reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Iza dzis cos na bezsennosc cierie wiec nie typowa pora:-D
mam nadzieje ze wytrzymacie jak najdluzej choc jeszcze te 2 tyg to bedzie ok chociaz nawet gdyby nie to i tak juz zadnych zagrozen dla malutkiej nie ma.

co do mojej tesciowej to szkoda gadac do PL nie wroci juz bo nie ma do czego facet od ktorego wynajmowala mieszkanie chce ja exmitowac bo za 3 mies mu nie zaplacila ja do swojego w Pl jej nie wpuszcze bo popierwsze zarabiam na nim a po drugie ona w Pl ma 3 koty i nie chciej wiedziec co bym kiedys zastala w tym mieszkaniu:wściekła/y:
Ale mam nadzieje ze wkoncu znajdzie ta prace i pojdzie na swoje mysle ze ona tez tego chce zreszta my mamy zlozone o mieszkanie i bedziemy niedlugo ich naciskac zeby nam dali przed marcem a tam nie mamy zamiaru jej zabierac bo juz wszyscy swirujemy:tak:
Czasem sie zastanawiam kto tu w ciazy jest:-D

Iza co do stanowisk to bedziemy miec podobne tylko ja od marca:-D:-D:-D

reklama
hej kochane,
ja jjuż z powrotem w szkocji. ale widzę, że się ociągacie, nic nie piszecie, no gdzie jesteście?????????
nie chcialo mi się wracać, ale jak trzeba... adaś byl ochrzczony w niedzielę, byl naprawdę kochany, w ogóle nie plakal. w ogóle caly pobyt byl super, adaś to już duży pan teraz. sam trzyma glówkę, rwie się do siedzenia, wszystko chce oglądać, sam sobie trzyma gryzaka.
caluję was i odzywajcie się

Witaj Asiu:-):-):-)
wkoncu ktos sie odezwal:tak:
U nas ok ja juz nie pracuje wlasnie dzisiaj dostalismy wreszcie taxy w sumie krociutko czekalismy miesiac i troszke jakos szczescie mielismy
Ja czuje sie bardzo dobrze odpukac oby tak dalej:-)
mam juz swoja polozną i jestem po spotkaniu z konsultantem
Iza sie nie odzywa pewnie czasu nie ma bo juz pewnie ma dzidziusia przy sobie
pozdrawiam

Hej Basiu,
No wlaśnie coś tutaj cichutko. Izę usprawiedliwimy, ale co z resztą kobiet.
Cieszę się, że dobrze się czujesz i że dostaliście te pieniądze, ale nadal wspólczuję sytuacji z teściową.
Ja jakoś daję sobie radę z malym, chociaż taki się zrobil, że caly czas trzeba się nim zajmować bo inaczej marudzi. Ale za to śpi calą nockę.
kurcze mam nadzieję, że mój zalatwi jutro czaszę do polsatu, bo przywiozlam sobie dekoder i chcialabym wreszcie pooglądać sobie rano np dzień dobry tvn
caluję mocno

papa

Asiu no sytuacja z tesciowa nadal bez zmian juz swiruje wczoraj znow wojna z niczego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja moze teraz jestem troche rozdrazniona i szybciej mnie wyprowadzic z rownowagi ale to ona prowokuje:no:

My tez mam polsat cyfrowy juz z 4 miesiace i w sumie to mlody najwiecej bajek oglada:tak:
pozdrawiam cieplutko i buziaki dla Adasia:-)

witam ...
dziewczyny sorki ze do was nie zagladam, a do tego ze nie dalam dotychczas zadnego znaku ... przepraszam ale ja nawet na kibel czasu nie mam ...
mala urodzila sie 11 wrzesnia przez planowane cc, porod i opieka super, same dobre wspomnienia!!!!!!!!!!! takze basiu uszy do gory :tak:
teraz dochodze do sie, maz byl na miesiecznym urlopie, teraz do konca tygodnia jest moja mama a pozniej ... zycie :szok: noworodek plus trzylatek bedzie sie dzialo
niunia zdrowa, wisi na cycku, zre, sra i beka i do tego tyje w oczach, a starsza zazdrosna i czadu nam daje ... mam nadzieje ze przezyje jakos ten czas :cool2::tak:
odezwe sie wiecej gdy powroce z krainy zoombi ...
buziaki i sciskam was mocno ;-)

Iza super ze sie odezwalas:-):-):-) PRzedewszystkim to ogromne GRATULACJE ciesze sie bardzo ze masz takie wspomnienia ,pocieszylas mnie troche:tak::tak::tak:bo troche mnie to przeraza jak dojdziesz do siebie to napisz wiecej co i jak.
Wiecie co chyba zmusilam tesciowa do wyprowadzki ,ostatnio sie troszke poklucilam i postanowila sie wyprowadzic na pokoj:-D a my az rece zacieramy zeby sie tylko nie rozmyslila chociaz walizki juz spakowala,ma sie wyprowadzic dzisiaj albo w poniedzialek.

Ostatnia edycja:
Hej

Iza - GRATULACJE WIELKIE DLA CIEBIE - też się cieszę, że się odezwalaś i że masz dobre wspomnienia. Dasz radę wiadomo pierwszy miesiąc zawsze jest najtrudniejszy. Pisz jak najczęściej:-)

Basiu tobie też gratuluję, oby się nie rozmyślila;-):tak:
U mnie dziś dolina, tak sobie zajrzalam do tel mojego i się okazalo, że się widzial ze swoją bylą jak ja bylam w Polsce. Nic mu jeszcze nie powiedzialam tylko wzięlam tabletkę uspokajającą i nie wiem co robić. A jeszcze tydzień temu jak sie go pytalam kiedy ją ostatnio widzial to powiedzial, że chyba z 1,5 roku temu

reklama
Asiu tesciowa sie wyprowadzila i jestem z tego powodu bardzo bardzo szczesliwa:-):-):-):-) poprostu czuje sie jak na poczatku jak przylecielismy tylko stac nas na wiecej:tak::tak::tak:

Niewiem sama co Ci doradzic ale moze jednak najlepiej spokojnie z nim porozmawiaj zeby ci to wyjasnil.

Mysmy wczoraj zaliczyli zoo w Edim ale powiem Wam ze sie troche rozczarowalam poza tym mlodego przeziebienie bralo i byl nie do zycia..

Do góry