowi ze przyznali mi ten allowance ale NIC MI NIE BEDA PLACIC:angry::crazy: pytam wiec "jaki jest sens tego zasilku??" a facet na to "eeee no ja nie wiem wlasciwie ale sie kwalifikujesz":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: WTF??!! nie beda mi placic bo zarabiam wiecj niz 65Ł tyg!! hahahahahahahahaha KTOS MI TO WYTLUMACZY??!! ja najpierw sie wscieklam a teraz leze i placze ze smiechu:-D:-D:-D JESTEM NA ZASILKU ALE BEZ ZASILKU <lol>
hahahah zasilek niewidek hehehe tylko w szkocji takie cuda hahah

Piotrek w koncu lepiej spal w nocy,katar az mu tak nie przeszkadzal choc dalej leje mu sie z noska,zamowilam juz oilolbas czy cos takiego i sprobuje to na pieluszke ,a do tego moze tak jak ty Isabell sprobuje malego nasmarowac to mysle ze powinno byc lepiej, wczoraj i dzis siedzimy w domu a i jest poprawa ,mysle ze u nas to zeby bo piotrek wczoraj bil sie po policzkach i glowka tez wszedzie uderza.
Isabell Maja jest bardzo dzielna:-) fajnie ze bez problemu zostaje w zlobku i tobie latwiej wiedzac ze jest zadowolona.
a co do rodziny to tak juz jest,masz racje jak dasz zaproszenia to nikt nie bedzie mogl ci nic zarzucic,pamietam jak na nasz slub tez zapraszalam wszystkich czy mi sie podobalo czy nie ze wzgledu na rodzicow bo pozniej oni by wysluchiwali wielkich zali,ale i tak nie obylo sie bez konfliktow od meza z rodziny ciotka powiedziala ze jej corki nie bedzie wiec nie trzeba nawet wysylac zaproszenia a nam na slubie powiedziala ze jej corka by przyjechala ale zaproszenia nie dostala i wez tu zrozum ludzi wiec lepiej wyslac na jaka to by nie bylo okazje i miec z glowy a oni sami zdecyduja co z tym zrobic

reklama
Azorek współczuje biednej Amelce no i oczywiście Tobie że musisz to przeżywać z nią, a co do benefitów to szkoda słów i nie wiem jakim cudem jest to możliwe nigdy nie słyszałam o czymś takim to po co to przyznali ?? i jakim cudem się kwalifikujesz skoro nie będą Ci płacić rozumiem żeby Ci wyliczyli że dostaniesz funta bo dużo zarabiasz(ich zdaniem) ale żebyś nic nie dostała szok no i śmiech

Powiem Wam że ja zapraszałam na chrzciny telefonicznie bo na śmierć zapomniałam że można wysłać zaproszenia

Do góry