reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Hej dziewczyny!!!
chcialam Wam powiedziec ze zyje i jesli chodzi o ciaze to czuje sie ok ale mamy problemy finansowe az mi sie nie chce o tym gadac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wstrzymali nam taxy nie imformujac nas o tym tlumacza sie tym ze nie moga nam placic tygodniowek skoro wisza nam jeszcze 3600 czekamy niby tylko na podpis jakiegos glownego menagera trwa to juz 3 tydzien a my nawet nie mamy tego na pismie ze nie bierzemy w tym momencie taxow:crazy:

Asiu synus bedzie Szymon:tak:

az wstyd sprawdzac - ostatni post sprzed miesiaca :baffled::szok:
w nowym roku trzeba ozywic ten watek
tymczasem:
z okazji Nowego Roku 2009 sle zyczenia zdrowia, milosci, szczescia i radosci na kazdy dzionek, oraz spelnienia marzen

mamusie, może orientujecie się, czy jeśli przyjadę do Szkocji i będę tam rodzić, szpital zapewni w tym czasie opiekę nad starszym synkiem? i czy to prawda, że są benefity na dziecko aż po 800 funtów?

Iza no strasznie opuscilysmy forum trzeba koniecznie to naprawic:tak:
Życzę zdrowia, szczęścia, kasy, w nowym roku extra wczasy. Prostej drogi bez zakrętów, a w miłości żadnych błędów

My jestesmy w 6trakcie przeprowadzki ,dostalismy mieszkanie z councilu od 16 grudnia mamy juz klucze

A Asia gdzie sie nam podziewa ciekawe co u niej?
sheeppy co do opieki nad dzieckiem to sie nie wypowiem bo niewiem.
Benefity owszem sa ale roznie z nimi bywa zalezy od zarobkow partnera ilosci dzieci itp i dosc dlugo sie na nie czeka nawet do 6 mies takze potrzeba cierpliwosci...
A Ty masz juz tu partnera czy chcesz przyjexchac sama?

Witam jestem nowa na forum bo w sumie jestem świeżo upieczoną mamusią
nazywam się Karolina mam 2 miesięczną dziewczynkę Natalkę i od 4 lat mieszkam w Edinburghu chętnie porozmawiała bym i wymienila się dośwadczeniami z innymi mamami pozdrawam:-):-):-)

karola1212 - witaj, ja tez z checia popisze:) mam na imie Beata, w Szkocji od 2 lat. Moja malutka wlasnie tu sie urodzila, niecale 4 miesiace temu. Ale ten czas leci....Wlasnie wybieram sie z malutka na spacerek:)

a gdzie podziewa sie reszta mamus? takie zajete dzieciaczkami???

hej dziewczyny
witam nowe "szkotki"
kate wyobraz sobie ze nasze starsze cory obie martynki a mlodsze z tego damego miesiaca :-D
basiu to gratulacje mieszkanka, w koncu cos!!!! a nie mowilam :-) a jak z praca u was?? no i jak ciaza mocno w kosc daje ??
wlanie gdzie aska ??

Witam i ja nowe szkotki:-):-):-):-)
Oj Iza ale u nas jAkos tak ciagle pod gorke:no:
Przemek teraz szuka pracy bo od niedzieli bezrobotny:wściekła/y: a narazie lipa, martwy sezon.
Z ciaza jakos ok nawet sie dobrze czuje ,miala ostatnio usg nawet szyjke mi zbadali czy sie nie skraca.Mlody wazy juz 1200 i jakto babka powiedziala jest nad actywny:-):-):-)
a co tam u Ciebie karmisz jeszcze?jak malutka?a Asia nam gdzies zniknela:crazy:

reklama
Czesc dziewczyny mam pytanko moja mala ostatnio ma zle dni nie wiem co moze jej dolegac marudzi , placze , musze ja nosic na rekach caly czas:-( nuszkami tak kopie prezy sie, marudzi przy jedzeniu (dodam ze karmie mieszanka) musze czasami ja karmic z suszarka właczona bo inaczej nie zje wszystkiego bo wypycha jezykiem. Kupkę robi raz dziennie zawsze byla taka luzn zółta, dzisiaj rano zrobila taka zielonkawą?(tez luzna) nie wiem moze ma biegunke albo brzuszek ja boli? juz sama nie wiem moze cos podpowiecie

Do góry